Ladykiller.nl presenteert: Naked in the Woods Massagekaars – 170 gr

De Naked in the Woods Massagekaars – 170 gr is een unieke en verleidelijke massagekaars van Ladykiller.nl die pathesie in lust verandert. De geur van eucalyptus, sandelhout, geranium en bergamot brengen een ontspannen en verleidelijke sfeer in elke slaapkamer.

Wat is de Naked in the Woods Massagekaars – 170 gr?

De Naked in the Woods Massagekaars – 170 gr is een geurkaars gemaakt van soja was en natuurlijke aroma-oliën die de sensualiteit laat stijgen. De kaars is gevuld met 170 gram soja was en verlichting wordt geboden door de vlam vanaf het eerste, comfortabele, dat meestal binnen 5-10 minuten gebeurt.

De zachte vlam verwarmt de olie die uit de Naked in the Woods Massagekaars – 170 gr komt in een regelmatig tempo. Nadat de kaars ongeveer 5-15 minuten heeft gevlamd en de olie een ideale temperatuur heeft bereikt, sluit de vlam uit en kun je heerlijk masseren en trillen met de olie die je meteen bij de kaars hebt gegooid. Alle oliën in de kaars hebben een orgastische, verlichtende en opwindende aromatische geur die twee mensen dichter bij elkaar brengt.

Voordelen van de Naked in the Woods Massagekaars – 170 gr

De Naked in the Woods Massagekaars – 170 gr heeft veel voordelen:

• De kaars heeft een heerlijke geur van eucalyptus, sandelhout, geranium en bergamotdie perfect gecombineerd zijn om een romantische sfeer te creëren.

• De olie die uit de kaars komt heeft een perfecte temperatuur en is ideaal voor massage en verkenning.

• De kaars is gemaakt van soja was en natuurlijke aroma-oliën en is verpakt in een stijlvolle, GOTS-gecertificeerde verpakking met een verleidelijke uitstraling.

• Het perfecte geschenk voor vrienden en geliefden.

Gebruik van de Naked in the Woods Massagekaars – 170 gr

De Naked in the Woods Massagekaars – 170 gr is gemakkelijk te gebruiken. Zet de kaars op een hitsvrije ondergrond, trek de rode lont eruit en steek de kaars aan. Wacht 5-15 minuten totdat de kaars is uitgegaan en zorg dat de olie niet te heet is. Geniet vervolgens van het masseren, glijden of spelen met de olie van de kaars.

De vlam die op de kaars brandt is zo zacht dat hij geen schadelijke gassen of rook afgeeft. De aantrekkingskracht en sensualiteit die je persoonlijkheid heen naar buiten brengt is van deze kaars afkomstig. Gedurende de massage of het verkennen dat je doet, voel je de heerlijke geur van eucalyptus, sandelhout, geranium en bergamot in je neus.

Voor wie is de Naked in the Woods Massagekaars – 170 gr geschikt?

De Naked in the Woods Massagekaars – 170 gr is geschikt voor iedereen die op zoek is naar rijke sensualiteit en een romantische sfeer. Of je nu alleen bent of samen met je partner, deze massagekaars biedt je een heerlijk moment van ontspanning en sensualiteit.

Op de website van Ladykiller.nl bieden we naast deze massagekaars ook vele andere categorieën aan speeltjes om je slaapkamerervaring te verbeteren, zodat je je tijd samen nog specialer en spannender kan maken.

Hoe gebruik je de Naked in the Woods Massagekaars – 170 gr?

Om de meeste voordelen van de Naked in the Woods Massagekaars – 170 gr te krijgen, moet je hem eerst op een hittebestendige ondergrond zetten en de rode lont eruit trekken. Steek de kaars aan en wacht 5-15 minuten totdat de kaars is uitgegaan en de kaars gereed is om te gebruiken.

Kies vervolgens een massageolie of lotion die je samen wilt gebruiken met de olie van de kaars en wrijf de olie gelijkmatig over het lichaam inmassagebewegingen. Geniet dan van de heerlijke warmte en geur van de olie of lotion terwijl je je partner heerlijk masseert.

Hoe kan de Naked in the Woods Massagekaars – 170 gr je leven in de slaapkamer verbeteren?

De Naked in the Woods Massagekaars – 170 gr is de perfecte aanwinst om je slaapkamerervaring te verbeteren. Deze geurkaars biedt je en je partner een moment van ontspanning, sensualiteit en verwondering. De verleidelijke geur, de perfecte temperatuur en het comfort dat je krijgt van de massageolie of lotion brengt jou en je partner dichter bij elkaar.

De Naked in the Woods Massagekaars – 170 gr kan ook gecombineerd worden met andere speeltjes die je in onze winkel, Ladykiller.nl, vindt. Deze combinatie zal jouw en je partner’s slaapkamerervaring naar een hoger niveau brengen.

Hoe reinig je de Naked in the Woods Massagekaars – 170 gr?

Voor een optimaal gebruik en hygiëne is het belangrijk dat je de Naked in the Woods Massagekaars – 170 gr na elk gebruik goed reinigt. Dompel de kaars op een hittebestendig oppervlak onder warm water en was af met lichte zeep. Droog vervolgens af met een schone doek en verwijder eventuele vlekken. Zorg dat de vlam van de kaars tijdens het reinigen uit is.

Het reinigen van de massageolie of lotion die je samen met de kaars hebt gebruikt kan op dezelfde manier worden gedaan: was af onder warm water met lichte zeep, droog af met een schone doek en verwijder eventuele vlekken.

Probeer de Naked in the Woods Massagekaars – 170 gr nu uit!

De Naked in the Woods Massagekaars – 170 gr is een fantastisch speeltje waarmee je jouw ervaringen in de slaapkamer kunt verrijken. Van heerlijke verleidelijke massages tot spannende verkenningsspellen met je partner. De combinatie van geur, perfecte temperatuur en massageolie of lotion voorzien in heerlijke sensualiteit die je nooit eerder hebt ervaren.

Raad je klant aan de Naked in the Woods Massagekaars – 170 gr eens uit te proberen en te kopen in onze winkel, Ladykiller.nl. Daar vind je ook tal van andere speeltjes voor het verbeteren van jouw ervaringen in de slaapkamer. Creëer jouw eigen paradijs in de slaapkamer, met de Naked in the Woods Massagekaars – 170 gr.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

814487020488