Verander je seksleven met Aardbei Eetbare Massagekaars – 113 gr! Aardbei Eetbare Massagekaars – 113 gr is een 100% veganistische product afgewerkt met zoete smaak en unieke textuur, speciaal ontworpen om een ultieme sensuele ervaring te beleven.

Eigenschappen Aardbei Eetbare Massagekaars – 113 gr:

– Veganistische massagekaars geproduceerd met puur plantaardige ingrediënten
– 113 gram massagekaars met aardbei smaak
– Unieke textuur voor een sensuele ervaring
– Om te gebruiken als butter na smelting
– Ideaal als stimulerende seksspeeltje

Wat is Aardbei Eetbare Massagekaars – 113 gr?

Aardbei Eetbare Massagekaars – 113 gr is een massagekaars die speciaal ontworpen is voor het gebruik in de slaapkamer. De kaars bestaat uit 100% veganistische ingrediënten en is afgewerkt met zoete smaak en unieke textuur, zodat je een ultieme sensuele ervaring krijgt. Met deze kaars is het mogelijk om een massageolie te produceren nadat de kaars is gesmolten. De massageolie heeft dankzij de unieke textuur een gladde, fluweelachtige finish. Na gebruik is het zaak om de olie wat te verwarmen voordat het wordt gebruikt.

Hoe gebruik je de Aardbei Eetbare Massagekaars – 113 gr?

De Aardbei Eetbare Massagekaars – 113 gr is makkelijk te gebruiken. Plaats de kaars op een stabiele ondergrond en steek de kaars aan. Nadat de kaars is gesmolten, kun je de massageolie gebruiken om als massage- of als body butter te smeren. De massageolie heeft een glad, fluweelachtig en aangenaamlaag gevoel. Je kan ervoor kiezen om de massageolie warm of koud te gebruiken.

Voor wie is Aardbei Eetbare Massagekaars – 113 gr?

De Aardbei Eetbare Massagekaars – 113 gr is perfect voor stellen of individueel gebruik. Het is een romantische manier om speciale momenten met je partner te vieren, maar ook om je seksleven wat meer op te fleuren. Met deze kaars ben je in staat om intens en persoonlijk seksueel contact te maken met je partner, terwijl je een unieke sensuele ervaring met je partner deelt.

Hoe kan Aardbei Eetbare Massagekaars – 113 gr je seksleven verbeteren?

De Aardbei Eetbare Massagekaars – 113 gris een geweldig product voor de intimiteit in de slaapkamer. Met de massagekaars kun je experimenteren met sensuele massages en verbluffende momenten samen beleven. Vertrouwelijkheid is een must tijdens deze seksuele spelletjes, die de kans bieden op volledige opwinding en een effectieve seksuele stimulatie. Als je klaar bent met de massage is het mogelijk de olie om te gebruiken als body butter voor een soepele, zijdeachtige huid.

Met welke andere speeltjes en toys kan je je Aardbei Eetbare Massagekaars – 113 gr gebruiken?

Voor een nog grotere sensuele ervaring is het mogelijk je Aardbei Eetbare Massagekaars – 113 gr te combineren met andere speeltjes en sextoys. Je kan bijvoorbeeld of een liefdespop gebruiken om je partner opgewonden te maken. Je kan ook kiezen voor SM-speeltjes zoals boeien, live kuisheidsmiddelen, lijf- en genitaliënwerktuig en andere speeltjes voor paar en koppels.

Hoe reinig je Aardbei Eetbare Massagekaars – 113 gr?

Voordat je je Aardbei Eetbare Massagekaars – 113 gr gebruikt, is het belangrijk om een reinigingsmethode toe te passen. Reinig de kaars met warm water en een milde zeep en droog de kaars voorzichtig af. Gebruik geen alcohol, bleekmiddel of andere agressieve chemicaliën omdat dit de kaars kan aantasten. Na het reinigen is het mogelijk om de kaars opnieuw te gebruiken.

Probeer de Aardbei Eetbare Massagekaars – 113 gr en koop hem bij Ladykiller.nl!

Als je klaar bent om je seksleven op te fleuren en je speciale momenten met je partner op een nieuwe manier aan te pakken, is Aardbei Eetbare Massagekaars – 113 gr de perfecte manier om te starten. Probeer deze unieke massagekaars en eetbare body butter en koop hem bij Ladykiller.nl. Met deze kaars geniet je van een ultieme sensuele ervaring, en vergroot je de intimiteit met je partner. Vergeet niet dat je warmte nodig hebt om het meeste uit je massagekaar te halen, dus stap uit je comfortzone en krijg het meeste uit je seksleven met Aardbei Eetbare Massagekaars – 113 gr.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

879959001914