Met een sensuele, met mango verfijnde geur en een mesmeriserend licht, is de Mango Eetbare Massagekaars – 113 gr de perfecte manier om je sensuele massagebezoek naar een hoger niveau te brengen. Deze massagekaars is bedoeld voor diegenen die in staat zijn om de verschillende mogelijkheden te gebruiken die een massagekaars te bieden heeft, om hun massagebezoek meer intimiteit te geven.

Eigenschappen Mango Eetbare Massagekaars – 113 gr:
– Een cocktail van mango en kokosnoot aroma's
– De kaars is gemaakt van een hoogwaardige mix van sojawas, kokoswas en vanille
– Voorzien van een gladde en hydraterende massageolie
– Zachte en romige textuur
– De massagekaars loopt niet en is op de huid te smeren
– De kaars verbrandt met een warm, mesmerend licht

Wat is de Mango Eetbare Massagekaars – 113 gr?

De Mango Eetbare Massagekaars – 113 gr is een massagekaars gemaakt van hoogwaardige ingrediënten zoals biologisch sojawas en kokoswas, gemengd met vanille en mango aroma om een sensueel aroma te creëren. Als de massagekaars wordt verbrandt, vormt het een hydraterende massageolie die vrijkomt vanuit de behuizing, om zachte en romige texturen aan te bieden met een zoete en verzorgende smaak.

Hoe gebruik je de Mango Eetbare Massagekaars – 113 gr?

De behuizing van de Mango Eetbare Massagekaars – 113 gr kan warm worden en heeft de mogelijkheid om te worden gebruikt bij massages, zowel lichamelijk als seksueel. Als je de kaars aansteekt, zal het een warm mesmerend licht geven, maar de behuizing wordt niet zo heet dat je je er aan kan branden. Je moet wel voorzichtig zijn met het omgaan met de kaars, om brandwonden te voorkomen.

De warme massageolie kan worden aangebracht op de intieme delen van het lichaam, om een sensueel en kalmerend gevoel te bieden. De temperatuur van de olie komt overeen met dat van het lichaam, wat betekent dat je een comfortabele en effectieve massage kunt geven. Als je de olie te warm vindt, kun je de temperatuur verlagen door de massagekaars tijdelijk uit te schakelen, wat ook geschikt is voor diegenen die vatbaar zijn voor brandwonden.

Voor wie is de Mango Eetbare Massagekaars – 113 gr?

De Mango Eetbare Massagekaars – 113 gr is perfect voor stellen die van sensuele massage houden, zodat ze het meest uit hun massagebezoek halen en hun seksleven een boost kunnen geven. De kaars wordt aanbevolen voor stellen die er van houden om atmosferische intimiteit te creëren, te genieten van warme massage olie om elkaar te verwennen en hun massage-ervaring meer betekenis te geven.

Hoe kan de Mango Eetbare Massagekaars – 113 gr je seksleven verbeteren?

De Mango Eetbare Massagekaars – 113 gr kan je seksleven een boost geven door het te voorzien van een sensuele, romige en hydraterende massagemengsel. Dit kan helpen om de bloedstroom te verbeteren, stramme spieren te laten ontspannen en je prestaties te verbeteren door het verbeteren van je energieniveau en het verhogen van je libido. Verder betekent de warmte in combinatie met het sensuele aroma en licht, dat je gericht kunt zijn op de massage en kunt genieten van de sensuele energie die de kaars met zich meebrengt.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Mango Eetbare Massagekaars – 113 gr gebruiken?

De Mango Eetbare Massagekaars – 113 gr kan worden gecombineerd met andere sextoys om een ​​meer ondeugende ervaring te bieden. De warme massageolie kan worden gecombineerd met erotisch speelgoed, zoals , luide speeltjes of latexaccessoires voor stimulatie. Als partners massages geven, kunnen de speeltjes worden gebruikt voor extra stimulatie om het meeste uit hun seksleven te halen.

Hoe moet je de Mango Eetbare Massagekaars – 113 gr reinigen?

De Mango Eetbare Massagekaars – 113 gr kan eenvoudig worden gereinigd met een licht schoonmaakmiddel en lauw water. Zorg ervoor dat je de kaars niet te sterk reinigt, omdat de behuizing breekbaar is en de eetbare massageolie alleen maar zachtmakend mag worden schoongemaakt. Bewaar de cleanede kaars op een koele en droge plek en gebruik de massageolie alleen maar één keer.

Probeer de Mango Eetbare Massagekaars – 113 gr en koop een in de Ladykiller.nl

Als je een massagekaars met sensuele smaken zoekt, is de Mango Eetbare Massagekaars – 113 gr de beste optie. Deze kaars biedt een romige en hydraterende massageolie, met een warme aroma en een mesmerend licht. Als je seksleven een boost wil geven door je massageervaring te verbeteren, dan is de Mango Eetbare Massagekaars – 113 gr een must. Koop de massagekaars in onze seksshop Ladykiller.nl en geniet van een totale massage-ervaring, waarvan je niet wist dat die bestond.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

814487023540