Een sensueel avontuur met een massagekaars staat je te wachten! Druiven Eetbare Massagekaars -113 gr geeft je -ervaringen met smaak, die je partner nooit meer zal vergeten. Deze eetbare massagekaars is verrijkt met essentiële oliën waaronder druiven, ceder, en appel, die een zachte en heerlijke parfum verspreiden in de slaapkamer. De kaars geeft een warme, romige, bustbare olie af waardoor er sensuele knijpbewegingen gemaakt kunnen worden van het hoofd tot de voetzool. Ontdek de plezierige massages en intense sensaties met de Druiven Eetbare Massagekaars -113 gr.

Eigenschappen van Druiven Eetbare Massagekaars – 113 gr:
– Verrijkt met essentiële oliën die een subtiele en heerlijke parfum verspreiden
– Geformuleerd met druif, ceder en appel
– Geeft een romige olie af die je erotische massage-ervaring met smaak geven
– Warme massagekaars van 113 gram

Wat is Druiven Eetbare Massagekaars – 113 gr?

Druiven Eetbare Massagekaars – 113 gr

Druiven Eetbare Massagekaars – 113 gr is de perfecte manier om te genieten van plezierige massages met een intense smaak. Deze massagekaars is verrijkt met essentiële oliën, waaronder druivensap, ceder en appel, die een subtiele parfum verspreiden in je slaapkamer. De kaars is ook geformuleerd met een romige olie die elke sensuele massage, van het hoofd tot aan de voetzool, nog meer verwarmt. De Druiven Eetbare Massagekaars – 113 gr weegt 113 gram en is de perfecte maat voor een sensuele massage-ervaring met smaak.

Hoe verander je seksleven met Druiven Eetbare Massagekaars -113 gr?

Verwarm je seksleven met Druiven Eetbare Massagekaars – 113 gr! Je kunt de kaars gebruiken om sensuele handelingen mee uit te voeren met je partner. Met deze massagekaars kun je, samen met de eetbare olie, op elkaar leren letten, communiceren, genieten en luisteren. De druiven-aroma zal je verliefdheid aanwakkeren en je seksleven een extra boost geven. De verschillende verwarmde knijpbewegingen en druiven-aroma zullen je en je partner aanzetten om de olie over elkaar te laten stromen om de intense sensaties meer op te bouwen.

Voor wie is Druiven Eetbare Massagekaars – 113 gr bedoeld?

Druiven Eetbare Massagekaars – 113 gr is de perfecte keuze voor alle stellen die hun seksleven verrijken en een extra boost geven. De romige olie en de eetbare aroma's maken de ervaring zowel aangenaam als voedzaam. Dit de perfecte manier om de verliefdheid volop te laten stromen en een intieme connectie te creëren tussen geliefden.

Hoe kan Druiven Eetbare Massagekaars – 113 gr je seksleven verbeteren?

De Druiven Eetbare Massagekaars – 113 gr zal je seksleven verbeteren door een extra boost geven aan je kamerhardwerk. Door middel van de verschillende knijpbewegingen om het verwarmde olie over elkaar uit te smeren, merk je dat je jouw partner beter leert kennen door alle ontspanning en de verwarmde sensaties die het geeft. Daarnaast zal het eetbare aroma je seksleven verrijken en je partner daarmee verrassen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Druiven Eetbare Massagekaar – 113 gr gebruiken?

De Druiven Eetbare Massagekaars – 113 gr is een product dat alleen of in combinatie met andere speeltjes en toys gebruikt kan worden. Je kunt de druivenkaars bijvoorbeeld gebruiken voor een erotische massage-ervaring met smaak in combinatie met een handig glijmiddel of een sexy bodystocking. Zo creëer je een intieme seksuele ervaring die jullie beiden onvergetelijk maakt.

Hoe kan je Druiven Eetbare Massagekaars – 113 gr het best reinigen?

Na het gebruik van Druiven Eetbare Massagekaars – 113 gr reinig je het best de olie met washandjes en warm water. De kamerhardwerk-toys zou je daarna het beste met een toycleaner kunnen reinigen. Na het reinigen met de washandjes kun je het beste een anti-bacteriële schoonmaakdoek gebruiken.

Waarom zou je Druiven Eetbare Massagekaars – 113 gr proberen?

Als je op zoek bent naar een extra boost voor je seksleven, dan is Druiven Eetbare Massagekaars – 113 gr iets voor jou. De kamerhardwerk-toy is verrijkt met aromatische essentiële oliën, waaronder druiven, ceder en appel, die specifiek ontworpen zijn voor sensuele massage-ervaringen met smaak. De kaars geeft een warme, romige olie af waarmee je knijpbewegingen maakt die gaan van het hoofd tot de voetzool! Beleef de intense sensaties en kom liefkozend aan. Ladykiller.nl heeft speelartikelen waar je een echte boost aan je seksleven geeft. Probeer ook eens deze unieke Druiven Eetbare Massagekaars – 113 gr en geniet van een sensuele massage-ervaring met smaak!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

879959001860