Ontdek de magische krachten van de Nag Champa Massagekaars – 170 gr

Kom in een diepe staat van ontspanning en glimlach met de Nag Champa Massagekaars – 170 gr van Ladykiller.nl. Deze prachtig gevormde, zacht geurende kaarsen zijn speciaal gemaakt om je te helpen te ontspannen en anderen te laten genieten van een ontspannende massage. De Nag Champa Massagekaars – 170 gr is ontworpen met natuurlijke oliën, waaronder olie van de Champa-boom, wat je zintuigen in een staat van diep relaxen brengt.

De Nag Champa Massagekaars – 170 gr heeft vele voordelen:

  • Verlichting van stress en spanning
  • Verhoging van het libido
  • Verbetering van de bloedsomloop
  • Het is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten
  • Gemakkelijk te gebruiken met de meegeleverde spatel
  • Geeft een zacht, ontspannend geur

Wat is de Nag Champa Massagekaars – 170 gr?

De Nag Champa Massagekaars – 170 gr is een geschenk van de natuur. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, benadrukt de kaars de warmte en genezing van de Champa-boomolie, waardoor je in een staat van diepe ontspanning komt. Het is de perfecte aanvulling op je massage-ervaring; de kruidenolie in de kaars hydrateert je huid en verbetert de bloedsomloop, helpend bij het loslaten van spanning en stress. De kaars is perfect om met een partner te delen, zowel voor lichamelijk als emotioneel genot.

Hoe gebruik je Nag Champa Massagekaars – 170gr?

De Nag Champa Massagekaars – 170 gr is eenvoudig te gebruiken. Breng eerst de kaars aan op een veilige, vlakke ondergrond. Stook de kaars aan en laat het wax smelten. Met een dikke, stil spatel, verzamel je de gesmolten wax. Gebruik de wax direct of gebruik de spatel als warmer en smeer de gesmolten wax uit over problematiche huidzones.

De Nag Champa Massagekaars – 170 gr is geschikt voor alle huidtypen en kan worden gebruikt door stellen, alleenstaanden, en voor iedereen die behoefte heeft aan een stukje me-time. De kaars is een perfect geschenk om bijvoorbeeld tijdens speciale gelegenheden als Kerst of verjaardagen aan je dierbaren te geven.

Voor wie is de Nag Champa Massagekaars – 170 gr bedoeld?

De Nag Champa Massagekaars – 170 gr is bedoeld voor iedereen die toe is aan een momentje rust en ontspanning. Wil je tijd doorbrengen met je partner en je huid verzorgen? Of wil je gewoon alleen een momentje voor jezelf? Deze kaars is de perfecte aanvulling op je massage-ervaring. Doe een beetje wax op het gebied dat je wilt behandelen, massage en voel het verschil. Gebruik het alleen, met je partner, of als een aantrekkingskaart voor iets nieuws.

De Nag Champa Massagekaars – 170 gr combineert perfect met andere speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl. Veel schoonheden hebben dit cadeau gekregen van hun partners en vervolgens hebben ze ervoor gekozen om hun shoppingavontuur in hun slaapkamer nog spannender te maken. De perfecte combinatie van speeltjes en geschenken zal je gevoel van genot opheffen naar andere lagen!

Hoe reinig je de Nag Champa Massagekaars – 170 gr?

De Nag Champa Massagekaars – 170 gr is gemakkelijk te reinigen. Gebruik de meegeleverde spatel om de kaars schoon te maken en haal resten van de wax van je huid. Gebruik een warm, vochtig doekje om de kaars schoon te maken en laat deze drogen.

Probeer de Nag Champa Massagekaars – 170 gr!

Kom in een diepe staat van ontspanning met de magische krachten van de Nag Champa Massagekaars – 170 gr van Ladykiller.nl. Deze sensuele kaars is speciaal ontworpen om je huid te verzorgen en je partner te inspireren. Haal het beste uit je massage-ervaring en probeer deze prachtig gevormde kaars vandaag nog!

Bij Ladykiller.nl hebben we veel verwenproducten voor je slaapkamer en leven. Of je nu op zoek bent naar handdoeken, jacuzzi-artikelen, massagerolls of speeltjes, je bent op de juiste plek. Voor de meest kleding, speelgoed, -artikelen, pluggen, wat er maar ter bevrijding van je genot. Ontdek er de verleiding en geniet van een verfijnde boudoiresfeer in jouw slaap- en speelkamer.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

814487020464