staat bekend om zijn hoogwaardige en unieke sextoys en glijmiddelproducten. De Pjur Basic – 100 ml is er daar één van. Het is een milde glijmiddel op waterbasis die bedoeld is voor iedereen die glijmiddel nodig heeft bij het vrijen of seksspeeltjes. Het maakt de huid extra glad, zodat uw seksleven nog meer plezier krijgt.

Eigenschappen van Pjur Basic Glijmiddel Op Waterbasis – 100 ml:
– Hoeveelheid: 100 ml
– 100% veganistisch
glijding
– pH-neutraal
– Zachte, gladde structuur
– Geschikt voor alle sekstoys
– Niet-irriterend
– Geslachtsgemeenschap verlengend
– Hypoallergeen

Wat is Pjur Basic Glijmiddel Op Waterbasis – 100 ml?

Pjur Basic Glijmiddel Op Waterbasis is een mild en zacht glijmiddel op waterbasis dat wordt gebruikt bij seksuele activiteiten. Het is bedoeld voor iedereen die de best mogelijke glijmiddel nodig heeft zonder irritatie of andere bijwerkingen. Door de speciale samenstelling is dit glijmiddel uitermate geschikt voor bijna alle soorten sekstoys.

Hoe wordt Pjur Basic Glijmiddel Op Waterbasis – 100 ml gebruikt?

Pjur Basic Glijmiddel Op Waterbasis 100 ml is eenvoudig te gebruiken in uw seksleven. Breng een beetje glijmiddel aan op de gewenste plekken. Houd ervan dat het glijmiddel op waterbasis klever wordt als het in contact komt met vocht, waardoor het uitgebreide glijplezier biedt.

Voor wie is Pjur Basic Glijmiddel Op Waterbasis – 100 ml bedoeld?

Pjur Basic Glijmiddel Op Waterbasis is bedoeld voor iedereen die extra glijplezier wil ervaren tijdens seksuele activiteiten zonder te worden gestoord door irritatie of andere bijwerkingen. Met de milde formule is Pjur Basic Glijmiddel Op Waterbasis – 100 ml een bewezen en veilige optie voor allersoorten, waaronder vrouwen die last hebben van allergieën.

Hoe kan Pjur Basic Glijmiddel Op Waterbasis – 100 ml je seksleven verbeteren?

Pjur Basic Glijmiddel Op Waterbasis – 100 ml is de perfecte oplossing voor iedereen die een glijmiddel nodig heeft bij het vrijen of seksspeeltjes. Het maakt elke seksuele ervaring nog meer vermakelijk zonder irritatie. Daarnaast kan het het gemakkelijk maken om meer of sensationele seksspeeltjes te gebruiken omdat de Pjur Basic Glijmiddel Op Waterbasis de juiste hoeveelheid glijding en lubrificatie biedt.

Met welke andere seksspeeltjes en sextoys je Pjur Basic Glijmiddel Op Waterbasis – 100 ml kunt gebruiken?

Pjur Basic Glijmiddel Op Waterbasis – 100 ml is veilig te gebruiken met alle soorten seksspeeltjes, zoals vibrerende toys, butt plugs, en andere sextoys. De milde formule zorgt voor een optimale lubrificatie, waardoor uw seksleven nog meer plezier kan krijgen.

Hoe moet Pjur Basic Glijmiddel Op Waterbasis – 100 ml gereinigd worden?

Om de kleverige substantie van Pjur Basic Glijmiddel Op Waterbasis – 100 ml te verwijderen, mag u slechts water en een milde reinigingsmiddel gebruiken. Na het reinigen adviseren wij u de sextoys met een linten doekje af te drogen.

Waarom zou je de Pjur Basic Glijmiddel Op Waterbasis – 100 ml proberen en bij Ladykiller.nl kopen?

Koop de Pjur Basic Glijmiddel Op Waterbasis – 100 ml vandaag nog bij Ladykiller.nl. Bij ons krijgt u de beste sextoy en glijmiddelproducten tegen een betaalbare prijs. Wij leveren al onze producten werkdagen binnen 24 uur aan huis. Bestel vandaag nog uw Pjur Basic Glijmiddel Op Waterbasis – 100 ml, en ontdek welke verrassende glijmogelijkheden uw seksleven ververst.

Merk

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

827160101886