Stel je voor dat je eindelijk het unieke, romantische en spannende seksleven hebt dat je altijd al wilde. Met Sweet Strawberry Waterbasis Glijmiddel – 30 ml is dit waar. EasyGlide Sweet Strawberry Waterbasis Glijmiddel is een luxueus, siliconenvrij glijmiddel dat gebruikt kan worden om elkaar meer plezier in de slaapkamer te bezorgen. Koop de EasyGlide Sweet Strawberry Waterbasis Glijmiddel – 30 ml en beleef met elkaar de ultieme sensatie.

Eigenschappen EasyGlide Sweet Strawberry Waterbasis Glijmiddel – 30 ml:
• Geeft een sensationele, romantische aanvulling aan elke seksuele ervaring;
• Glijdt lekker om je seksuele beitjes boven te halen;
• Niet-allergisch en speciaal ontworpen voor de meest gevoelige huid;
• Speciaal gemaakt van lichaamseigen ingrediënten;
• Ondoorzichtige ingrediënten om kleur en smaak te behouden;
safe en veganistisch.

Wat is EasyGlide Sweet Strawberry Waterbasis Glijmiddel?

EasyGlide Sweet Strawberry Waterbasis Glijmiddel is een glijmiddel dat gemaakt is van lichaamseigen ingrediënten en speciaal voor je seksuele plezier. Het glijmiddel is verrijkt met smaak en is op basis van water. Deze unieke formule creëert extra glijplezier door het gebruik van ondoorzichtige ingrediënten die de kleur en smaak behouden. Het is ook niet-allergisch en speciaal voor de meest gevoelige huid.

Hoe gebruik je EasyGlide Sweet Strawberry Waterbasis Glijmiddel?

EasyGlide Sweet Strawberry Waterbasis Glijmiddel – 30 ml kan worden gebruikt voor elke seksuele activiteit waarbij glijmiddel gebruikt kan worden. Voeg wat EasyGlide Sweet Strawberry Waterbasis Glijmiddel toe aan het gebied waar mee je het gebruikt zodat het een romantische en sensuele touch geeft aan seksuele activiteit. Het glijmiddel zorgt voor een glad gezicht vrij van frustratie, en zoek naar de romantische plezier te voelen met uw partner.

Voor wie is EasyGlide Sweet Strawberry Waterbasis Glijmiddel bedoeld?

EasyGlide Sweet Strawberry Waterbasis Glijmiddel – 30ml is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een romantische manier om hun seksuele beleving te verbeteren, of als ze last hebben van schrale of droge huid tijdens seksuele activiteit. Het glijmiddel kan ook worden gebruikt in combinatie met speeltjes zoals 's, en andere sextoy's, en het is 100% compatibel met condoom gebruik.

Hoe verbetert EasyGlide Sweet Strawberry Waterbasis Glijmiddel je seksleven?

EasyGlide Sweet Strawberry Waterbasis Glijmiddel – 30 ml kan je seksleven een oppepper geven door het extra glijplezier en romantische toets die het glijmiddel aan je seksuele ervaring geeft. Het glijmiddel maakt de ervaring veel romantischer als je jouw partner de ultieme sensatie kunt geven die een glijmiddel biedt. De speciale formule is voor de meest gevoelige huid, en is gemaakt van lichaamseigen ingrediënten die niet schadelijk zijn voor je lichaam, waardoor je je ontspannen en gerust voelen om je seksuele ervaring te vergroten.

Met welke andere speeltjes kan ik EasyGlide Sweet Strawberry Waterbasis Glijmiddel gebruiken?

EasyGlide Sweet Strawberry Waterbasis Glijmiddel – 30 ml is perfect te gebruiken in combinatie met speeltjes zoals cockrings, dildo's, vibrators en andere sextoys. Het is zowel compatibel met condoom gebruik voor de veiligheid. EasyGlide Sweet Strawberry Waterbasis Glijmiddel kan elke seksuele ervaring een extra glijplezier geven door middel van zijn romantische aroma en smaak.

Hoe reinig je de EasyGlide Sweet Strawberry Waterbasis Glijmiddel?

EasyGlide Sweet Strawberry Waterbasis Glijmiddel – 30 ml is gemakkelijk te reinigen met warm water en zacht schoonmaakmiddel. Gebruik alleen zachte, hypoallergene zeep, en vermijd om het glijmiddel te gebruiken bij de douche of bad, aangezien de badkamervloer of bodem vlekken kan veroorzaken als het met water in contact komt. Daarnaast kun je de fles laten staan aan de lucht en op een koele, droge plek om na gebruik volledig op te drogen.

Probeer EasyGlide Sweet Strawberry Waterbasis Glijmiddel en koop het bij Ladykiller.nl

Kom bij Ladykiller.nl, de sekswinkel voor vrijgezellen, stellen en , om EasyGlide Sweet Strawberry Waterbasis Glijmiddel – 30 ml te proberen. Onze producten zijn altijd van de hoogste kwaliteit en passen bij je seksuele behoeften. Door het gebruik van de EasyGlide Sweet Strawberry Waterbasis Glijmiddel ervaring je zo veel mogelijk romantische en passievolle seksuele beleving en plezier met je partner. Waarom wacht je nog? Probeer de EasyGlide Sweet Strawberry Waterbasis Glijmiddel uit en voel de romantische passie die het biedt.

Merk

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

8719497665143