Dynamische Duke Geribbelde Prostaat – Zwart verandert uw seksleven
Het Dynamische Duke Geribbelde Prostaat Vibrator – Zwart is een revolutionaire sextoy waarmee je de ultieme kan ervaren. De geribbelde textuur die aan de buitenkant van deze doop wordt aangebracht staat garant voor een intens en sensueel gevoel tijdens de stimulatie. Perfect geschikt voor zowel beginners als ervaren prostaat stimulators.

Eigenschappen van de Dynamic Duke Geribbelde Prostaat Vibrator – Zwart:
– Vibrator met geribbelde groei voor ultieme stimulatie van de prostaat
– Geleverd met afneembaar oplaadbaar USB-snoer
– Gemaakt van siliconen van hoge kwaliteit
– Stimulatie van de prostaat versnellen met 7 verschillende vibratie patronen
– Oplaadtijd bedraagt 3 uur
– Waterbestendig
– 30 minuten autonomietijd

Wat is de Dynamic Duke Geribbelde Prostaat Vibrator – Zwart?

De Dynamic Duke Geribbelde Prostaat Vibrator – Zwart is een revolutionaire vibrator die specifiek bedoeld is om de prostaat te stimuleren voor een intens gevoel. Deze doop heeft een geribbelde textuur aan de buitenkant waardoor het de perfecte sextoy is voor het verhogen van je stimulatie tijdens het spelen. De Dynamic Duke Geribbelde Prostaat Vibrator – Zwart is gemaakt van meerdere lagen siliconen van de hoogste kwaliteit voor comfort en controle tijdens je avontuur.

Hoe gebruik je de Dynamic Duke Geribbelde Prostaat Vibrator – Zwart?

Met de Dynamic Duke Geribbelde Prostaat Vibrator – Zwart kun je de ultieme prostaat stimulatieexperience realiseren. Dankzij de geribbelde buitenkant zorgt voor een extra gevoelig effect. De Dynamic Duke Geribbelde Prostaat Vibrator – Zwart kan makkelijk worden bediend met 7 verschillende vibratie-instellingen voor een intense, aangename stimulatie.

Voor gebruik is het aan te raden om de Dynamic Duke Geribbelde Prostaat Vibrator – Zwart eerst op te laden met de meegeleverde USB-kabel. Om het apparaat te activeren is het alleen nodig om op de knop aan de onderkant van de doop te drukken. De dynamische Duke Geribbelde Prostaat Vibrator – Zwart wordt geleverd met een 30-minutenautonomietijd, dus door het apparaat op te laden voordat je het gebruikt, heb je langer plezier van je seksspeeltje.

Voor wie is de Dynamic Duke Geribbelde Prostaat Vibrator – Zwart?

De Dynamic Duke Geribbelde Prostaat Vibrator – Zwart is perfect voor iedereen die op zoek is naar een discrete sextoy. Met de 7 verschillende vibratie-instellingen is het perfect voor beginners, maar ook voor ervaren prostaat stimulators. Of je nu op zoek bent naar een sextoy om je seksleven te verbeteren, of je wil je liefdesleven nog meer interessant maken, de Dynamic Duke Geribbelde Prostaat Vibrator – Zwart is de ideale compagnon.

Hoe verbetert de Dynamic Duke Geribbelde Prostaat Vibrator – Zwart je seksleven?

De Dynamic Duke Geribbelde Prostaat Vibrator – Zwart heeft een revolutionaire design dat de ultieme stimulatie van je prostaat mogelijk maakt. De geribbelde textuur van de doop, gecombineerd met de 7 verschillende vibratie-instellingen staan garant voor een intens en aangenaam gevoel. De vibrator is gemakkelijk te bedienen, is discreet, heeft een lange autonomietijd en je kan hem opladen met de meegeleverde usb-kabel. Dit maakt de Dynamic Duke Geribbelde Prostaat Vibrator – Zwart een perfecte sextoy om je seksleven te verbeteren.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Dynamic Duke Geribbelde Prostaat Vibrator – Zwart gebruiken?

De Dynamic Duke Geribbelde Prostaat Vibrator – Zwart kan gecombineerd worden met andere speeltjes en toys voor een nog intensere stimulatie ervaring. Probeer het bijvoorbeeld eens uit met een klassieke vibrator of een . Als je op zoek bent naar een leuke ervaring maak je gebruik van bondage toys zoals krabstokken en wurgkoorden. Als je wilt experimenteren met een trio, kun je altijd een wandstuk bijvoegen voor extra stimulatie of een strap-on voor extra diepte.

Hoe moet ik de Dynamic Duke Geribbelde Prostaat Vibrator – Zwart reinigen?

Om ervoor te zorgen dat je de Dynamic Duke Geribbelde Prostaat Vibrator – Zwart hygiënisch en schoon houdt is het belangrijk om deze na elk gebruik te reinigen. Gebruik voor het schoonmaken alleen warm water en een zachte zeep of speciaal sextoy schoonmaakmiddel. Reinig het apparaat goed na elk gebruik en maak zeker dat je het goed droog maakt voordat je het opbergt.

Aanraden om de Dynamic Duke Geribbelde Prostaat Vibrator – Zwart te proberen in onze sextoy shop Ladykiller.nl

De Dynamic Duke Geribbelde Prostaat Vibrator – Zwart is perfect voor iedereen die op zoek is naar de ultieme prostaat stimulatie. Perfect geschikt voor zowel beginners als ervaren stimulators, zorgt het apparaat voor een aangenaam en intens gevoel om te verkrijgen tijdens het spelen. We raden iedereen dan ook aan deze sextoy te proberen, koop hem vandaag nog in onze sextoy shop Ladykiller.nl.

Merk

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

827160104344