Dreamsicle Massagekaars – 170 gr is de perfecte manier om spanning en sensualiteit toe te voegen aan je seksleven. Deze duurzame massagekaars bestaat uit veilige plantaardige bronnen, aromatische oliën en vitamine E en is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Met de Dreamsicle Massagekaars – 170 gr kan je een ontspannen en aangename ervaring scheppen met je partner.

De eigenschappen van Dreamsicle Massagekaars – 170 gr:
– Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten
– Bevat aromatische oliën, plantaardige bronnen en vitamine E
– Bestaat uit 170 gram product
– Opwarmweerstand – gemakkelijk om vloeibaar te laten worden bij aanraking
– Uniek, romig, onvergetelijk aroma

Wat is Dreamsicle Massagekaars – 170 gr?

Dreamsicle Massagekaars – 170 gr is een aromatische massagekaars met 100% natuurlijke ingrediënten. Deze paradijselijke massagekaars is verkrijgbaar met een uniek, romig, onvergetelijk aroma en heeft een opwarmweerstand. De opwarmweerstand staat garant voor gemakkelijk vloeibaar te laten worden bij aanraking.

Hoe gebruiken we Dreamsicle Massagekaars – 170gr?

Om Dreamsicle Massagekaars – 170 gr te gebruiken, maak je eerst je omgeving klaar. Zorg ervoor dat de omgeving intiem is zodat je rustig kan genieten en ontspannen. Zorg voor een rustig muziekje of kaarslicht ter verduidelijking en romantiek.

Steek de Dreamsicle Massagekaars – 170 gr aan en laat het warme vloeistof materiaal smelten. Zorg ervoor dat het product nooit direct op de huid wordt gehouden omdat de temperaturen van het product het risico verhogen om verbrand te raken. Smelt een kleine hoeveelheid product op je vingers en masseer je partner in zijn of haar rug en schouders om het lichaam te ontspannen.

Voor wie is de Dreamsicle Massagekaars – 170 gr?

Dreamsicle Massagekaars – 170 gr is actief ontworpen om koppels ervaring te geven. Deze magische kaars is geweldig voor avontuurlijke koppels die willen genieten van sensuele massages binnen de comfortabele en romantische omgeving van hun slaapkamer. Deze magische kaars biedt een heerlijk romig aroma en de unieke textuur verwarmt direct bij aanraking, wat het een zeer betrouwbare (en intieme) manier maakt om te genieten van massage met je partner.

Hoe kan Dreamsicle Massagekaars – 170 gr je seksleven verbeteren?

Dreamsicle Massagekaars – 170 gr is een manier om je seksleven te verbeteren. Met deze olieachtige, romige textuur krijgen koppels de kans om te genieten van intieme massages die extra verfijning en sensualiteit bieden. Door deze massagekaars bij elkaar thuis te gebruiken hebben koppels de kans om te genieten van intieme momenten waarin aandacht, verleiding en verkenning worden versterkt.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Dreamsicle Massagekaars – 170 gr gebruiken?

Koppels kunnen Dreamsicle Massagekaars – 170 gr gebruiken met veel andere speeltjes en toys. Combineer de massagekaars met voor extra stimulatie. Voor verdere exploratie kunnen koppels de massagekaars gebruiken met items, zoals handcuffs en . Om de massagekaars te gebruiken met pluggen of , draai de massagekaars voorzichtig om de kaars uit te wrijven over de items of masseer met de gel in het gewenste gebied.

Hoe moet je de Dreamsicle Massagekaars – 170 gr reinigen?

Reinig de Dreamsicle Massagekaars – 170 gr na elk gebruik met warm zeepsop en gebruik een zachte doek om de kaars schoon te maken. Zorg ervoor dat de doek vrij is van andere chemicaliën voordat u de Dreamsicle Massagekaars – 170 gr schoonmaakt. Wanneer het product schoon is, laat het drogen op een koele, donkere plaats. Zorg ervoor dat de Dreamsicle Massagekaars – 170 gr op een veiligheidsafstand wordt gehouden van andere items.

Aanraad de klant om de Dreamsicle Massagekaars – 170 gr te proberen en in de seksshop Ladykiller.nl te kopen

Als je op zoek bent naar manieren om je seksleven te verbeteren zonder risico's te nemen, dan raad ik je aan om de Dreamsicle Massagekaars – 170 gr te proberen. Met deze aromatische massagekaars met 100% natuurlijke ingrediënten heb je de perfecte manier om spanning en sensualiteit toe te voegen aan je seksleven. Geniet van de unieke, romige, onvergetelijke aroma van de kaars en voel hoe het vloeibare materiaal verwarmt bij aanraking. Koop de Dreamsicle Massagekaars – 170 gr hier bij Ladykiller.nl en ervaar het magische en ongeëvenaarde effect dat deze kaars heeft op jezelf en je partner. Bestel vandaag nog en verrijk je seksleven met deze heerlijke massagekaars van hoogwaardige kwaliteit.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

814487020433