and melted, de Guavalava massagekaars – 170 gr is een unieke luxe massagekaars die de verzachtende, smeltende warmte biedt die perfect is voor sensuele massage-ervaringen. Met de overdadige mix van kokosnoot-, avocado- en jojoba olie, voedt het de huid en zorgt het voor een vers lavend aroma dat de zintuigen verwent. De Guavalava massagekaars – 170 gr is perfect voor een heerlijk avondje samen.

Eigenschappen van Guavalava massagekaars – 170 gr:
– Massagekaars gemaakt van huidvriendelijke ingrediënten
– Voedt de huid met kokosnoot-, avocado- en jojoba olie
– Geeft een subtiel lavend aroma
– Geschikt voor externe en sensuele massage

Wat is de Guavalava massagekaars – 170 gr?

De Guavalava massagekaars – 170 gr is een luxueuze massagekaars gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, inclusief een mix van biologische kokosnoot-, avocado- en jojoba olie. De massagekaars verwarmt een korte tijd na het aansteken tot een overheerlijke, smeltende olie waarmee je je partner kan masseren. De massagekaars is ook perfect als huidverzorger. Het voedt de huid op liefdevolle, aangename wijze en geeft een subtiel lavend aroma dat de zintuigen verwent.

Hoe kan je Guavalava massagekaars – 170 gr gebruiken?

De massagekaars kan met een lucifer worden aangestoken en na 10-15 minuten zal ze smelten. Met een lepel of bolletje kan de smeltende olie dan over het lichaam van je partner worden gegoten of met de handen worden verspreid. Word niet verleid om het hete bakkemekoeken op je partner leggen. De temperatuur voor een sensuele massage bedraagt 55 graden Celsius, en als de kaars te warm wordt, voeg je gewoon meer olie toe.

Voor wie is de Guavalava massagekaars – 170 gr bedoeld?

De Guavalava massagekaars – 170 gr is bedoeld voor koppels die hun seksleven willen verrijken door sensuele massage-ervaringen te beleven. Ze is ook bedoeld als huidverzorger om de huid de optimale voeding te geven met kokosnoot-, avocado- en jojoba olie.

Hoe kan de Guavalava massagekaars – 170 gr je seksleven verbeteren?

Met de Guavalava massagekaars – 170 gr creëer je een aangename, sensuele sfeer waardoor je lichaam en geest tot rust komen. De mix van natuurlijke ingrediënten verzacht je huid en het subtiele lavend aroma boekt een verzachtende werking op de gemoedstoestand. De heerlijke aroma- en textuur-sensaties zorgen ervoor dat massage een speelsere, stimulerende ervaring wordt. Niet alleen voor jou, maar ook voor je partner.

Met welke andere sextoys en speeltjes kan je Guavalava massagekaars – 170 gr gebruiken?

De -, avocado- en jojoba olie is heerlijk zacht en perfect voor externe massage, maar je kan de Guavalava massagekaars – 170 gr ook gebruiken in combinatie met bijna elk sextoy of speeltje. We raden daarom aan om de massagekaars samen te gebruiken met een of stimulator voor nog meer genot.

Hoe kan je de Guavalava massagekaars – 170 gr reinigen?

Nadat je de Guavalava massagekaars – 170 gr hebt gebruikt, berg de massagekaars op en laat de olie afkoelen voordat je deze afwast met warm water en milde zeep of een speciale toy cleaner. Berg de massagekaars altijd op in een koele en droge omgeving om te voorkomen dat de olie stolt.

Probeer de Guavalava massagekaars – 170 gr uit en koop hem nu in Ladykiller.nl

De Guavalava massagekaars – 170 gr is een luxueus sextoy dat perfect is om je seksleven te verrijken met een overheerlijk, verzachtend aroma dat je zintuigen verwent. Voed je huid op edele wijze tijdens sensuele massage-sessies met je partner, of combineer de massagekaars met andere sextoys voor nog meer uitdaging. Probeer de Guavalava massagekaars – 170 gr nu uit en koop hem in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

879959008463