Haal nieuwe hoogtes van plezier met de The Silicone Collar – Cockring – Small. Dit kleine maar krachtige seksspeeltje is een zacht en flexibel siliconen cockring met lekker vlotte omtrek van 36mm en een opening van maximaal 20mm. Je kunt de ring eenvoudig aanpassen aan de gewenste dwangbuis. The Silicone Collar – Cockring – Small heeft een dikte van 12mm en weegt slechts 15 gram. Deze cockring is snel en eenvoudig te gebruiken en in staat om je gemakkelijk naar een grotere intensiteit te leiden.

Wat is The Silicone Collar – Cockring – Small?

The Silicone Collar – Cockring – Small is een medium-grote siliconen cockring die bedoeld is om je penis te vergroten, je erectie te verbeteren en het seksuele plezier en de intensiteit te verhogen. Deze cockring heeft een comfortabel, verstelbaar siliconen design dat ruimte biedt om je al gevulde staaf naar een hoger niveau te tillen. De openerring, ofwel cockring, gezien is gemaakt van 100 procent -safe siliconen, is flexibel en comfortabel, en verzekert je van strakkere erectie en versnelde plezier.

Hoe te gebruiken

Het gebruik van de The Silicone Collar – Cockring – Small is eenvoudig. Om te beginnen, kies je een comfortabele plaats om je penis in te steken. Dan rol je The Silicone Collar – Cockring – Small om je penis heen. Het is belangrijk dat je de ring ook om de balzak plaatst. Door de verstelbare clip is de ring dus aan te passen aan de grootte van de penis. Tril de ring om erectie te voorkomen. Als het je niet lukt de The Silicone Collar – Cockring – Small om de penis heen te draaien, probeer het dan met wat licht glijmiddel.

Voor wie is het?

De The Silicone Collar – Cockring – Small is ideaal voor mannen die op zoek zijn naar eenvoudig te gebruiken sexspeelgoed wat zorgt voor een langdurige erectie en een meer intens seksueel plezier. Gezien de kleine omvang en lichte gewicht is de ring geschikt voor alle maten. Of je nu op zoek bent naar iets subtiel of een opzwepend avontuur, The Silicone Collar – Cockring – Small brengt je het gewenste resultaat.

Hoe verbetert het jouw seksleven?

Met The Silicone Collar – Cockring – Small kan je je erecties verhogen, overtuigender presteren in bed en alles wat er tussen heen zit naar een hoger niveau tillen. De extra druk die de ring je scrotum en penis geeft helpt om bloed te stromen naar je penis wat ervoor zorgt dat je langer en harder blijft tijdens het vrijen.

Welke andere speeltjes en accessoires kan je combineren?

De The Silicone Collar – Cockring – Small is het perfecte seksspeeltje om te combineren met een ander speeltje of accessoire. Probeer bijvoorbeeld eens een cockring samen met een of een clitoraal stimulator. Dit combineren zal ervoor zorgen dat je nog meer geniet en alles momenteel biedt wat je nodig hebt voor een meer intens en bevredigend seksleven.

Reiniging

De The Silicone Collar – Cockring – Small is makkelijk te reinigen met warm water en een milde zeep. Gebruik nooit chloorhoudende of alcoholhoudende middelen om de cockring te reinigen en maak een luchtdroging door er lichtjes tegen te kloppen met een schone, schone handdoek.

Probeer het vandaag nog!

Je seksleven is het waard om er elke dag het uiterste van te maken. De The Silicone Collar – Cockring – Small geeft je de mogelijkheid om seksueel expressiever te worden, de duur van je erectie te verbeteren en je plezier mee naar een hoger niveau te brengen. Waar wacht je nog op? Koop de The Silicone Collar – Cockring – Small vandaag nog bij Ladykiller.nl!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

6768903843103