Gefeliciteerd! Je hebt de eerste stap gezet naar een ultieme genot-ervaring. Geef je seksleven een boost met de Holle Siliconen Penisplug Met Grote Trekring – Zwart. Deze luxe plug is een absolute must-have als je op zoek bent naar een nieuwe manier van een kinky erotische beleving.

Met de Holle Siliconen Penisplug Met Grote Trekring – Zwart heb je een seksspeeltje dat aan je verwachtingen voldoet. Hierbij de eigenschappen op een rij:

• Gemaakt van holle siliconen, dat een heerlijke zachte en comfortabele stimulatie geeft
• Voorzien van een grote trekring, die een intuïtieve grip biedt om de plug één-handig te verwijderen
• Zowel intern als extern te gebruiken
• Gemaakt in zwarte kleur

Wat is Holle Siliconen Penisplug Met Grote Trekring – Zwart?

De Holle Siliconen Penisplug Met Grote Trekring – Zwart is een eersteklas silicone penisplug die ideaal is om je seksuele avonturen een boost te geven. Gemaakt van de beste siliconen materialen, voorzien van een grote trekring, die een enkele handige grip biedt en stijlvol afgewerkt in zwarte kleur. Door zijn holle vorm, bied de plug nieuwe en spannende erotische ervaringen.

Hoe gebruik je Holle Siliconen Penisplug Met Grote Trekring – Zwart?

De Holle Siliconen Penisplug Met Grote Trekring – Zwart biedt de gebruiker een veelzijdig speelgenot met de mogelijkheid om zowel intern als extern te stimuleren. Pas wel de juiste hoeveelheid lubrificatie toe, zodat je geniet van de extra zachte en comfortabele stimulatie.

Voor wie is de Holle Siliconen Penisplug Met Grote Trekring – Zwart?

Voor iedereen die op zoek is naar nieuwe manieren om hun seksleven te verbeteren. Zeker voor koppels met een waarin een plug een onderdeel uit maakt. De plug deze plug is voor het genieten van intense genoegens, of het nu intern of extern is.

Hoe kan Holle Siliconen Penisplug Met Grote Trekring – Zwart je seksleven verbeteren?

Je kunt de Holle Siliconen Penisplug Met Grote Trekring – Zwart als een solo-seksspeeltje gebruiken, maar dezelfde plug kan ook tijdens het vrijen naar een hoger niveau van stimulatie en genot trekken. Gebruik het als een als je je partner wilt verrassen met een nieuwe interessante seksuele beleving.

Met welke andere sextoys of speeltjes kan je de Holle Siliconen Penisplug Met Grote Trekring – Zwart gebruiken?

De Holle Siliconen Penisplug Met Grote Trekring – Zwart maakt deel uit van een groot speelassortiment in onze speciaalzaken. Je kunt de plug combineren met veel toys, zoals , , SM- en kunstvagina's voor nog meer uiteenlopend en intens plezier. Kortom, met een plug kun je steeds meer leren en ervaren!

Hoe reinig je de Holle Siliconen Penisplug Met Grote Trekring – Zwart?

Reinig de Holle Siliconen Penisplug Met Grote Trekring – Zwart voor- en na gebruik. Was de plug na elk gebruik met milde zeep en warm water en droog deze volledig af met een zachte, schone handdoek. Gebruik een seksspeeltjesreiniger voor een effectieve desinfectie en een hygiene-waarborg.

Probeer de Holle Siliconen Penisplug Met Grote Trekring – Zwart en koop bij Ladykiller.nl

Geef je seksleven een boost met de Holle Siliconen Penisplug Met Grote Trekring – Zwart. Vergeet niet dat je veel kunt leren en ontdekken over erotisch spelen met pluggen. Wees niet bang om je verbeeldingskracht aan te spreken en je veel avontuur en kinky plezier te bezorgen. Koop vandaag nog bij Ladykiller.nl en ontdek een nieuwe manier van genieten.

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

8719497662524