Bij sommige spannende seksspeeltjes voelen sommige mensen zich misschien niet op hun gemak of durven het niet meteen te gebruiken. Toch bieden sextoys en cockrings jouw relatie en seksleven ongekende, opwindende mogelijkheden. De 6-Delige Cockring Set is dé perfecte introductie in voor beginners en ervaren cockring-experts.

  • Een 6-delige set met 6 verschillende cockrings
  • Ideaal voor jouw seksspel
  • Stimuleert het seksleven en het gevoel tijdens penetratie
  • Kan gebruikt worden als een sextoy of gewoon als cockring
  • Houdt je penis vast en maakt hem hard
  • Versterkt de erektie bij langdurige penetratie

Wat is de Boners 6-Delige Cockring Set?

De Boners 6-Delige Cockring Set is een seksspeeltje bestaande uit 6 flexibele en stevige cockrings. Dit soort ringen worden al eeuwenlang gebruikt voor het vergroten van het seksueel genot bij man en vrouw. De flexibele rubberring zorgt ervoor dat de doorbloeding in de penis wordt verminderd, waardoor je langer erect blijft en de penis meer gevoelig wordt voor aanraking. De Boners 6-Delige Cockring Set gebruiken is goed voor een betere en intensievere penetratie en kan helpen jouw seksuele vermogen te verhogen.

Hoe gebruik je de Boners 6-Delige Cockring Set?

Gebruik eerst wat glijmiddel om de penetratie plezieriger te maken. Smeer de cockring hierna in en plaats deze aan de basis van de penis, met de erectie. Wanneer je erect blijft kun je de ring rustig over je penis trekken. Dankzij de ring blijft de bloedcirculatie naar de penis beperkt en zal je een betere en meer intense erectie en een langer genot krijgen. Je kunt variëren met de versies of aparte cockringen, of verschillende ringen tegelijk gebruiken als je wilt.

Voor wie is de Boners 6-Delige Cockring Set?

De Boners 6-Delige Cockring Set is bedoeld voor alle mannen die op zoek zijn naar minder snelle ejaculatie, meer plezier tijdens seks en een verbeterd seksleven als een geheel. Deze cockringset is perfect voor zowel beginnende gebruikers als ervaren cockring-experts. Met deze verschillende en gevarieerde modellen kun je experimenteren met de lengte, om zo de perfecte combinatie te vinden om jouw seksspel naar een hoger niveau te tillen.

Hoe verbetert de Boners 6-Delige Cockring Set je seksleven?

Met de Boners 6-Delige Cockring Set kan je ervoor kiezen om de bloedcirculatie naar je penis te beperken, waardoor je langer stijf blijft. Niet alleen dat, ook worden intensere en bevredigendere orgasmes bereikt en kan je langer blijven genieten van seks. Tevens kun je de cockringen gebruiken voor meer plezier, in combinatie met andere speeltjes en toys. De Boners 6-Delige Cockring Set kan je experimenten met beide, alleen of met een partner aanmoedigen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Boners 6-Delige Cockring Set gebruiken?

De verschillende modellen van de Boners 6-Delige Cockring Set kunnen gebruikt worden in combinatie met andere speeltjes en toys die speciaal zijn ontwikkeld voor jouw plezier. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een of Stimulator voor extra stimulatie, of kun je experimenteren met , touwen en andere -artikelen om zo bizarre sensaties en ervaringen te verkrijgen.

Hoe reinig je de Boners 6-Delige Cockring Set?

Om te voorkomen dat er bacteriën en schimmels achterblijven op seksspeeltjes is het belangrijk om je toys na elk gebruik grondig te reinigen. Reinig de Boners 6-Delige Cockring Set met een antibacteriële zeep en warm water en dep vervolgens het speeltje droog met een schone, niet-pluizende doek. Breng na het reinigen wat spuittalkpoeder aan om te voorkomen dat de
cockrings gaan schuren.

Waarom zou je de Boners 6-Delige Cockring Set proberen?

Als je behoefte hebt aan meer seksuele vervulling in je leven, dan is de Boners 6-Delige Cockring Set de perfecte toevoeging aan je speeltjescollectie. Deze set biedt je maximaal genot door meer bloedcirculatie in de penis te beperken en je seksscene te verrijken en verbeteren. Probeer de Boners 6-Delige Cockring Set daarom vandaag nog uit in onze seksshop Ladykiller.nl en boost je seksleven tot het max!

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

8719497665921