Met de Swirl Texture Plug – Vibrerende Butt Plug is genieten gegarandeerd! Deze unieke is uitgerust met twee dynamische, roterende kralen van verschillende formaten en variërende snelheden die zorgen voor ongelooflijk intense stimulatie. Daarnaast heeft de plug ook een vibratiefunctie met meerdere verschillende vibratiestanden om van te genieten. Voor een gebruikservaring is deze plug verkrijgbaar in drie verschillende maten, waardoor je de juiste maat kunt kiezen die voor jouw comfortabel aanvoelt.

De eigenschappen van de Swirl Texture Plug – Vibrerende Butt Plug:

• 2 dynamische, roterende kralen met verschillende formaten en variërende snelheden
• Vibrerende functie met meerdere standen
• Verkrijgbaar in verschillende maten voor optimaal comfort
• Gemaakt van duurzaam en hypoallergeen materiaal

Wat is de Swirl Texture Plug – Vibrerende Butt Plug ?

De Swirl Texture Plug – Vibrerende Butt Plug is een innovatieve, sensuele speeltje dat ervoor zorgt dat je een intens sensueel genot krijgt tijdens het spelen. Zo'n plug heeft een speciale conische of kogelvorm die je gemakkelijk in de anus kunt verplaatsen zonder dat daar veel kracht voor nodig is. Uiteraard voelt deze specifieke plug extra comfortabel aan door de genoemde kenmerken.

Hoe kan ik Swirl Texture Plug – Vibrerende Butt Plug gebruiken?

De Swirl Texture Plug – Vibrerende Butt Plug is heel eenvoudig te gebruiken. Breng de juiste hoeveelheid glijmiddel op watervasen basis aan op en in de anus om zo een glad en comfortabel gevoel bereiken in de anus. Vervolgens kan je de Swirl Texture Plug – Vibrerende Butt Plug verder inbrengen. Je kunt de plug instellen met de knop die meerdere vibrerende modi biedt. Met de roterende kralen kun je verschillende rotatiesnelheden instellen en hiermee een opwindend en uniek gevoel ervaren. Ten slotte kun je de plug ook gebruiken voor dubbele stimulatie. Breng bijvoorbeeld het vrouwelijk genitale gebied in combinatie met de plug in contact met elkaar en ervaar een dubbel genot.

Voor wie is Swirl Texture Plug – Vibrerende Butt Plug bedoeld?

Swirl Texture Plug – Vibrerende Butt Plug is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het experimenteren met anale stimulatie. De plug is verkrijgbaar in drie verschillende maten, waardoor er altijd een maat is die perfect past bij de voorkeuren van de gebruiker. Ook is het een fantastisch speeltje voor stellen die toe zijn aan iets nieuws om hun seksleven wat spannender te maken.

Hoe kan de Swirl Texture Plug – Vibrerende Butt Plug je seksuele bevrijding vergroten?

De Swirl Texture Plug – Vibrerende Butt Plug kan je seksleven op meerdere manieren verbeteren. Deze ultieme plug heeft twee verschillende kralen van verschillende formaten, die roterende bewegingen maken tijdens het gebruik. Het vibreren, roteren en trillen van de plug zorgt voor ultiem genot en nieuwe sensaties. Ook heeft het product meerdere vibratiestanden die te selecteren zijn. Op deze manier biedt de plug een brede waaier aan mogelijke sensaties die variëren van mild (zachte prikkels) tot extreme (sterke prikkels).

Met welke andere speeltjes en toys is de Swirl Texture Plug – Vibrerende Butt Plug te gebruiken?

De Swirl Texture Plug – Vibrerende Butt Plug is perfect te gebruiken als speeltje dat je opwindende anale sensaties biedt. Maar dankzij de veelzijdige functies die de plug biedt is hij ook te combineren met andere speeltjes, zoals of 's. Ook kun je de plug länger draagbaar vastmaken, wij raden aan om hiervoor buttplug klittenband te gebruiken dat speciaal gemaakt is voor anal toys.

Hoe moet de Swirl Texture Plug – Vibrerende Butt Plug gereinigd worden?

De Swirl Texture Plug – Vibrerende Butt Plug moet na elk gebruik grondig met warm water en een mild zeep gereinigd worden. Daarna kun je de plug afspoelen met wat koud water en afdrogen met een lintloze doek. Laat de plug daarna volledig drogen en stop die daarna vervolgens weg in de meegeleverde hygiene case.

Waarom raden wij aan om Swirl Texture Plug – Vibrerende Butt Plug te proberen en te kopen bij Ladykiller.nl?

De Swirl Texture Plug – Vibrerende Butt Plug is een revolutionair seksspeeltje dat voor ongelooflijk intense stimulaties zorgt. Wij raden aan om de Swirl Texture Plug – Vibrerende Butt Plug te kopen bij Ladykiller.nl om te genieten van alle voordelen die dit fantastische speeltje te bieden heeft. Ladykiller.nl biedt een breed assortiment aan verschillende seksspeeltjes, dus ook aan de Swirl Texture Plug – Vibrerende Butt Plug. Naast de grote selectie hebben we ook verschillende thuisbezorgopties en discrete verpakking, waardoor je je aankoop helemaal anoniem kunt ontvangen. Bij Ladykiller.nl kan je zich verheugen op hoge kwaliteit, veiligheid en discretie voor een betaalbare prijs. Kortom, kom snel een kijkje nemen en laat je verrassen door ons assortiment seksspeeltjes!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4890808227664