Met de Siliconen Anker – Medium kun je een nieuw niveau van anale stimulatie bereiken. Deze buttplug is gemaakt van glad en slijtvast siliconen en is verkrijgbaar in twee verschillende maten. Deze Medium uitvoering heeft een solide greep, waardoor de bootplug, na het insmeren met glijmiddel, makkelijk in te brengen is en er een ongekende stimulation ervaren kan worden. Met zijn v-vormige anker en gladde stam biedt de Siliconen Anker Buttplug – Medium een enorme anale stimulatie die je alleen bij deze buttplug kan ervaren.

Eigenschappen Siliconen Anker Buttplug – Medium:
– Gemaakt van slijtvast siliconen
– Verkrijgbaar in twee verschillende maten
– Solide greep
– V-vormige anker design
– Gladde stam

Wat is de Siliconen Anker Buttplug – Medium?

De Siliconen Anker Buttplug – Medium is een sextoy die speciaal is ontworpen voor anale stimulatie. Met zijn v-vormige anker en gladde stam kan je een ongekende stimulatie ervaren. Doordat de buttplug gemaakt is van slijtvast siliconen is het gemakkelijk in te brengen en zacht op de huid. De bootplug heeft een solide greep waardoor het een eenvoudige bevordert. De Siliconen Anker Buttplug – Medium is verkrijgbaar in twee verschillende maten.

Hoe kan Siliconen Anker Buttplug – Medium gebruikt worden?

Met de Siliconen Anker Buttplug – Medium kun je een nieuw niveau van anale stimulatie bereiken. De bootplug is gemaakt van glad en slijtvast siliconen. Zorg er dus altijd voor dat je de Siliconen Anker Buttplug – Medium insmeert door een glijmiddel gebruiken, voordat je hem inbrengt. Na het insmeren met glijmiddel is de Siliconen Anker Buttplug – Medium makkelijk in te brengen. De solide greep en v-vormige anker zorgen ervoor dat de anale stimulatie uniek en onvergetelijk is.

Voor wie is de Siliconen Anker Buttplug – Medium bedoeld?

De Siliconen Anker Buttplug – Medium is een perfect sextoy voor iedereen die op zoek is naar unieke anale stimulatie. Butplug liefhebbers die op zoek zijn naar een gladde en slijtvaste vorm zullen versteld staan van de kwaliteit die de Siliconen Anker Buttplug – Medium biedt. Dit sextoy is niet alleen leuk voor solomasturbatie, maar ook voor stellen of, als je wat meer durft, een partijtje met je seksvrienden. Met de Siliconen Anker Buttplug – Medium zul je een ervaring krijgen die je alleen bij deze bootplug vind.

Hoe kan de Siliconen Anker Buttplug – Medium je seksleven verbeteren?

De Siliconen Anker Buttplug – Medium is perfect voor heren en dames die op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun seksleven te verbeteren. De v-vormige anker, gladde stam en solide greep staan garant voor de orgasmes die je alleen met deze buttplug ervaart. Met de eenvoudige insertie en anale stimulatie kun je een nieuwe dimensie aan seksuele sensaties ontdekken. Door de Siliconen Anker Buttplug – Medium toe te voegen aan je seksleven kun je ervaren hoe je alleen met deze buttplug de meest explosive orgasmera kunt beleven.

Met welke andere speeltjes en toys kan de Siliconen Anker Buttplug – Medium gebruikt worden?

De Siliconen Anker Buttplug – Medium is veelzijdig. Door de buttplug te combineren met andere sextoys, zoals en klemmen, krijg je meer anale stimulatie. Zo kun je een toevoegen om meer te verkennen. Ook kun je klemmen in combinatie met de Siliconen Anker Buttplug – Medium toevoegen waardoor je krijgt wat je nodig hebt om de meest intense orgasmes te ervaren.

Hoe kan Siliconen Anker Buttplug – Medium gereinigd moeten worden?

Om ervoor te zorgen dat de Siliconen Anker Buttplug – Medium veilig en hygiënisch gebruikt kan worden, is het belangrijk om hem correct te reinigen. Voordat je het sextoy gebruikt, moeten alle delen van de bootplug voorzichtig worden gewassen met warm water en milde zeep. Na het reinigen, verwijder je het restantwater met een schone doek en droog de buttplug goed af.

Waarom de Siliconen Anker Buttplug – Medium bij Ladykiller.nl kopen?

Als het gaat om een goede anale stimulatie, is de Siliconen Anker Buttplug – Medium de beste keuze die je kunt maken. Je kunt de bootplug kopen bij onze seksshop Ladykiller.nl. We hebben Siliconen Anker Buttplug – Medium in twee verschillende maten beschikbaar. Door het ruime assortiment aan seksspeeltjes, kun je er zeker van zijn dat wij het juiste sextoy voor jou hebben. Dus ga voor de beste anale stimulatie met de Siliconen Anker Buttplug – Medium van Ladykiller.nl.

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

8719497662456