Dit Zwarte met trekring – setje biedt klanten een bijzonder plezierige inhalige sensatie die een geweldige manier is om jouw seksuele belevenissen te verrijken. De zwarte met een afneembare trekring biedt een middel om intens te genieten, perfect voor een soloreis of om je seksleven met je partner te verbeteren. Dit setje bestaat uit drie kleinere die elk een andere grootte hebben, wat betekent dat je je anale opening kan verkennen.

Deze Zwarte buttplugs met trekring – setje

Deze set bestaat uit drie zwarte buttplugs met een afneembare trekring, perfect voor beginner en gevorderde gebruikers. De kleinste plug heeft een diameter van 2.5 cm, de middelste 3.5 cm en de grootste plug heeft een diameter van 4 cm. De plug is gemaakt van glad, stevig siliconen en heeft een flexibel oppervlak voor een comfortabele passende en een aangenaam gevoel. De trekring biedt een stevige basis waardoor je makkelijk de plug kunt verwijderen als het voor jou te intens wordt of als je klaar bent.

Hoe gebruik je Zwarte buttplug met trekring – setje?

Voordat je begint, zorg er altijd voor dat je voldoende gebruikt en dat de buttplug goed wordt schoongemaakt met een seksspeeltjesreiniger of lauwwarm water met milde zeep. Als je het gevoel hebt dat je gereed bent, breng dan een beetje glijmiddel aan op de plug en introduceer de plug heel rustig en voorzichtig in je anale spieren. Als de de buttplug helemaal geïntroduceerd is gebruik dan de trekring om meer druk op het gebied van je prostaat te geven.

Voor wie is de Zwarte buttplug met trekring – setje?

Of je nou nieuw bent in anale speeltjes of al een ervaren buttplug gebruiker, deze Zwarte buttplug met trekring – setje is een geweldig setje voor iedereen die een intenser seksueel genot wil. Het setje biedt verschillende groottes waardoor het eenvoudig is om de kleinste plug te gebruiken om je anale openingen te verkennen en te werken naar de grotere plug.

Hoe verbetert de Zwarte buttplug met trekring – setje jouw seksleven?

Buttplugs zijn meer dan alleen maar een leuke prelude: ze bieden een manier om jouw orgasmes dieper te maken. Wanneer je jouw anale kanalen traint om de buttplug op te nemen, geeft dit een extra stimulatie op de prostaat wat kan leiden tot langere, intenser orgasmes. Door het gebruik van de trekring kun je de gewenste druk of stimulatie verhogen of verlagen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Zwarte buttplug met trekring – setje gebruiken?

Deze buttplug set is perfect om te gebruiken samen met jouw favoriete speeltjes en toys. Probeer eens een , een anale of een fleshlight en voel hoe het verhoogde niveau van sensatie aanvoelt. Probeer eens een dubbel pleasure set, waarmee jij en je partner tegelijk extra stimulatie krijgen voor een intieme ervaring.

Hoe reinig je Zwarte buttplug met trekring – setje?

Buttplugs moeten goed schoongemaakt worden om te voorkomen dat bacteriën overgebracht worden. Reinig de toys altijd met een seksspeeltjesreiniger, lauwwarm water met een milde zeep of een alcoholontsmettingsmiddel. Zorg ervoor dat je de buttplug goed afspoelt en laat drogen voordat je deze weer gebruikt.

Probeer de Zwarte buttplug met trekring – setje uit en koop deze vandaag nog in Ladykiller.nl

Of je nou een beginner of een gevorderde gebruiker bent, deze Zwarte buttplug met trekring – setje is een perfecte keuze. Uitgebreide anale verkenningen, extra druk op je prostaat en intenser orgasmes zijn hierbij inbegrepen. Help jouw seksleven naar een hoger niveau en zorg voor meer sensatie en plezier. Probeer de Zwarte buttplug met trekring setje uit en koop deze vandaag nog in Ladykiller.nl.

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

8718627527122