Gekieteld worden door de smaken van de zomer: Perzik Eetbare Massagekaars – 113 gram
Als je wilt genieten van een sensuele avond met je partner, is een eetbare massagekaars precies wat je nodig heeft. Door de Perzik Eetbare Massagekaars – 113 gr bij Ladykiller.nl te kopen, kun je je ontspannen terwijl je tegelijkertijd de ruiker van de zomer kunt ervaren. De zachte, fruity aroma van Perzik Eetbare Massagekaars is een echte traktatie voor je huid en geur. De kaars is gemaakt van stevige ingrediënten die een aangename oliemassage opleveren die je een ontspannen gevoel zal geven.

Voordelen:
• Sponste eetbare massagekaars.
• Wordt geleverd in 113 gr.
• De kaars ruikt naar perzik.
• Schmelzen bij lage temperatuur, zodat de olie veilig is voor je huid.
• Gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Hoe gebruik je Perzik Eetbare Massagekaars – 113 gr?

Hoe gebruik je Perzik Eetbare Massagekaars – 113 gr?

De Perzik Eetbare Massagekaars – 113 gr is eenvoudig te gebruiken. Je hoeft alleen de kaars in te steken, te wachten totdat de kaars begint te schmelzen en vervolgens de warme olie te gebruiken voor een sensuele oliemassage. De voedzame olie is niet poreus en laat je met een heerlijke en verzorgde huid achter. De kaars zal ongeveer 4 a 5 uur meegaan voor een totale massage sessie.

Voor wie is Perzik Eetbare Massagekaars – 113 gr bedoeld?

Voor wie is Perzik Eetbare Massagekaars – 113 gr bedoeld?

Perzik Eetbare Massagekaars -113 gram is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een sensueel moment met hun partner. De kaars heeft een verfrissende, perzikkus aroma en is ideaal om de liefde te vieren met een romantische oliemassage. De geur is sterk en verfrissend, dus als je iets zoeks dat meer verfijnt is, dan is deze Perzik Eetbare Massagekaars zeker wat je zoekt.

Hoe verbetert Perzik Eetbare Massagekaars – 113 gr je seksleven?

Hoe verbetert Perzik Eetbare Massagekaars – 113 gr je seksleven?

Deze Perzik Eetbare Massagekaars zal het seksleven van elk stel verbeteren. Warme olie is geweldig voor massagebehandelingen, voedingstoffen en verlichting van stress. De kaars heeft ook het voordeel dat het er ook nog eens leuk uitziet. Het is een decoratieve manier om je eigen verwenruimte of te versieren. Bovendien zal de geur om je heen heerlijk zijn.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Perzik Eetbare Massagekaars – 113 gr gebruiken?

Met welke andere speeltjes en toys kun je Perzik Eetbare Massagekaars – 113 gr gebruiken?

De Perzik Eetbare Massagekaars – 113 gr kan gebruikt worden in combinatie met veel speeltjes voor een goede massage. Je kunt bijvoorbeeld glad sexspeeltjes gebruiken zoals een . Je kunt ook een massagestok of een massage-ei gebruiken om de massage nog spannender te maken. Bovendien kun je er ook voor kiezen om de massagekaars te gebruiken met , of andere om je seksleven nog spannender te maken.

Hoe moet je de Perzik Eetbare Massagekaars – 113 gr reinigen?

Hoe moet je de Perzik Eetbare Massagekaars – 113 gr reinigen?

Reiniging van de Perzik Eetbare Massagekaars – 113 gr was erg simpel. Nadat je de massagekaars gebruikt hebt, maak je de olieresten gewoon schoon met een warm, vochtig doekje. Na de massage, stoffen er meestal cocoaboter of kokosolie op je huid en je speeltjes. Daarom raden we je aan ook wat warm water te gebruiken bij het schoonmaken.

Probeer Perzik Eetbare Massagekaars – 113 gr uit

Probeer Perzik Eetbare Massagekaars – 113 gr uit

Als je op zoek bent naar een manier om je seksleven op te fleuren, kun je niet misgaan met de Perzik Eetbare Massagekaars – 113 gr. De ervaring die je met de kaars krijgt, zal je zoeken naar meer maken. De eetbare massagekaar heeft zachte smaak met heerlijke geuren van de zomer, waardoor je een onvergetelijke ervaring precies krijgt zoals je die hebt gedroomd. Bestel de Perzik Eetbare Massagekaars – 113 gr bij Ladykiller.nl en begin met genieten!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

879959001884