Cherry Eetbare Massagekaars – 113 gr, de ultieme manier om je seksleven naar een nieuw niveau te tillen
Een Cherry Eetbare Massagekaars – 113 gr heeft talloze voordelen. Met deze massagekaars kun je je seksleven een impuls geven en de relatie tussen jou en je partner versterken. Met Cherry Eetbare Massagekaars – 113 gr geniet je van de volgende positieve eigenschappen:

• De kaars bestaat uit allergenvrije ingrediënten die veilig op de huid aangebracht kunnen worden.
• De kaars produceert een warme, romige olie wanneer hij brandt, waardoor het mogelijk wordt om een ​​intense, ontspannende massage te geven.
• De kaarsen zitten in een lichtgewicht houder die je gemakkelijk kunt installeren en verplaatsen.
• De kaars is verpakt in een hermetisch afgesloten omhulsel dat lang voordat de olie afkoelt kan worden gebruikt.
• De kaars heeft een intens aangename, zoete kersensmaak.
• De kaars is ook verkrijgbaar in twee andere smaken: ananas en passievrucht.

Wat is Cherry Eetbare Massagekaars – 113 gr?

Cherry Eetbare Massagekaars – 113 gr is een van de beste en meest populaire sekstoys om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. De massagekaars bestaat uit allergenvrije ingrediënten die gezond zijn voor je huid. Met een uitgebalanceerde formule van zoete plantaardige oliën voelt de kaars zijdezacht aan. De kaars produceert een warme, romige olie die ontspannend werkt en die rustgevend aanvoelt op je huid. De kaars is verpakt in een licht plastic potje dat gemakkelijk te installeren en te verplaatsen is.

Hoe gebruik je Cherry Eetbare Massagekaars – 113 gr?

Cherry Eetbare Massagekaars – 113 gr is ontworpen om een warme, ontspannende massage te geven. Het is een veilig en gemakkelijk te gebruiken seksspeeltje dat je huid verzorgt en je seksleven naar een hoger niveau tilt. Om de massagekaars te gebruiken, plaats je hem op een veilig en stabiel oppervlak. Steek de kaars aan en laat het wat olie laten druppelen. Verplaats de kaars om de olie op de juiste plek te verdelen. De olie is warm, maar nog steeds veilig om te gebruiken op de huid. Je kunt de olie ook als massagegel gebruiken door hem in je handen te wrijven en hem dan over het hele lichaam te verdelen.

Voor wie is de Cherry Eetbare Massagekaars – 113 gr gemaakt?

Cherry Eetbare Massagekaars – 113 gr is gemaakt voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en seksueel stimulerende oplossing om zijn seksleven een boost te geven. Met deze massagekaars kun je je seksleven naar een nieuw niveau tillen. Of je nu single bent of in een relatie, als je op zoek bent naar een manier om je seksleven wat romantischer en spannender te maken, is dit de perfecte oplossing.

Hoe kan de Cherry Eetbare Massagekaars – 113 gr je seksleven verbeteren?

Cherry Eetbare Massagekaars – 113 gr is een geweldige manier om je seksleven romantischer en spannender te maken. De massagekaars produceert een warme, romige olie die de spanning uit je spieren masseert en ontspannend werkt. Door de gladde bewegingen van de massage maakt het gebruik van deze kaars het mogelijk om je partner meer te verwennen in de slaapkamer. De romige olie versterkt de sensaties nog meer, wat resulteert in een meer intens en bevredigend orgasme.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Cherry Eetbare Massagekaars – 113 gr gebruiken?

Cherry Eetbare Massagekaars – 113 gr is een veelzijdig seksspeeltje dat samen met andere speeltjes en toys gebruikt kan worden. Je kunt de olie gebruiken om andere speeltjes, zoals , op de juiste manier te verwennen. De romige olie geeft de speeltjes meer glijdt, wat resulteert in meer intense sensaties. Om de sensaties extra op te voeren, kun je de olie ook gebruiken in combinatie met andere sekstoys, zoals en .

Hoe reinig je Cherry Eetbare Massagekaars – 113 gr?

Reiniging van decherry Eetbare Massagekaars – 113 gr is vrij eenvoudig. Je kunt de kaars schoonmaken met lauw water en een milde zeep. Gebruik een zachte doek of katoenen doek voor de reiniging. Verwijder na de reiniging al het water van het plastic omhulsel om te voorkomen dat het binnen roest.

Probeer de Cherry Eetbare Massagekaars – 113 gr uit en koop deze online in onze seksshop Ladykiller.nl

Cherry Eetbare Massagekaars – 113 gr is de perfecte manier om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. Of je nu single bent of al een tijdje met je partner bent, de Cherry Eetbare Massagekaars – 113 gr is een seksspeeltje dat je relatie versterkt en je samen op een intieme manier dichter bij elkaar brengt. Probeer de kaars uit en ervaar de kracht van Cherry Eetbare Massagekaars – 113 gr. Koop de kaars vandaag nog in onze seksshop Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

879959001921