De Roos Wax Kaars is de ultieme tool als het gaat om het verhogen van je seksuele bevrediging. De witte dikke kaars is de perfecte mix van sensuele warmte en geruststellend licht. Met zijn romantische roos geur is deze kaars gewoon heerlijk om te gebruiken tijdens een moment van samenzijn met je partner. Wax Kaars – Roos biedt sensuele plezier voor elk geslacht.

Voordelen van Wax Kaars – Roos:

• Ontspan uw lichaam en ziel met zachte, warme sensaties
• Vervaag snel in de huid met behoud van een lokale, aangename verwarming
• Ontlast spieren met een verzachtend, ontspannend effect
• Helpt stijve spieren ontspannen
• Verbetert de bloedstroom
• Helpt ellenbogen, knieën, voeten en andere gespannen gebieden ontspannen
• Verlicht hoofdpijn
• Verrijkt je seksleven met een aangename geur en warme sensaties

Wat is Wax Kaars – Roos?

Wax Kaars – Roos is een witte dikke kaars met een warm en romantisch roos aroma, gecreëerd om sensuele plezier te bieden van alle geslachten. De warme, geparfumeerde was van de kaars geeft een diep ontspannend effect als het contact maakt met de huid. Deze intense sensaties worden versterkt met een verzachtende en geruststellende warmte die ervoor zorgt dat de bloedstroom toeneemt en spieren worden verzacht.

Hoe gebruik je Wax Kaars – Roos?

Voordat je de kaars aansteekt, controleer je of er geen gevoelige zones bij je partner aanwezig zijn waar je niet op mag drukken. Pas daarna steek je de kaars aan om je partner zacht te masseren met de warme was waar vooral verlichting gevonden zal worden onder gespannen gebieden zoals knieën, ellebogen en voeten. Je mag de wax natuurlijk ook gebruiken om je partner te verwarmen zonder het te masseren, waarbij de dikke kaars op zo'n manier gehouden wordt dat er geen direct contact met de huid gemaakt wordt.

Voor wie is Wax Kaars – Roos bedoeld?

Wax Kaars – Roos is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een intens sensueel plezier. Het is perfect voor Beginners omdat het weinig ervaring vereist. Maar ook voor Gevorderden die meer willen uitproberen tijdens hun seksuele avonturen. Door de warme, diepe ontspanning van Wax Kaars – Roos wordt je seksleven verrijkt met avontuur en sensuele plezier.

Hoe verbeter je je seksleven met de Wax Kaars – Roos?

De Roos Wax Kaars biedt diepe ontspanning waardoor je partner zal genieten van de warme, geruststellende sensaties. Als jullie samen ontspanning vinden, biedt dit meer ruimte voor sensuele exploratie tijdens een intiem moment. Wax Kaars – Roos is perfect om alleen te gebruiken of met andere sextoys zoals en klemmen. Door de warme sensatie, en de aangename geur, wordt je seksleven verrijkt en zal het plezier tijdens seksualiteit in zijn geheel verbeteren.

Hoe reinig je de Wax Kaars – Roos?

Na gebruik van de kaars is het belangrijk om de Wax Kaars – Roos goed te reinigen met alcohol of zeep en water voor er een nieuwe sessie begint. Laat de kaars uitkoelen voordat je deze reinigt om te voorkomen dat de wax door het hete metaal van het lontje getrokken wordt.

Waarom moet je de Wax Kaars – Roos proberen?

Wax Kaars – Roos brengt een prachtig sensueel avontuur bij je thuis, zodat je niet afhankelijk bent van clubbezoek of exotische locaties om plezier te maken. De wax combines warme sensaties, romantische geur en geruststellend licht om je partner mee te verrassen en elkaar heerlijk te verwennen. Je kunt de Wax Kaars – Roos nu kopen in onze seksshop Ladykiller.nl en de intens seksueel plezier van deze kaars voor jezelf ervaren. Laat je verleiden door de romantische geur en ervaar het heerlijke, diepe, warme sensuele genot dat dit product biedt.