Achilles – Oplaadbare biedt een perfecte mix van kracht, flexibiliteit, looks en comfort. Deze uiterst krachtige vibrator maakt gebruik van 7 verschillende vibraties en patronen om de ultieme sensuele ervaring te creëren. Met zijn comfortabele siliconen oppervlak in combinatie met de stille motor is de Achilles – Oplaadbare Vibrator ideaal voor een intens gevoel van verlangen. De vibrator heeft een hoge kwaliteit, is gemakkelijk in gebruik en heeft een lange batterijduur.

Eigenschappen:
– Zeer krachtige vibrator
– Comfortabele siliconen oppervlak
– 7 verschillende vibraties en patronen
– Stille motor
– Hoge kwaliteit
– Makkelijk te gebruiken
– Lange batterijduur

Wat is de Achilles – Oplaadbare Vibrator?

De Achilles – Oplaadbare Vibrator is een krachtige, flexibele, stille vibrator. De vibrator is gemaakt van comfortabel oppervlakte in combinatie met een stille motor. Het heeft 7 verschillende vibratie patronen en intensiteiten voor een gevarieerd aanbod aan sensuele ervaringen. Met zijn hoge kwaliteit en een lange batterijduur zal de Achilles – Oplaadbare Vibrator je helpen je seksuele avonturen naar een nieuw niveau te brengen.

Hoe gebruik je de Achilles – Oplaadbare Vibrator?

De Achilles – Oplaadbare Vibrator is eenvoudig te gebruiken. Hij werkt met een oplaadbare batterij die, na volledig opgeladen, een lange duur heeft. Het apparaat heeft een knop aan de onderkant waarmee je door de verschillende vibratie patronen en intensiteiten kunt bladeren. Om de vibrator te gebruiken, plaats je gewoon de punt op je lichaam en zet je de vibrator in werking. Je kunt de Achilles – Oplaadbare Vibrator ook gebruiken met een partner door er meer plezier mee te genereren door je .

Voor wie is de Achilles – Oplaadbare Vibrator bedoeld?

De Achilles – Oplaadbare Vibrator is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen. Hij is ideaal voor alleenstaanden die op zoek zijn naar meer sensuele bevrediging, maar ook voor stellen die hun seksuele veroveringen naar een hoger niveau willen tillen. Deze vibrator is ook geschikt voor ervaren gebruikers die meer avontuur willen uitproberen met hun seksuele spelletjes.

Hoe kan de Achilles – Oplaadbare Vibrator je seksleven verbeteren?

De Achilles – Oplaadbare Vibrator kan je helpen je seksleven te verbeteren door intenser genot te bereiken en nieuwe verkenningen op het gebied van seksualiteit te ontdekken. Met deze vibrator kun je verkennen hoe jij en je partner elkaar tot meer genot kunnen brengen. Met de krachtige vibratie en de 7 verschillende patronen en intensiteiten, kun je zorgen dat je verschillende seksuele ervaringen krijgt die je seksleven gemakkelijk naar een hoger niveau tilt.

Met welke andere toys kun je de Achilles – Oplaadbare Vibrator gebruiken?

De Achilles – Oplaadbare Vibrator kan gebruikt worden in combinatie met andere speeltjes en toys. Hij kan gebruikt worden in combinatie met een vibrator sleeve met extra texturen voor meer gevoel, of met een borstvergroter voor extra stimulatie. Met de extra kracht van de vibrator, in combinatie met de andere toys, genereer je meer manieren om te genieten van uiteenlopende sensuele ervaringen.

Hoe moet je de Achilles – Oplaadbare Vibrator reinigen?

De Achilles – Oplaadbare Vibrator moet na gebruik met warm water en een mild reinigingsmiddel worden gereinigd. De oppervlakte is gemaakt van siliconen en bevat geen chemische dragers, waardoor het zacht is voor je huid tijdens het gebruik. Na het reinigen van de vibrator, droog je deze af met een lintloze doek en als je de vibrator helemaal schoon wilt maken, kun je een duidelijk desinfecterend middel gebruiken.

Probeer de Achilles – Oplaadbare Vibrator en koop hem bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar meer genot in je seksleven, moet je de Achilles – Oplaadbare Vibrator eens proberen. Deze vibrator combineert kracht, flexibiliteit, looks en comfort om je de ultieme sensuele ervaring te geven. Koop deze vibrator vervolgens gemakkelijk bij seksshop Ladykiller.nl en ga er vol verwachtingen mee aan de slag!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273533517