Ontdek de Achilles Rabbit Vibrator!

Ben je op zoek naar een die een extra dosis sensatie brengt? Durf je een stapje verder te gaan dan de normale vibrator? Dan hebben wij de perfecte vibrator voor jou! Onze Achilles Rabbit Vibrator is een combinatie van verschillende ebookfuncties die het mogelijk maken een spannende ervaring te verkrijgen!

De voordelen van de Achilles Rabbit Vibrator

De Achilles Rabbit Vibrator heeft veel voordelen ten opzichte andere .

• Het is een compacte vibrator met twee apparaatjes aan beide kanten.
• Het bevat een draaiwiel op de bovenkant met 3 verschillende instellingen.
• Het is zeer krachtig en perfect geschikt voor zowel beginnende als ervaren gebruikers.
• De apparaatjes zijn eenvoudig te bedienen via de draaiwiel op de bovenkant.
• De Achilles Rabbit Vibrator levert sterke vibraties af die voor een intenser orgasme kunnen zorgen.
• Het maakt het mogelijk om stimulatie te krijgen op meerdere erogene zones tegelijk.
• Het heeft een waterdichte en deze kan onder de douche of in het bad verkend worden.
• Het is volledig USB-oplaadbaar en heeft een oplaadcapaciteit van 4 uur.
• Het wordt geleverd met een discreet opbergetui voor veilige opslag.

Wat is de Achilles Rabbit Vibrator?

De Achilles Rabbit Vibrator is een krachtige tweemaal zo krachtige vibrator die je een extra dimensie sensatie geeft. De innovatieve vibrator heeft twee apparaatjes aan weerszijden die roteren en vibreren tegelijk. Het draaiwieltje aan de bovenzijde stelt je in staat drie verschillende instellingen te kiezen: licht, intensief en een pulserende kracht. Hier mee kun je experimenteren met verschillende vibratieniveaus waar je van geniet! De apparaatjes zijn eenvoudig te bedienen met het draaiwieltje op de bovenzijde waardoor je de vibraties precies zo kunt instellen zoals je wilt.

Voor wie is de Achilles Rabbit Vibrator geschikt?

De Achilles Rabbit Vibrator is perfect geschikt voor zowel beginnende als ervaren gebruikers. Hij is zeer krachtig en levert zeer effectieve vibraties af. Met de Achilles Rabbit Vibrator kun je je leven in de slaapkamer spannender maken, of je nu single of een stel bent. Of je de vibrator nu alleen gebruikt of met een partner, je kunt ervan op aan dat de vibrator je een intenser orgasme kan geven.

Hoe gebruik je de Achilles Rabbit Vibrator?

Het gebruik van de Achilles Rabbit Vibrator is eenvoudig. Eerst moet de vibrator worden opgeladen met de USB-kabel die in de doos zit. Volg daarna de instructies om de vibrator te gebruiken. De apparaatjes aan weerszijden kunnen worden gebruikt om verschillende erogene zones te stimuleren. Je kunt variëren in de intensiteit van de vibratie met het draaiwieltje aan de bovenzijde. Je kunt de vibrator ook combineren met andere speeltjes uit onze collectie in onze winkel Ladykiller.nl.

De voordelen van de Achilles Rabbit Vibrator

Met de Achille Rabbit Vibrator kun je je leven in de slaapkamer laten verrassen en verrijken. De vibrator biedt je het ideale podium om sensaties te ervaren die je nooit eerder hebt geprobeerd. Of je nu alleen bent of een stel bent de ervaringen worden door de Achille Rabbit Vibrator versterkt. De krachtige vibratiestoornis is zo instelbaar dat je precies de intensiteit krijgt die je wilt ervaren. Daarnaast biedt deze vibrator je vele andere voordelen waarmee je je relatie, meidenavonden en alleen tijd leuker en spannender kunt maken.

Ook kun je de Achilles Rabbit Vibrator makkelijk en discreet reinigen na gebruik. Je kunt de vibrator afspoelen met warm water en zeep, of met een seksspeeltjesreiniger. Laat daarna de vibrator drogen voordat je deze opbergt.

Koop de Achilles Rabbit Vibrator vandaag nog!

De Achilles Rabbit Vibrator is een revolutionaire manier om je leven in de slaapkamer te verrijken. Als je de vibrator vandaag nog koopt, kun je adviseren van zijn kracht en kwaliteit. Onze winkel Ladykiller.nl heeft een uitgebreide collectie seksspeeltjes, waaronder een hele reeks rabbits. Experimenteer met verschillende soorten en maten om precies de vibrator te vinden waar je naar op zoek bent. Onze lage prijzen gecombineerd met discreete verzending maken het kopen van seksspeeltjes een geweldige ervaring. Plaats vandaag nog je bestelling en ontdek de Achilles Rabbit Vibrator vandaag nog!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

8714273922991, 8714273923134