Ontdek de kale kracht van de Wedge Plug Ring – HOL – 25 mm!

De Wedge Plug Ring – HOL – 25 mm van Ladykiller.nl is een revolutionair en uniek nieuw speeltje dat zowel mannen en vrouwen makkelijker een spannend avontuur kan laten meemaken. Deze 25 mm dikke plug zal de ervaring in de slaapkamer voor nooit-eerder-beleefde sensaties zorgen. De Wedge Plug Ring – HOL – 25 mm is een krachtig speeltje dat jouw avontuur naar nieuwe niveaus zal tillen. De Wedge Plug Ring – HOL – 25 mm kan gebruikt worden als training voor , of voor alleenstaande spelletjes. Wil jij jouw ervaring verrijken? Neem dan de Wedge Plug Ring – HOL – 25 mm mee naar huis!

Eigenschappen Wedge Plug Ring – HOL – 25 mm

– Met een dikte van 25 mm
– Gemaakt van safe siliconen materiaal
– Geschikt voor BDSM, bondage of solo spel
– Gemakkelijk te reinigen met warm water en zeep
– Geschikt voor anal en vaginal gebruik
– Financieel betaalbaar
– Een lichtgewicht plug
– Voorbeeldige afwerking en heeft een lekker glijdend oppervlak

Wat is de Wedge Plug Ring – HOL – 25 mm?

De Wedge Plug Ring – HOL – 25 mm is een innovatief en revolutionair speeltje dat hoog gewaardeerd wordt door onze klanten. Deze lichtgewicht plug heeft een dikte van 25 mm en is gemaakt van body safe siliconen materiaal. De plug heeft een lekker glijdend oppervlak en is misschien wel het meest exceptionele en voorbeeldige speeltje dat Ladykiller.nl op dit moment aanbiedt.

De Wedge Plug Ring – HOL – 25 mm heeft een aangename vorm en met de natuurlijke beweging van het lichaam kan de plug als een houvast in de anus worden gehouden.De plug voelt als een avontuur als deze naar binnen wordt geperst. De bungelende steel voelt zacht en sensueel aan, wat de ervaring nog spannender maakt. De steel zorgt er ook voor dat het speeltje veilig en zonder pijn, verwijderd kan worden van het lichaam.

Hoe je de Wedge Plug Ring – HOL – 25 mm gebruikt

Voor gebruik van de Wedge Plug Ring – HOL – 25 mm moet eerst voldoende glijmiddel aangebracht worden op de plug. Neem vervolgens een comfortabele positie aan in de slaapkamer. Ga relaxt op je rug zitten en druk de plug voorzichtig naar binnen. De Wedge Plug Ring – HOL – 25 mm kan gebruikt worden voor solo spel of voor een spannende sessie met partner. Bedenk waarom jullie de plug gaan gebruiken en geniet tijdens het spel van de sensaties die er opkomen.

De Wedge Plug Ring – HOL – 25 mm is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Zowel voor anal als voor vaginal gebruik. Het gebruik van de plug is gemakkelijk en de ervaring zal je portie opwinding voor een levenslange herinnering zorgen. De Wedge Plug Ring – HOL – 25 mm is een ideale keuze voor koppels die in hun relatie een meer avontuurlijk en spannend leven willen leiden met ervaringen zoals BDSM, bondage of solo spel.

Voordelen Wedge Plug Ring – HOL – 25 mm

De Wedge Plug Ring – HOL – 25 mm verhoogt de intensiteit van de ervaring in de slaapkamer dramatisch. De 25 mm brede plug zal de intense sensaties in je anatomische gebied verhogen als hij naar binnen wordt geduwd. De plug zal je avontuur naar een nieuw niveau tillen. De plug kan gebruikt worden om je intieme kracht te verhogen door middel van training. Breng de Wedge Plug Ring – HOL – 25 mm mee naar huis en ontdek wat deze plug voor jou kan doen.

De Wedge Plug Ring – HOL – 25 mm zal een krachtige drijfveer worden in jouw avontuurlijke leven. De plug heeft een lichtgewicht design en is gemakkelijk te reinigen. Geniet van een professionele afwerking en ga er helemaal voor. Laat je partner gaan met speciaal ontworpen speeltjes en verbeter je intieme leven enorm.

De Wedge Plug Ring – HOL – 25 mm is een ideale keuze voor koppels die een opwindend nieuw avontuur zoeken. De plug zal jouw spannende leven zeer verrijken. Pas goed op! Probeer de Wedge Plug Ring – HOL – 25 mm en Marieer een simpele aankoop met de spannende ervaringen die jullie in de winkel kunnen vinden.

Andere speeltjes bij Ladykiller.nl

Bij Ladykiller.nl kun je de Wedge Plug Ring – HOL – 25 mm aankopen met een geweldig assortiment opwindende speeltjes, waarmee je jouw leven in de slaapkamer spannender kunt maken. Mocht je een open verstand hebben, dan hebben we ook ringen, , dildos, bondage-, BDSM- of SM- sets, strap-ons of pluggen voor je in de aanbieding. Kies eruit wat je wilt, pas goed op en probeer een avontuur te starten met jouw partner. Wil je naar de rand van de waanzin en verder? Experimenteer dan door kleine veranderingen toe te passen in je ervaring en laat je zeer goed voorbereiden!