Dockers – Siliconen Uerethral Sound Set

Een revolutionaire ervaring in urethrale stimulatie

De revolutionaire Dockers – Siliconen Urethral Sound Set van Ladykiller.nl biedt een innovatieve manier om urethral stimulatie te ervaren. Deze set is gemaakt van 100% veilig en -friendly siliconen en bevat speciaal ontworpen urethrale sounds die de ultieme stimulatie geven die de klant zoekt. De set biedt een kwaliteit met gericht en gecontroleerd gewicht, het unieke lichtgrijs ontwerp biedt een zeer aangename gevoel dat de klant kan plaatsen, zonder dat dit ongemak veroorzaakt.

Kenmerken en voordelen:

  • Gemaakt van 100% premium silicone
  • Geschikt voor ervaren gebruikers
  • Zeer aangenaam en comfortabel
  • Zelfgecontroleerd gewicht
  • Gepolijste afwerking voor eenvoudig gebruik
  • Stijlvol ontwerp voor een luxe look

Wat is een urethrale sound?

Een urethraal sound is een medisch instrument dat voornamelijk wordt gebruikt om de urethra, of het urinewegkanaal, in te voeren en deze te inspecteren. Ze worden ook gebruikt voor de medische behandeling van erectiestoornissen. Maar sommige mensen gebruiken dit instrument ook voor een unieke ervaring die als urethrale klem of vuurwerk wordt omschreven. Bij urethral klem wordt de urethra opgewonden door druk, terwijl uithoudingsvermogen het sleutelwoord bij vuurwerk is.

Het Dockers – Siliconen Urethral Sound Set is speciaal ontworpen voor gebruikers die geïnteresseerd zijn in deze bijzondere ervaring. De set bevat een selectie van 5 stuks klinknagels die zijn gemaakt van body-friendly silicone. Elk van de urethrale sounds heeft een verschillende vorm en breedte die een verscheidenheid aan sensaties bieden bij het invoeren van de binnenkant van de penis.

Hoe werkt het?

Voordat je de Dockers – Siliconen Urethral Sounds Set begint te gebruiken zorg ervoor dat je draagt, zodat de klant veilig kan blijven. Voordat de klant de sounds gaat gebruiken, moet deze eerst worden gedesinfecteerd met een wat alcoholreiniger. Wanneer de sounds schoon en klaar zijn, kunnen ze worden ingebracht in de penis. Voordat de klant begint, moet deze eerst ejaculeren om de prostate holte te openen. Deze opening helpt de klant om een bevredigende en comfortabele stimulatie te ervaren.

Het Dockers – Siliconen Urethral Sound Set biedt gebruikers een gericht gewicht om comfortabel en gemakkelijk te penetreren. De houder bevordert het langere gebruik door onregelmatige bewegingen te voorkomen. De verschillende groottes van de klinknagels bieden ook de mogelijkheid voor meer stimulering.

Voor wie is de Dockers – Siliconen Urethral Sound Set geschikt?

De Dockers – Siliconen Urethral Sound Set is een uniek product dat speciaal is ontworpen voor adult entertainment lovers. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die geïnteresseerd zijn om uithoudingsvermogen te verbeteren en hun seksuele prestaties te verbeteren. Dankzij de gemakkelijk te bedienen design en stijlvol uiterlijk, zal de Dockers – Siliconen Urethral Sound Set een must-have worden voor alle liefhebbers van en extreme kant van de -wereld.

De Dockers – Siliconen Urethral Sound Set is ook geschikt voor beginners die op zoek zijn naar een spannende manier om hun seksuele relaties te verbeteren. De gerichte gewichten verminderen de penetratie-kracht, waardoor het gemakkelijker wordt om de sounds te introduceren. De prachtige set is veilig, flexibel en eenvoudig te gebruiken. De aromatische geur zorgt voor een comfortabele en onvergetelijke ervaring tijdens het gebruik.

Hoe werkt de Dockers – Siliconen Urethral Sound Set?

De Dockers – Siliconen Urethral Sound Set is gemaakt van 100% body-friendly silicone voor een comfortabele ervaring. Het kenmerkt ultrafijne Polishafwerking waardoor klanten eenvoudig de urethra in kunnen gaan.De set bevat 5 verschillend gevormde urethrale sounds met verschillende afmetingen en gewichten. De rondetips bieden comfort tijdens de penetratie en helpen bij het gemakkelijk en diep instellen van de sounds. De unieke gewichten worden gecontroleerd door de gebruiker, waardoor de ervaring wat spannender wordt.

De Dockers – Siliconen Urethral Sound Set kan met andere speeltjes worden gecombineerd om een meer intense ervaring te creëren. De sounds kunnen worden gecombineerd met andere en producten als een cockring of ball stretcher. Bovendien is de set ook perfect voor degenen die plezier willen beleven metweinig inspanning. De Dockers – Siliconen Sound Set kan eenvoudig worden gebruikt zonder dat ze hun klanten in grote problemen brengen.

De Dockers – Siliconen Sound Set kan na gebruik gemakkelijk worden gereinigd met een wat alcoholreiniger. Na het reinigen kunnen de sounds zorgvuldig worden bewaard in een veilige en schone omgeving.

Kom en beleef de nieuwe sensatie

De Dockers – Siliconen Urethral Sound Set heeft een comfortabele en spannende ervaring te bieden die zal bevredigen alle seksuele verlangens van uw klanten. Bij Ladykiller.nl hebben we een ruim assortiment aan speeltjes en producten om hun seksleven meer kleur en spannende sensatie te geven.

Van vibrators, dildos, ball stretchers, cockrings tot klinknagels en kaithooks, we hebben het allemaal. We zijn toegewijd om onze klanten een veilig, stimulerend en onvergetelijke ervaring te bieden om hun seksleven levendig en interessant te maken.

Dus als je klant op zoek is naar een intense, comfortabele en ultra-erotisch speeltje, dan is het Dockers – Siliconen Urethral Sound Set de perfecte keus voor hen. Probeer nu de Dockers – Siliconen Urethral Sound Set in onze online winkel Ladykiller.nl en maak het leven van je klanten in de slaapkamer een stuk interessanter.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518027368