Mortal Coil – Urethral Sound, 1 ding voor een onvergetelijke kinky ervaring

Kinky en verschillende manieren zoeken om je seksleven op te spicen? Dan is de Mortal Coil – Urethral Sound uit ons assortiment precies wat je moet hebben! Deze urethral sound biedt je net dat tikkeltje extra waar je naar verlangt. Kom je er eenmaal achter? Dan ben je verkocht!

Functies en voordelen van de Mortal Coil – Urethral Sound

De Mortal Coil – Urethral Sound heeft een aantal fenomenale eigenschappen en voordelen waardoor je deze heftige speeltje snel van ons wil hebben:

  • Vervaardigd uit hoogwaardig medisch kwaliteitssiliconen
  • Creatief en kinky product voor solo of partnerplezier
  • Gezondheid gecertificeerd, zeer hygiënisch en eenvoudig schoon te maken met lauwwarm water en een desinfecterende zeep of toycleaner
  • Verpakt in een nette giftbox die afgesloten kan worden, geschikt om te bewaren en om te presenteren
  • 15 jaar garantie op productie- en materiaalfouten
  • Design voor diegene die kinky experimenteren en smaken willen aanwakkeren

De Mortal Coil – Urethral Sound

De Mortal Coil – Urethral Sound is een vernieuwend speeltje uit ons assortiment. Het is vervaardigd uit een hoogwaardig medische kwaliteit zilver siliconen. Het is dus 100% hygiënisch, gezondheid gecertificeerd en eenvoudig schoon te houden.

De Mortal Coil – Urethral Sound is het perfecte speeltje om je kinky fantasieën mee te verwezenlijken. Het is een speeltje dat zich perfect leent zowel voor een solo sessie als voor een partnerplezier. Het is een absoluut item wat je in huis moet hebben om je seksleven sensationeel en opwindend te maken.

De Mortal Coil – Urethral Sound is gemakkelijk in gebruik. Het design is creatief en kan eenvoudig ingebracht worden via de urethra. Na het invoegen zal de sound een opwindende sensatie bieden. Hiermee kan u naar eigen smaak experimenteren om de beleving zo optimaal mogelijk te maken. Door het product te verwarmen of af te koelen met lauwwarm of koud water kunnen verschillende sensaties worden ervaren.

Gebruik de Mortal Coil – Urethral Sound veilig

Het is altijd belangrijk om uw speeltjes te gebruiken en te ontsmetten met de juiste hygiëne. De Mortal Coil – Urethral Sound mag nooit in de urethra worden gebracht als het niet eerst gereinigd is. Voor het reinigen van de Mortal Coil – Urethral Sound, gebruik alleen lauwwarm water en een desinfecterende zeep of toycleaner.

Ook is het van essentieel belang om je privates te desinfecteren voordat je het sound speeltje gebruikt om zo eventuele irritaties te voorkomen. De Mortal Coil – Urethral Sound is uniek en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Verander je leven met de Mortal Coil – Urethral Sound

Met de Mortal Coil – Urethral Sound heb je 1 ding voor een onvergetelijke kinky ervaring. En net zoals met al onze andere speeltjes, zullen klanten vanLadykiller.nl beseffen dat zij hun seksleven een nieuwe dimensie hebben gegeven!

De Mortal Coil – Urethral Sound is kleiner en subtieler dan het klinkt. Afhankelijk van het type klant, kunnen zij er voor kiezen om de Mortal Coil – Urethral Sound te gebruiken als aanvulling op de andere dingen die al in de slaapkamer gebeurt of als apart speeltje om nieuwe sensaties mee te ontdekken.

Bij Ladykiller.nl hebben wij een brede selectie aan kinky producten in ons assortiment. Zo verkopen wij onder ander , , SM speeltjes, sextoys, dildos en nog meer artikelen die je seksleven extra zullen spannender maken.

Probeer de Mortal Coil – Urethral Sound in onze winkel Ladykiller.nl

Heb jij zin gekregen in wat kinky plezier? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen bij Ladykiller.nl en de Mortal Coil – Urethral Sound te proberen! Jouw leven in de slaapkamer zal totaal veranderen. Combineer je favoriete speeltjes voor het ultieme seksfeest dat jij en je partner(s) verdienen.

Klantenservice staat altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden over uithalen, flame toys, cockrings, speciale aanbiedingen en nog meer speeltjes. Neem gerust contact met ons op om een vraag te stellen, de ware liefde te veroveren of om je seksleven een oppepper te geven.

Wees getransformeerd tot jouw uiteindelijke kinky versie, en koop vandaag de Mortal Coil – Urethral Sound online bij Ladykiller.nl!