Extra Lange Vibrerende Schacht bij Ladykiller.nl

Onze Extra Lange Vibrerende Schacht is homogeen, perfect gepolijst en gemaakt van premium kwaliteit medische siliconen. De extra lange en krachtige vibrerende schacht zal op elke sterkte aanvoelen als een trillingstraal die van top tot teen gaat. Perfect voor de meest verkennerachtige slaapkamer avonturen.

Korte specificaties van de Extra Lange Vibrerende Schacht:

• Draadloos en USB-oplaadbaar
• Waterproof
• Veel krachtige trillingen
• Gemaakt van medische siliconen
• Stille trillingen

Met de Extra Lange Vibrerende Schacht kunt u genieten van ongekende vermogens en bedrijven uw meest wilde fantasieën. De schacht is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die je een comfortabel gevoel geeft. Ideaal want het is elastisch en kan worden verlengd met 8 centimeter.

Geschikt voor behoeftige mannen en vrouwen, deze krachtpatser kan jou naar het ultieme genot brengen. Het product geeft u snelle g-spot stimulatie, die helemaal tot aan het topje voelt. De schacht is ingebouwd met 6 vibrerende functies, ideaal om u tot het ultieme genot te brengen.

Gemaakt voor de verzamelaar met opwindende bedoelingen, is deze Extra Lange Vibrerende Schacht aantrekkelijk om te bezitten. De schacht is ook geschikt om in combinatie te worden gebruikt met sommige van onze andere speeltjes in onze winkel, Ladykiller.nl. Dus als je denkt dat je genoeg krijgt met één speeltje, kom dan naar onze winkel en ontdek nieuwe opties.

Met een look-and-feel die comfortabel is, zal de Extra Lange Vibrerende Schacht een plezierig partner zijn voor de avonturen die je aangaat. Omdat het is gemaakt van medische siliconen, is de Extra Lange Vibrerende Schacht flexibel, hygiënisch en super eenvoudig schoon te maken met warm water en zeep.

Om het spel spannender te maken, heeft deze schacht ook een draadloze afstandsbediening. Verander de vibrationsnelheid op de schacht met verschillende patronen met alleen een druk op de knop. Je kunt moeiteloos gaan van een mild trillen naar een intens trillen, om je gewenste toestand te bereiken.

De Extra Lange Vibrerende Schacht bij Ladykiller.nl

De Extra Lange Vibrerende Schacht is een state of the art trillings speeltje gemaakt door de experts op het gebied van erotische producten. Het is perfect voor verzamelaars die op zoek zijn naar een intens gevoel en toegankelijk genot. De lange schacht en de krachtige trillingspatronen maken het mogelijk om maximaal genot te bereiken.

De Extra Lange Vibrerarende Schacht is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Met de Extra Lange Vibrerende Schacht kun je ervaringen bedenken die je nog niet eerder hebt geprobeerd. De schacht is perfect voor intiemere ervaringen en kan helpen spannende fantasieën te ontketenen. Dankzij de lange schacht kunt u deze vibrerende trillingen zo hoog als u zou willen voelen.

Met deze schacht kunt u profiteren van de effectiviteit van draadloze en draadloze vibratie. U kunt de schacht gemakkelijk met één knop opladen. Het product is ook waterbestendig en kan gemakkelijk worden gereinigd met warm water en zeep. Dus als je denkt aan het proberen van verrassende ervaringen waarbij het warm en koud tegelijk is, is de Extra Lange Vibrerende Schacht bij Ladykiller.nl je perfecte partner.

Extra Lange Vibrerende Schacht kopen bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je slaapkamer avonturen te verbeteren, dan is de Extra Lange Vibrerende Schacht de perfecte optie. Of je nou op zoek bent naar iets alleenstaands of iets veelzijdiger, bij Ladykiller.nl hebben we verschillende waarmee je je liefdesleven kunt verrijken.

In onze winkel vindt je ook andere speeltjes waarmee je je erotische behoeften kunt vervullen. We hebben een uiteenlopend aanbod aan , handstukken, vibrators, meerkleurige kralen en andere speeltjes waarmee je je liefdesleven nog spannender en intenser kunt maken.

Dus als je op zoek bent naar de ultieme manier om je intimiteit te verdiepen, kom dan gauw langs bij Ladykiller.nl. De Extra Lange Vibrerende Schacht is gemaakt van premium kwaliteit medische siliconen, duurzaam en bied je verschillende manieren om je erotische capaciteiten volledig te benutten. Dus waar wacht je nog op? Probeer de Extra Lange Vibrerende Schacht bij Ladykiller.nl vandaag nog uit.