De Lollicock – Dildo Slim Stick With Balls – 20 cm: de ultieme combinatie van schoonheid en functionaliteit

De Slim Stick With Balls – 20 cm is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een seksspeeltje dat stijlvol en multifunctioneel is. Met een gelikte afwerking en innovatieve functies is de Lollicock ontworpen om je bevredigend te laten voelen, met of zonder een partner.

De Lollicock is ontworpen om precies te doen wat voor jou het beste werkt:

  • Het is gemaakt van hoogwaardig silicone voor een soepele, comfortabele ervaring.
  • Met zijn geribbelde afwerking en rechte shape stelt het jou in staat om trouwe te vinden voor een aangename sensatie.
  • Met een krachtige vibratie en diepe rillingen brengt het jou naar een intens hoogtepunt.
  • De 20 cm lange Lollicock is ook de perfecte match voor g-spot stimulatie en massage van de clitoris.

Wat is de Lollicock?

De Lollicock is een seksspeeltje ontworpen om je te bevredigen en het hoogste plezier te geven. Het is perfect gevormd voor maximaal comfort. De Lollicock is gemaakt van een superzacht en veilig silicone met een stevig, dubbelgebogen design. Dit zorgt ervoor dat je de stevigheid en vorm kunt aanpassen. De buigzame steel, de perfect geribbelde vorm en het rechte uiteinde maakt de Lollicock ideaal voor verschillende technieken.

De Lollicock is ook uitgerust met krachtige vibrerende functies, die je trends op een diep niveau laten ervaren. Indien gewenst, kun je de vibratieniveaus aanpassen om de beste stimulatie te krijgen. Dankzij de waterdichte functionaliteit is de Lollicock ook geschikt voor kuur en plezier in de badkuip, wat betekent dat je ook je intieme momenten naar een heel ander niveau kunt tillen.

Hoe gebruiks je de Lollicock?

De Lollicock is ontworpen voor zowel intern als extern gebruik. Of je nu op zoek bent naar inschrijving of een verlossend hoogtepunt, de Lollicock kan het allemaal.

Voor diepe rillingen die we ons leven maken, beweegt de geribbelde vorm en flexibele steel je naar een diepe sensatie die maar al te vaak wordt vergeten. De Lollicock heeft een verrouwbare lange steel, waardoor je hem kunt gebruiken voor een sensuele massage, om je G-spot te masseren of om een ​​krachtig kriebelorgasme te verwezenlijken. Met de vibratie kun je de Lollicock gebruiken om je erogene zones te bestrijken en je clitoris te masseren.

De Lollicock is ook het perfecte seksspeeltje voor koppels. Of het nu gaat om een romantische massage of intensere pleziermaking, de vibratie-functie en flexibiliteit van de Lollicock zorgen voor heerlijke stimulerende ervaringen die beide partners zullen waarderen.

Voor wie is de Lollicock geschikt?

De Lollicock is het ultieme seksspeeltje voor iedereen van alle geslacht. Of je nu single bent of een partner hebt, de Slim Stick With Balls kan je leven in de slaapkamer op het volgende niveau brengen.

De Lollicock is ontworpen met natuurlijk design en premium materialen voor optimaal comfort en veiligheid. Het heeft een verfijnd ergonomisch design dat de gevoeligheid en prestaties verbetert.

Hoe de Lollicock je leven kan verbeteren

Met de Lollicock krijgen gebruikers toegang tot een ongelooflijk pallet aan technieken om hun gewenste level van comfort en plezier te bereiken. Of je nu op zoek bent naar een diepe inschrijving, heerlijke rillingen of een pure aangenaam sensatie, de Lollicock heeft het allemaal.

De Lollicock is ook het perfecte seksspeeltje om te combineren met andere speeltjes. Met zijn flexibele steel en stevige design kun je genieten van een verscheidenheid aan sensaties. Mode-enthusiasten kunnen opwindende vibratie-variaties en diepe penetratie combineren met een anale fixator of aangename stimulatie met een beukende dong.

Hoe maak je de Lollicock schoon?

De Lollicock is super eenvoudig te reinigen. Dankzij de waterdichte functionaliteit kun je je speeltje gewoon afspoelen met warm water. Breng een milde, voor gebruik wel bestemde seks speeltje finish aan en laat het uitharden om onaangename geurtjes weg te nemen. Als je klaar bent met jouw pleziermakende sessies, moet je het seksspeeltje vouwen en afdrogen met een handdoek. Bewaar het daarna in een koele en droge omgeving, waar de luchtvochtigheid laag is.

Waarom kies je Ladykiller.nl?

De Lollicock is de ultieme verplaatser in het ultieme plezier. In Ladykiller.nl hebben we een uitgebreid assortiment seksspeeltjes met wonderbaarlijke eigenschappen. Wat onze klanten het meeste leuk vinden, is de grote selectie van speeltjes met vergelijkbare eigenschappen als de Lollicock. Als je op zoek bent naar het allerhoogste level van vervulling, koop dan gewoon een paar Lollicock-achtige speeltjes of ga verder met pluizige , stille maar krachtige , klassieke dildos of double dildos met verrassend design. Wat voor plezier je ook zoekt, Ladykiller.nl heeft het!

Het is tijd om je meest gedurfde fantasieën in vervulling te laten gaan. Probeer de Lollicock voor jezelf of met een partner. Je zult het ongelooflijke vermogen van de Lollicock ervaren om je verlangens te vervullen. Koop de Lollicock vandaag nog bij Ladykiller.nl en kom volledig tot leven.

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

643380985798