Met Shawn Realistische Met Zuignap – 31 cm kun je een intensief orgasme bereiken. Deze sextoy is gemaakt van realistisch materiaal, is soepel, heeft een zuignap voor extra veel plezier en is gemakkelijk in onderhoud. Hij heeft een eenvoudig, schokbestendig ontwerp waardoor je je kunt uitleven met alle plezier en gemak. De dildo heeft een realistisch uiterlijk met details zoals een volle eikel, een lange en dikke schacht, diepplooi ingewikkelde lijnen, gezwollen aderen en een intense scrotum.

Wat is Shawn Realistische Dildo Met Zuignap – 31 cm?

Shawn Realistische Dildo Met Zuignap – 31 cm is een sextoy van 31 cm die gemaakt is van een realistische siliconen materiaal, waardoor hij erg stevig, maar toch soepel, aanvoelt. De zuignap aan de onderkant van deze dildo zorgt ervoor dat je hem eenvoudig aan de meeste oppervlakken kunt bevestigen – zoals een douchewand – waardoor je gemakkelijk in verschillende posities kunt bewegen. Door de realistische details zoals een eikel, een lange, dikke schacht, ingewikkelde lijnen, gezwollen aderen en een reuous scrotum kan je je helemaal uitleven.

Hoe gebruik je Shawn Realistische Dildo Met Zuignap – 31 cm?

Je kunt de Shawn Realistische Dildo Met Zuignap – 31 cm eenvoudig alleen gebruiken of met een partner. Met een goede aanbrengen en genieten van het realistische gevoel van de dildo. De zuignap maakt het mogelijk om je helemaal te laten gaan zonder dat je bezorgd hoeft te zijn dat de dildo loskomt. Je kunt de dildo ook gebruiken om meer plezier te geven als je deze met een olie- of siliconenbasis glijmiddel insmeert.

Voor wie is Shawn Realistische Dildo Met Zuignap – 31 cm?

Shawn Realistische Dildo Met Zuignap – 31 cm is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een dildo die er realistisch uitziet en zo voelt. Het maakt niet uit of je ervaren bent of niet. Op deze dildo kun je je helemaal uitleven. Vanwege de 31 cm lengte is hij ideaal voor iedereen die van iets langer houdt, maar ook dat realistische gevoel wilt ervaren.

Hoe verbetert Shawn Realistische Dildo Met Zuignap – 31 cm je seksleven?

Met deze realistische dildo kun je als een ervaren liefhebber nieuwe en intense seksuele ervaringen opdoen. De zuignap bevestigd de dildo op vrijwel alle oppervlakken, dus je kunt je seksuele avonturen op iedere locatie waar je maar wilt nieuw leven inblazen. De dildo is uitgerust met een realistisch uiterlijk en een licht gebogen schacht die tijdens masturabatie en stevige stoten in je lichaam het gevoel geeft dat je helemaal uitleeft.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Shawn Realistische Dildo Met Zuignap – 31 cm gebruiken?

Met de Shawn Realistische Dildo Met Zuignap – 31 cm kun je op verschillende manieren genieten. Je kunt de dildo ook gebruiken in combinatie met een trilremote, penetratieset, lubrificaat of een . Een vibrator vergroot nog meer je seksuele ervaring. Voeg ook gewoon een koppelring toe om nog meer plezier te verkrijgen.

Hoe kan je Shawn Realistische Dildo Met Zuignap – 31 cm schoonmaken?

Het schoonmaken van je sextoy is erg belangrijk omdat het de levensduur verlengt. Gebruik daarom een milde, waterbasis- zeepsop of speciale sextoy reiniger. Spoel de dildo grondig af en droog af met een schone, vochtige doek. Gebruik hiervoor alleen water, geen andere vloeistoffen. Vergeet ook niet om de dildo na ieder gebruik op te bergen in een schone, droge en donkere plek.

Probeer de Shawn Realistische Dildo Met Zuignap – 31 cm en shop bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een nieuwe sextoy waarmee je je seksleven naar een nieuw niveau kunt tillen, is Shawn Realistische Dildo Met Zuignap – 31 cm de perfecte keuze. Met deze dildo kun je genieten van een intense orgasme en alle voordelen die deze sextoy heeft te bieden. Je kunt de Shawn Realistische Dildo Met Zuignap – 31 cm in de online seksshop van Ladykiller.nl bestellen. Bekijk de productpagina, plaats je bestelling en geniet van uren intimiteit.

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

8719497666997