Ladykiller.nl: ‘s Werelds Stoerste and Kinkiest Dildo – Addiction – Luke Glow in the Dark – 18cm

Een Oogverblindende Glow in the Dark ervaring met deze Dildo

Of je nu een gloednieuwe seksspeeltjes-liefhebber bent, of een ervaren Kinkster die de ene na de andere uitprobeert: iedereen raakt in vervoering door de – Luke in the Dark – 18 cm van Ladykiller.nl. Deze krachtige Dildo geeft je de ultieme avontuurlijke wending en komt met een overweldigende ervaring.

Het unieke aan de Addiction – Luke Glow in the Dark – 18 cm is onder anderen zijn eenvoud en genialiteit. Met Maar 18 centimeter en een klassieke phallyografische vorm glijdt de Luke je intiemste plekken moeiteloos binnen. De glinsterende, gloeiende kleurtint van de Lady killer.nl dildo brengen je sekspartners in vervoering! En met de krachtige vibraties voeren je orgasmes je naar zalige hoogtes.

Eigenschappen van de Addiction – Luke Glow in the Dark – 18 cm:

  • Uniek gloeiend in het donker
  • Subtiel 18 cm formaat
  • Materiaal: siliconen
  • Verwarmt mee bij lichaamstemperatuur
  • Gemaakt om gevoeligheid te verhogen
  • Stil met slechts 6dB trillingen
  • UV-opladen binnen 20 seconden met draagbare smartphone
  • Waterdicht met IPX7 waterproof certificatie

Wat is de Addiction – Luke Glow in the Dark Dildo – 18 cm?

Ladykiller.nl heeft de aantrekkelijke Addiction – Luke Glow in the Dark – 18 cm gecreëerd, een magisch en krachtig seksspeeltje dat de ultieme bevrediging geeft. De Luke voelt zacht aan en is gemaakt van 100% medisch siliconen dat verwarmt bij lichaamstemperatuur. Het deposito verlicht het spoor van jouw seksuele fantasie. Deze Dildo voldoet aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen die essentieel zijn voor anale stimulatie.

De Luke kan gloeien in de donker na ervoor te zijn opgeladen door UV-licht. UV-licht laden duurt bij de Luke maar 20 seconden met je draagbare smartphone. Met de speciale gloeifunctie verhoogt de Luke je gevoeligheid, waardoor jouw orgasme nog intenser wordt. Ook is de Luke waterproof met IPX7 certificatie, waardoor je de Luke kunt gebruiken in bad, douche of jaccuzzi.

Hoe gebruik je de Addiction – Luke Glow in the Dark – 18 cm?

Voor het uitvoeren van een veilige vaginale of anale stimulatie met de Luke, moet je de Luke eerst goed reinigen. Gebruik een milde zeep of speciale seksspeeltjes-reinigingsmiddelen om de Dildo grondig schoon te maken. Maak de Luke daarna droog met een schoon handdoek. Bij ieder gebruik van de Luke moet je ook glijmiddel gebruiken.

Als je klaar bent om te beginnen met de Luke, smeer dan wat glijmiddel op het seksspeeltje en op jezelf. Om optimaal gebruik te maken van de krachtige vibraties kun je de Luke activeren door er een klein tikje tegen te geven. Kies hierna uit zeven verschillende vibratie-instellingen om meer intense gevoelens te ervaren.

Wie is de Addiction – Luke Glow in the Dark – 18 cm geschikt voor?

Of je nu alleen staat of met een partner aan de slag gaat, de Luke is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. De Dildo is ideaal voor de beginnende seksspeeltjes-liefhebber die zin heeft in een spannende avontuur. Maar ook voor de ervaren Kinkster die wel wat meer uitdaging zoekt, is de Luke zeker geschikt.

Hoe kan de Addiction – Luke Glow in the Dark – 18 cm je leven verbeteren?

De Addiction – Luke Glow in the Dark – 18 cm kan je leven in de slaapkamer op vele manieren verrijken. De Luke heeft je meer gevoeligheid en bevrediging te bieden. Bij iedere penetratie krijg je unieke sensaties. Ook de krachtige vibrerende functie draagt bij aan een intensere ervaring.

De Luke is ook perfect te combineren met andere seksspeeltjes van Ladykiller.nl. Zo kun je op ieder moment een verrassende en bijzondere ervaring creeëren. Of je nu van fetish kleding houdt, , of poppers, je kunt verschillende seksuele tool kopen en combineren tot een opwindende mix.

Hoe reinig je de Addiction – Luke Glow in the Dark – 18 cm?

Net als bij ieder verzorgingsproduct, is het belangrijk om de Luke grondig te reinigen. Was de Dildo na ieder gebruik met warm water en een mild reinigingsmiddel. Maak de Dildo daarna droog met een schoon handdoek. Als je de Luke binnen een paar dagen weer wilt gebruiken, maak deze dan opnieuw goed schoon.

Ontdek het ‘s werelds grootste assortiment Seksspeelgoed bij Ladykiller.nl

Als je de Addiction – Luke Glow in the Dark – 18 cm wilt voelen en ervaren, dan raad ik je aan om deze te proberen in onze shop Ladykiller.nl. Bij Ladykiller.nl hebben we het 's werelds grootste assortiment glamoureuze, kinky en krachtig seksspeelgoed. Van dildos, vibrators en kijkglazen tot cockrings en fetish-kleding, bij Ladykiller.nl kun je ieder seksspeeltje vinden om je leven in de slaapkamer spannender te maken.

Als je de Luke of ieder ander seksspeeltje bij Ladykiller.nl koopt, denken we graag met je mee. Op onze website vind je soms tips, en helpen we je met het vinden van het seksspeeltje het meest geschikt voor jouw seksuele fantasie.

Kortom, denk je dat de Addiction – Luke Glow in the Dark – 18 cm geschikt is voor jouw seksuele avontuur? Kom dan naar Ladykiller.nl en neem een kijkje in ons ruime assortiment. We beloven je dat je niet teleurgesteld zult worden.

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

677613875198