Vul uw leven in de slaapkamer met de 10 Pounder Dildo van Ladykiller.nl

Liefhebbers van uitdagende seksuele avonturen: u wilt uw seksleven naar een hoger niveau tillen? Stop met zoeken, want de 10 Pounder van Ladykiller.nl brengt uw leven in de slaapkamer naar een ander niveau. Wordt uw eigen “Lady Killer” met de 10 Pounder Dildo van onze shop!

De 10 Pounder Dildo is een grote dildo (gemaakt van metaal), zodat u zich heerlijk kunt verwennen met dit ongelooflijke speeltje. Hij heeft een diep gevoel van stimulatie door zijn speciale ontwerp en de verschillende schacht- en kopontwerpen. Geniet van uw stevigheid, buigbaarheid, flexibiliteit en diameter.

Laat uw voorstellingsvermogen werkelijkheid worden met de ongelooflijke eigenschappen van de 10 Pounder Dildo:

Eigenschappen 10 Pounder Dildo

  • Gemaakt van metaal
  • Strakke, buigbare en flexibele schacht
  • Krappe, realistische kop
  • Lengte tot 21 cm
  • Diameter tot 4 cm
  • Multispeed vibe-controller
  • Stimulatief schachtontwerp
  • Waterdicht
  • Eenvoudig te reinigen
  • Geschikt voor gebruikers van alle niveaus

Wat is de 10 Pounder Dildo?

De 10 Pounder Dildo is een van onze grootste dildos, gemaakt van stevig, flexibel metaal dat u de perfecte seksuele stimulatie biedt. Het speciale schachtontwerp en de uitgekiende kopontwerpen garanderen de perfecte pasvorm in uw lichaam voor de meest intense orgasmes. U heeft de keuze uit maar liefst 4 verschillende schachtontwerpen, verschillende kopontwerpen en verschillende diameters voor dieptestimulatie waardoor u een perfecte pasvorm krijgt. De 10 Pounder Dildo heeft de perfecte maat en vorm voor zowel beginnende als ervaren gebruikers, en dankzij het stille vibreren, het unieke ontwerp en de multispeed controller heb je altijd het juiste gevoel tijdens je seksuele avontuur.

Hoe gebruik je de 10 Pounder Dildo?

De 10 Pounder Dildo is zeer eenvoudig te gebruiken. Voordat u begint met het seksuele avontuur, is het belangrijk om het speeltje eerst schoon te maken. Gebruik daarvoor warm water en een reinigingsmiddel op natuurlijke basis. Als de dildo goed schoon is, is hij klaar voor gebruik. Breng nu een waterbasis glijmiddel aan op het oppervlak van de dildo, om de penetratie soepeler te maken. Plaats de dildo in de vagina, of in de anus, en begin met voorzichtig heen en weer bewegen. Ga langzaam verder, en verhoog de snelheid naar wens. Vergeet wel niet om steeds voldoende glijmiddel te gebruiken als de 10 Pounder Dildo in gebruik is.

Voor wie is de 10 Pounder Dildo geschikt?

De 10 Pounder Dildo is een perfect geschikt speeltje voor zowel beginnende als ervaren gebruikers. Door de verschillende maten, ontwerpen en gradaties in vibraties, is er voor ieder wat wils. Voor de beginnende gebruiker biedt de dildo een ongelooflijke stimulatie met weinig inspanning, terwijl voor de ervaren gebruiker wat diepe penetratie de norm is. Utiliseer elk gewenst tempo, kracht en frequentie voor een intense ervaring.

Hoe kan de 10 Pounder Dildo uw leven verbeteren?

De 10 Pounder Dildo is een fantastisch speeltje dat uw seksleven naar een hoger niveau tilt. Of u nu alleen of met iemand speelt, de 10 Pounder Dildo biedt u ongelooflijke combinaties van temperatuur, vibratie, flexibiliteit, stevigheid en meer. Perfecte massages en ongelooflijke seksuele stimulatie garanderen een ejaculatie die u nooit eerder hebt gevoeld!

Bovendien is de 10 Pounder Dildo zeer makkelijk te combineren met andere toys in onze winkel om een nog uniekere ervaring te beleven. Probeer bijvoorbeeld een dubbele penetratie met een van onze andere dildos, of een extra stimulus met een . Onze winkel Ladykiller.nl biedt een grote selectie aan speeltjes en , zodat uw avontuur nooit saai wordt.

Hoe reinig je de 10 Pounder Dildo?

Reiniging is een cruciaal onderdeel in het gebruik van seksspeeltjes. Daarom raden we aan om de 10 Pounder Dildo na elk gebruik te reinigen. Met een milde, waterbasis zeep en warm de water, kunt u het speeltje goed reinigen. Spoel het speeltje vervolgens grondig af en laat het volledig drogen voordat u het opbergt.

Waarom de 10 Pounder Dildo van Ladykiller.nl kopen?

Ladykiller.nl is dé nummer 1 webshop voor mannen en vrouwen die een spannender leven in de slaapkamer willen leiden. We hebben een grote selectie aan speeltjes en accessoires, variërend van masturbatietoys en tot dildos en kinky outfits. We hebben altijd de beste kwaliteit run een betaalbare prijs. Probeer de 10 Pounder Dildo vandaag nog en laat u verrassen door de verslavende kracht van ons speelgoed!

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

8719934000346