Glazen No. 19 – de perfecte seksspeeltje voor iedereen
Glazen Dildo No. 19 is een unieke en multifunctionele seksspeeltje uit de Ladykiller sextoy collectie. Het is een krachtige seksspeeltje dat perfect is voor iedereen die de ultieme sensationele seksuele ervaring wil opbouwen. Het is een perfecte combinatie van functie en design en voegt ongekend veel genot toe aan je seksleven.

Eigenschappen Glazen Dildo No. 19
– Lichtgewicht, stijlvol en uniek design
– Gemaakt van glas gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden
– Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
– Glad en soepel oppervlak met veel opwinding
– Hypoallergeen en 100% safe
– Makkelijk schoon te maken

Wat is Glazen Dildo No. 19?

Glazen Dildo No. 19 is een luxe, robuuste en uiterst functionele seksspeeltje met een lichtgewicht en stijlvol design. Het is de perfecte keuze voor iedereen die een speeltje zoekt dat sterk, comfortabel en uniek is. De glazen materialen zijn hypoallergeen en 100% body safe. Door het gladde oppervlak is Glazen Dildo No. 19 uniek in haar soort en biedt dus adembenemende plezierigheid.

Hoe gebruik je Glazen Dildo No. 19?

Het mooie aan Glazen Dildo No. 19 is dat het veelzijdig is. Je kunt het gebruiken voor vaginale en anale stimulatie of voor extern gebruik bij je clitoris en andere erogene zones. Het is perfect voor zowel solo- als partner seks. Het is comfortabel in gebruik en verwarming gaat meteen door het glazen materiaal heen om elke beweging te versterken.

Voor wie is Glazen Dildo No. 19 bedoeld?

Glazen Dildo No. 19 is perfect voor iedereen die op zoek is naar ultieme pleasure ervaring. Het is een multifunctioneel seksspeeltje dat voldoet aan de wensen van zowel beginners als ervaren gebruikers. Het is vooral populair voor mensen die op zoek zijn naar een speeltje met een uniek design en comfortabele materiaaleigenschappen.

Hoe verbetert Glazen Dildo No. 19 je seksleven?

Glazen Dildo No. 19 is een echt innovatief seksspeeltje dat een geweldige mix van functionaliteit, kwaliteit en lasting pleasure biedt. Door het gladde oppervlakken is Glazen Dildo No. 19 het perfecte seksspeeltje voor directe stimulatie. Het biedt een intensieve stimulatie en comfort die je niet zult vinden bij andere speeltjes. Glazen Dildo No. 19 is ook de perfecte keuze voor mensen die graag experimenteren met temperaturen. Zowel warmte als kou creëren sensaties die onvergelijkbaar zijn met andere materiaaltypen.

Met welke andere sextoys en speeltjes kun je Glazen Dildo No. 19 gebruiken?

Glazen Dildo No. 19 werkt goed met andere toys en speeltjes. Het is een perfecte aanvulling op clitorale vibrators, anale stimulatie, en vaginaal stimulatie. Het is een unieke speeltje dat veel spanning en plezier toevoegt aan de seksuele ervaring. Je kunt er ook andere glideproducten zoals olie of glijmiddel mee combineren.

Hoe reinig je Glazen Dildo No. 19?

Omdat Glazen Dildo No. 19 gemaakt is van glas, is het erg makkelijk schoon te maken. Je kunt het gewoon afspoelen met warm water en zacht zeep. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je het speeltje na elk gebruik grondig reinigt voor je het opbergt, om bacteriën en schimmel te voorkomen.

Probeer Glazen Dildo No. 19 en geniet van heren sensaties!

Wil je ervaren wat Glazen Dildo No. 19 voor nieuwe seksuele sensaties kan betekenen? Koop deze ultieme seksspeeltje dan nu bij Ladykiller.nl. Uit de uitgebreide seksspeeltjes collectie van ons vind je niet alleen de Glazen Dildo No. 19, maar ook alle andere seksspeeltjes die je je kunt bedenken. Ontdek al onze speeltjes en geef jouw seksleven een nieuwe en sensationele dimensie!

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

8719497660360