Mammoth – Glazen Dildo met 3 Bumps van Ladykiller.nl

Een unieke dildo met 3 bumps die spannender sex verzekerd

Als je op zoek bent naar iets wat echt uniek is en je seksleven helemaal op zijn kop gaat zetten, dan is de Mammoth – Glazen met 3 Bumps de perfecte keuze. Deze innovatieve dildo is het perfecte accessoire om je seksleven nog spannender te maken. De dildo heeft een gladde, glazen constructie met 3 hoefijzervormige prominences, die ervoor zorgen dat je meer stimulatie krijgt dan alleen maar het typische insertiegevoel. De hoefijzervormige bumps voelen stuk voor stuk geweldig als je ze in-en uit je neemt. Door het slanke ontwerp is deze dildo gemakkelijk te gebruiken en biedt hij de perfecte sensatie om je seksleven een boost te geven.

De voordelen van de Mammoth – Glazen Dildo met 3 Bumps op een rijtje:

  • Maken je seksleven een stuk spannender
  • Gemaakt van glas, zodat deze zowel warm als koud kan worden
  • Hoefijzervormige bumps voor extra stimulatie en gevoel
  • Vertrouwelijke bezorging naar je toe
  • Ideaal voor beide single play als dubbelplezier

Wat is de Mammoth – Glazen Dildo met 3 Bumps?

De Mammoth – Glazen Dildo met 3 Bumps is de perfecte manier om jouw seksleven op een spannende manier meer sensatie te geven. Met een slank maar toch stevig ontwerp, zorgen de 3 hoefijzerachtige bumps voor een prettige, nieuwe stimulatie. Uitgevoerd in het gladde glas, kan deze dildo warm of koud worden gehouden – helemaal afhankelijk van je persoonlijke wensen en wat je in dat kwestie van de avond wilt, wat het nog interessanter maakt.

De glazen constructie biedt tevens de mogelijkheid om de dildo in veel verschillende opwindende stijlen en posities te gebruiken. Je kunt de kop van de dildo makkelijk naar boven of naar beneden draaien. Zorg dat de bumps bij elke stoot aan de juiste plaatsen terecht komen – helemaal afhankelijk van je eigen voorkeur. Deze veelzijdige dildo is industrieel afgewerkt, heeft een gladde finish en werkt comfortabel. Dankzij het slanke en stevige ontwerp kan hij gemakkelijk worden gebruikt in veel verschillende situaties.

Hoe gebruik je de Mammoth – Glazen Dildo met 3 Bumps?

Het is eenvoudig om de Mammoth – Glazen Dildo met 3 Bumps te gebruiken. Voordat je hem gebruikt, bevochtig je het glas met warm water. Ten eerste dit om de dildo glad en gemakkelijk te maken voor een lekker, sensuele ervaring. De waterverdamping voorkomt tevens dat het glas te warm wordt bij het gebruik. Zorg er natuurlijk voor dat je een goede, waterbasis glide gebruikt voor het beste resultaat.

Heb je de dildo mooi en vochtig gemaakt, dan ben je klaar om te gaan. Ga lekker liggen en geniet van de sensatie. Breng de dildo in het juiste tempo om je hete plekken te stimuleren. Verhoog de stoten rustig om je gevoelens te verhogen. Je krijgt ook steeds meer sensatie met de 3 bumps – deze kunnen geroteerd worden om de juiste plaatsen te bereiken. Of je nu rustig, intensief of veeleisend speelt, dat is helemaal aan jou.

Voor wie is de Mammoth – Glazen Dildo met 3 Bumps geschikt?

De Mammoth – Glazen Dildo met 3 Bumps is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe dimensie van het seksleven. Of je nu nog nooit met dildo's hebt gespeeld, of al een eenvoudige dildo hebt uitgeprobeerd – met deze innovatie kun je je fantasie een boost geven. Bovendien kan de dildo gemakkelijk door iedereen worden gebruikt.

Je kunt de Mammoth – Glazen Dildo met 3 Bumps ook gebruiken met andere speelgoed, wat nog meer mogelijkheden biedt. Je kunt er een aanzetten zodat je meer sensatie krijgt bij elke stoot of je kunt het combineren met erotisch spelmateriaal om je seksuele gesprekken een extra boost te geven.

Reiniging, verzorging en combinatie met andere speeltjes van de Mammoth – Glazen Dildo met 3 Bumps

Het is erg belangrijk om de dildo goed schoon te maken na elk gebruik zodat hij soepel en fris blijft. Om dit te doen, kun je de dildo onder stromend warm water afspoelen en eventueel een milde, antibacteriële zeep gebruiken. Als je de dildo helemaal wilt reinigen, maak je het glas af met een schoonmaaklaken dat je in de winkel kunt kopen. Laat de dildo vervolgens goed drogen voordat je hem weer gebruikt.

Als je de Mammoth – Glazen Dildo met 3 Bumps samen met andere speeltjes wilt gebruiken, is het erg belangrijk om hem af te spoelen na ieder gebruik. Doe dit vooral als je andere materialen in je speelgoedcollectie hebt, zoals siliconen of rubber. Als je de dildo combineert met een condoom, zorg er dan voor dat je de dildo goed schoonmaakt voordat je een nieuw condoom er overheen doet.

Kies voor de Mammoth – Glazen Dildo met 3 Bumps

Wil je jouw seksleven injecteren met een dosis sensatie en afwisseling? Probeer dan de Mammoth – Glazen Dildo met 3 Bumps. Deze dildo's zijn gemaakt van glas waardoor je ze warm of koud kunt maken voor extra stimulatie of een bijzondere ervaring. De 3 bumps geven extra stimulatie en bieden je een unieke sensatie.

Bij Ladykiller.nl vind je veel meer dan alleen maar deze unieke glazen dildo. Ons doel is om je te helpen om je seksleven nog spannender te maken, waardoor je betere en heerlijkere seks hebt. Daarom hebben we ook handgemaakte , paar speeltjes, erotische en meer. Met al deze producten ben je verzekerd van een development in je seksleven. Maak gebruik van ons brede assortiment om je intieme sessies op een hoger niveau te krijgen, of om spelletjes met je partner te spelen.

Dus waarom wacht je? Geniet van de Mammoth – Glazen Dildo met 3 Bumps en ervaar unieke, opwindende sekservaringen. Koop deze unieke dildo in onze shop Ladykiller.nl en verzeker jezelf van een vertrouwelijke bezorging en de beste service. Laat je seksleven een boost krijgen en ga de wilde wereld van seksspeeltjes in.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518025616