De Stevige Miniplug – 10 mm voor veilig spelplezier

Elk couple maakt weleens een uitstapje naar een leuke locatie van -spelletjes. Maar waarom nu steeds naar diezelfde locatie? Waarom niet gewoon genieten van de jouw persoonlijke pleinen thuis? Niet nodig om zich schuldig te voelen over een korte reis naar die leuke BDSM-locatie, het kan ook spannend zijn, wanneer je thuis met speciaal speeltjes als de Stevige Miniplug – 10 mm spannend spel speelt. Deze stoere en slimme plug zit vol functies en met een beetje creativiteit kun je nieuwe plezier verkennen met jouw partner.

What's in the box – de eigenschappen van de Stevige Miniplug – 10 mm

De Stevige Miniplug – 10 mm gaat meteen de concurrentie aan. Hieronder een lijstje met de features die je kunt verwachten van jouw nieuwe speelmaatje:

  • Gemaakt van -safe TPE-hars met een leuke glanzende glansgel, die makkelijk te reinigen is
  • Geoptimaliseerd voor alle ervaringen, perfect voor een beginner of een gevorderde BDSM fan
  • Verschillende motieven en fantasiewerelden om uit te kiezen met elk hun eigen kleurenpallet
  • Een stoere mannelijke 25 cm lange nekjant
  • Een vleugje romantiek met de afgeronde kop met geribbelde rand, die perfect past bij de cannabisvormige achterkant
  • De ideale plug voor harder spel, meester/meesteres rollenspellen of voor een extra strenge ruimte

Wat is de Stevige Miniplug – 10 mm

De Stevige Miniplug – 10 mm is een slim slijpsel gemaakt van body-safe TPE-hars. De zachte compatibele hars zorgt er natuurlijk voor dat de binnenste kanten van uw slavin of slaaf beschermd blijft. De plug is ook voorzien van een glimmende gel aan de bovenkant met een subtiele lichtreflexie die perfect past in de fantasieën van elk koppel. De Stevige Miniplug – 10 mm bestaat uit twee verschillende onderdelen; de nekjant die 25 cm lang is en een afgeronde kop met geribbelde rand en een cannabisvormige achterkant omwille van het extra vele genot.

Hoe wordt de Stevige Miniplug – 10 mm gebruikt?

De Stevige Miniplug – 10 mm is zo compleet, dat hij absoluut de moeite waard is om in jouw slaapkamer – of waar je ook maar bent – te gebruiken. Zet je fantasie in beweging en voeg wat extra spanning toe! Maar visualiseer wel altijd de verschillende bekende BDSM-woorden als Safety, Saneity en Consensus. De basisregels blijven van kracht. Natuurlijk, de Stevige Miniplug – 10 mm kan het leven van koppels spannender maken, door vaak verschillende materialen te combineren. Wat denk je van zachte boeien in combinatie met deze plug? Er zijn fantastische creaties te maken met de bodysafe meesterwerken van Ladykiller.nl.

Voor wie is de Stevige Miniplug – 10 mm geschikt?

De Stevige Miniplug – 10 mm is voornamelijk gericht op ervaren paren, maar ook beginners kunnen het gebruiken om hun partner te verwennen en genot te geven. De kop met geribbelde rand oefent stimulatie uit op de insides en laat de kont naar meer smeken. Perfect voor dominance/submission-games, hardere BDSM-rollen, of als je op zoek bist naar een een extreem en passend accessoire om jouw ruimte te maken voor de extra strenge sessies. De nekkant van 25 cm lang laat wel vrijheid toe om verschillende hoeken in de kont te verkennen, tijdens lange of korte sessies.

Hoe reinig je de Stevige Miniplug – 10 mm?

De Stevige Miniplug – 10 mm is gevuld met body-safe TPE-hars en daarom eenvoudig in gebruik en hygiënisch. Schrob de voegen van de plug schoon met een toycleaner. De waterdichte plug is ook dishwasher safe, maar zet it toestel op de meeste lage stand en laat hee jouw plug apart drogen voordat je het opnieuw gebruikt.

Waarom kiezen koppels voor de Stevige Miniplug – 10 mm van Ladykiller.nl?

Wil je jouw partner verwennen met de spannendste speeltjes van het moment, bezoek dan onze winkel en maak kennis met het uitgebreide assortiment speeltjes in onze shop. We hebben ook andere categorieën aan speeltjes, zoals pijpenstoppers, ballenst monoplugs, dubbele plugs, taplestoppers, vinge, stel voorsluitingen die we allemaal combineren. Zo kun je jouw liefdesdrama spannender maken en jouw slaapkamer vullen met de subtiele geur die transformatie met zich mee brengen. Wat dacht je van leuke speeltjes in combinatie met BDSM- als veters, stropdassen of zelfs .

Waarom niet eens de Stevige Miniplug – 10 mm proberen? Kom langs in onze winkel Ladykiller.nl en ontdek de mogelijkheden!