Ladykiller presents de Rosebud Urethral Sounds – 8 Stuks

It's time to explore new sensations and take your pleasure to the next level. Ladykiller brengt je de Rosebud Urethral Sounds – 8 Stuks. Deze set uit 8 verschillende Rosebud Urethral Sounds laat je een unieke ervaring beleven. Waar je je normaal gesprekken alleen met woorden kan voeren, begint je òn-woordelijk gesprek met de Rosebud Urethral Sounds. Schaf het aan en bereid je voor om een heel eigen vorm van plezier te ontdekken.

Functies en voordelen Rosebud Urethral Sounds – 8 Stuks

De Rosebud Urethral Sounds – 8 Stuks is een pertecte set waarmee je met verschillende materialen kunt uitproberen. Deze set bevat 8 stuks van verschillende kleuren uit heel fijn tot grof matarial. De stokken zijn ongeveer 8 cm lang en zijn gemaakt van medisch klasse stainless steel. De sounds zaldo beter comfortabel aanvoelen voor een langere tijd. De sound heeft een opening waarmee je deze makkelijk zonder enige moeite kunt installeren.

Voordelen Rosebud Urethral Sounds – 8 Stuks:

• Een perfecte set met 8 verschillende Rosebud Urethral Sounds;
• Gemaakt van medisch klasse stainless steel;
• Eenvoudig drop-in insertie;
• Voorzien van een safe lipped bal;
• Mooi en robuust ontwerp;
• Pastorale vibraties;
• Met lage warmtegeleidingswaarden;
• Gemaakt voor intensief gebruik.

Wat is een Rosebud Urethral Sound?

Een Rosebud Urethral Sound is een smalle staaf waarnaar de medische gemeenschap medical sound of urethral sound noemt. De sound wordt ingebracht in de urethra, het speeltje kan worden gebruikt voor beide mannen en vrouwen, maar vooral mannen kiezen voor een intensiever spel met een sound. Deze speeltjes zijn gemaakt om meer controle te krijgen over hun orgasme of om een intense sekuele stimulans te ervaren. De Rosebud Urethral Sounds – 8 Stuks set is perfect voor beginners en gevorderden omdat de verschillende maten van professional kwaliteit metalen sounds voor verschillend ervaringen zorgt.

Hoe moet je de Rosebud Urethral Sounds – 8 Stuks gebruiken?

Als je de Rosebud Urethral Sounds – 8 Stuks gaat gebruiken, is het belangrijk om hygiëne in acht te nemen. Altijd was je handen met een goede antiseptische zeep alvorens te beginnen. Gebruik ook een goede medische lubrikant voorg en na de soundig sessie. Dit voorkomt dat je snijwondjes kan oplopen. De sounds zijn ook bestand tegen warm water. Gebruik een plastic vaas om het warmte water en voeg een vleugje safety lubrikant toe. Dompel de sound hierin en laat deze 10 minuten of langer likeren. Dit voorkomt infecties in de urethra.

Voor wie is de Rosebud Urethral Sounds – 8 Stuks geschikt?

De Rosebud Urethral Sounds – 8 Stuks is geschikt voor beide mannen en vrouwen die van een intense seksuele stimulans willen genieten. Gebruik de 8 verschillende sounds om uw ervaring op te bouwen. De sound zorgt voor Dreamlike sensations. Hij voelt verschrikkelijk good aan.

Hoe kan de Rosebud Urethral Sounds – 8 Stuks het leven van klanten verbeteren?

Ladykiller brengt u de Rosebud Urethral Sounds – 8 Stuks zodat jij met tal van verschillen sounds kunt experimenteren voormee je het ultieme plezier en extreme bevrediging kunt bereiken. De Rosebud Urethral Sounds – 8 Stuks is perfect voor mensen die hun seksuele opwinding en ervaring naar een hoger niveau willen brengen of gewoon van een kinky kick wil genieten.

Hoe kan de klant de Rosebud Urethral Sounds – 8 Stuks combineren met andere gerelateerde producten?

De Rosebud Urethral Sounds – 8 Stuks is zo ontworpen dat je het kunt combineren met andere producten in onze winkel. Ladykiller heeft een breed assortiment aan speeltjes voor mannen, vrouwen en koppels zodat je je seksleven kan opvolmaken. Zo kun je de Rosebud Urethral Sounds – 8 Stuks gebruiken met boeien, butt plugs, cock rings, pelvic ladders, en veel meer. In onze winkel Ladykiller.nl vind je veel producten waarmee je je slaapkamer spannender kan maken.

Hoe moet je de Rosebud Urethral Sounds – 8 Stuks reinigen?

Om de Rosebud Urethral Sounds – 8 Stuks schoon te houden is het van belang om de sounds grondig schoon te maken na elk gebruik. Spoel de sounds na elk gebruik met warm water. Vergeet ook niet om je handen goeit schoon te maken voordat je met het speeltje gaat spelen.

Koop de Rosebud Urethral Sounds – 8 Stuks vandaag nog bij Ladykiller

Als je nieuwsgierig bent naar het ultieme seksuele plezier beleef je dan de Rosebud Urethral Sounds – 8 Stuks. Kom langs in onze winkel Ladykiller.nl om de Rosebud Urethral Sounds – 8 Stuks te proberen of bestel deze vandaag nog online en profiteer van gratis verzending. Laat de Rosebud Urethral Sounds – 8 Stuks je schaamte achter je en ontdek een nieuwe dimensie van je seksuele relatives. Ladykiller helpt je je seksleven naar een hoger niveau te tillen.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

8714273782793