De Spreidstang met Handboeien: leuke speeltjes voor uren plezier in de slaapkamer!

Het is tijd om een draai aan uw slaapkamerseksleven te geven en er helemaal voor uit te komen met de Volautomatische Spreidstang met van Ladykiller.nl! Deze stang is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een spannende manier om in hun slaapkamer te introduceren – of voor degenen die de manier waarop ze zijn gebonden willen veranderen. Dankzij de solide metalen constructie, de verwijderbare, comfortabele handboeien en de verstelbare buisfunctionaliteit is de Volautomatische Speidstang met Handboeien van Ladykiller.nl een must-have voor koppels die op zoek zijn naar iets nieuws.

Eigenschappen:

  • Zware, volautomatische spreidstang met klemvergrendelingsmechanisme.
  • Gemaakt van metalen buizen met een gladde, zijdeachtige coating voor extra comfort en veiligheid.
  • Verstelbare buizen voor meer flexibiliteit zonder je gevoelige huid te schaden.
  • Inklapbaar voor gemak en ruimtebesparing.
  • Vier 1,5 inch verstelbare en verwijderbare handboeien met driepuntsopties.
  • Geschikt voor vloeren, muren en bedden.

Wat is de Spreidstang met Handboeien?

De Volautomatische Spreidstang met Handboeien van Ladykiller.nl is een perfecte manier om bondage te introduceren in uw slaapkamer. De stang bestaat uit een voetpedaal dat zich automatisch open en dicht klikt om te voorkomen dat de stang wordt gesloten terwijl u erin zit. Het voetpedaal is verbonden met een metalen buis die is bedekt met een gladde, zijdeachtige coating, die geen schade toebrengt aan je huid. De buizen zijn verstelbaar, wat betekent dat je de lengte ervan kunt aanpassen om de intensiteit te verhogen of te verlagen. Ook zijn er vier stevige, verstelbare en verwijderbare handboeien, die je kunt bevestigen aan de stang als je de extra controle die je zoekt wilt ervaren.

Hoe gebruik je de Spreidstang met Handboeien?

De eerste stap als het gaat om het gebruik van de Volautomatische Spreidstang met Handboeien van Ladykiller.nl, is het verstellen van de buizen om de gewenste intensiteit te bereiken. U kunt zelf beslissen of uw handen of voeten de spreidstang moeten bedienen. Nadat u de stang heeft versteld, kunt u de handboeien bevestigen aan de stang. U kunt de handboeien bevestigen aan elke maas, zodat u meer of minder controle heeft over uw partner. Vervolgens kunt u het voetpedaal gebruiken om de stang te openen en te sluiten en als uw partner de stang begint te verplaatsen, kunt u het voetpedaal gebruiken om de stang opnieuw af te sluiten.

Voor wie is de Spreidstang met Handboeien geschikt?

De Volautomatische Spreidstang met Handboeien van Ladykiller.nl is geschikt voor koppels die ervaring hebben met bondage of koppels die zijn geïnteresseerd in het ontdekken van het bondage-thuis. De stang beschikt over comfortabele kussens die schade aan de huid voorkomen en de extra verstelbaarheid van de buizen stelt je in staat een veilige omgeving te creëren die vrij is van schade. Met de verwijderbare en verstelbare handboeien kun je de hoeveelheid controle over je partner naar believen regelen.

Hoe kan de Spreidstang met Handboeien je leven in de slaapkamer verbeteren?

De Volautomatische Spreidstang met Handboeien van Ladykiller.nl biedt je meer mogelijkheden om je slaapkamerseksleven te experimenteren. Of je nu erover droomt om dominerend te zijn of je partner te plagen, met deze stang kan het allemaal. De stang is comfortabel en veilig, waardoor je alle mogelijke posities en activiteiten kunt proberen zonder je zorgen te maken over pijn en verwondingen aan je huid. Bovendien kun je deze stang combineren met veel speeltjes in onze winkel, waaronder spelden, doeken en riemen, om je bondage avonturen af te ronden.

Productonderhoud

Het onderhouden van de Volautomatische Spreidstang met Handboeien van Ladykiller.nl is snel en eenvoudig. De buizen zijn gemaakt van een glimmende metalen coating, dus je hoeft alleen maar een mild, neutraal schoonmaakmiddel en een schone doek te gebruiken om het stof, de bacteriën en andere onzuiverheden te verwijderen. Als je de buizen eenmaal hebt gereinigd, kun je het oppervlak polijsten om de glanzende look te behouden. Gebruik ook licht warm water en een neutraal schoonmaakmiddel om de handboeien te reinigen en laat ze maar al te graag lucht drogen.

Laat je verleiden door Ladykiller.nl!

Vertrouw ons als je op zoek bent naar spannende manieren om je leven in de slaapkamer te verbeteren. Als u de Volautomatische Spreidstang met Handboeien van Ladykiller.nl koopt, bent u in staat om uw bondage experience naar een geheel niveau te tillen. Bovendien zijn er artikelen in onze shop die je anders nergens kunt vinden! We hebben veel producten die je kunt combineren met jouw spreidstang zoals hoge kwaliteit bondage materialen, lingerie, spelden, doeken en riemen. Probeer onze Spreidstang met Handboeien vandaag nog en ervaar precies waarom Ladykiller.nl de ideale store is voor mensen opzoek naar de beste items om hun leven in de slaapkamer spannender te maken!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273531964