De Kunstleren Halsband Met van Ladykiller.nl zijn perfect om je seksleven een boost te geven. Niet alleen kunnen jullie met deze sextoy veel verschillende spannende activiteiten uitproberen, maar je wordt er ook nog eens mee vermaakt in de slaapkamer. Met deze kunstleren halsband en handboeien kun je jouw partner in één beweging in de liefde verhinderen. De halsband en handboeien maken je seksavontuur niet alleen leuker, maar worden ook nog eens geleverd in een sensueel zwart dat alle beperkingen doorbreekt.

De Kunstleren Halsband Met Handboeien bestaat uit een stevige halsband en twee handboeien. De handboeien zijn verstelbaar en ideaal om comfortabel mee te dragen zonder dat je je beperkt voelt. Het materiaal is gemaakt van kunstleer, gemaakt van zacht materiaal waardoor deze sextoy lichtgewicht is en comfortvol is om mee te dragen.

Hoe wordt De Kunstleren Halsband Met Handboeien gebruikt?

De Kunstleren Halsband Met Handboeien kunnen gebruikt worden voor exploratie, waarbij de persoon die gebonden is, afhankelijk is van de ander. Dit creëert erotische rollenspellen, nieuwe sensaties en meer seksueel plezier. De halsband zelf kan worden gebruikt om de partner mee vast te binden om te voorkomen dat het hoofd van zijde beweegt, of als een sexy accessoire voor verkleden.

Voor wie is De Kunstleren Halsband Met Handboeien bedoeld?

De Kunstleren Halsband Met Handboeien is geschikt voor zowel beginners als gevorderde bondage fans. Houd er rekening mee dat de halsband en handboeien je partner meer controle geven, waardoor weloverwogen keuzes gemaakt moeten worden als het om veiligheid gaat. We raden aan om een veiligheidswoord te gebruiken wanneer je experimenteert.

Hoe kan De Kunstleren Halsband Met Handboeien je seksleven verbeteren?

Met De Kunstleren Halsband Met Handboeien kunnen de en intensiteit worden verhoogd voor meer seksueel genot. Bovendien kunnen koppels enkele taboe-onderwerpen verkennen die ze anders misschien niet hadden gehad. Het vastbinden in de slaapkamer heeft ook een heleboel positieve emoties en gevoelens waaronder verlangen en vermakelijkheid.

Welke andere sextoy's en toys kan worden gecombineerd met De Kunstleren Halsband Met Handboeien?

De Kunstleren Halsband Met Handboeien kan worden gecombineerd met een , , kietelwerktuig en sensuele erotische essentials die u in verschillende winkels op Ladykiller.nl kunt kopen. Afhankelijk van de situatie is een combinatie van verschillende bondage tools aan te raden om je seksavontuur een extra stimulans te geven.

Hoe moet De Kunstleren Halsband Met Handboeien worden gereinigd?

De Kunstleren Halsband Met Handboeien moeten gereinigd worden na elk gebruik. We raden aan om een mild, luchtig reinigingsmiddel te gebruiken om de stof mild te reinigen. De handboeien en halsband moeten daarna worden gedroogd met een schone, zachte doek. Houd deze accessoire uit de buurt van direct zonlicht, warmtebronnen en andere brandbare voorwerpen.

Probeer De Kunstleren Halsband Met Handboeien en koop het bij Ladykiller.nl

We bieden echt spannende en boeiende seksavonturen met De Kunstleren Halsband Met Handboeien. Je bent verzekerd van heerlijke genot als je erin slaagt om de kunstleren halsband en handboeien te gebruiken. Wacht niet langer en neem eens een kijkje bij de seksshop Ladykiller.nl. Voor je het weet is je seksleven al een stuk spannender!

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

8718627528297