Geef jouw seksleven een boost met deze siliconen buttplugsetje – zwart! Met deze siliconen buttplugsetje – zwart ervaar je een compleet nieuwe dimensie qua seksueel plezier. Deze geweldig comfortabele sekstoys zijn gemaakt van 100% siliconen en zorgen ervoor dat je je na elke ervaring op seksueel gebied optimaal kan voelen.

De voordelen van deze siliconen buttplugsetje – zwart op een rij:
– Gemaakt van 100% siliconen
– Enorm comfortabel dankzij de gladde, zachte structuur
– Veilig en hygiënisch dankzij de hoogwaardige materialen en afwerking
– Toegankelijk voor beginners, gevorderden en ervaren seksspeelgoed gebruikers
– Geschikt voor zowel solo als duo gebruik op seksueel gebied.

Wat is de Siliconen buttplugsetje – zwart?

De siliconen buttplugsetje – zwart is een set van drie verschillende zwarte butt plugs gemaakt van hoogwaardig 100% siliconen. De grootte van de drie butt plugs is perfect voor het uitdagen van jezelf en voor het leveren van een geweldige sensatie voor en tijdens het gebruik. De grootste plug in de set heeft een lengte van 10,5 cm en een omtrek van 19,1 cm. De middelste plug heeft een lengte van 9 cm en een omtrek van 15,2 cm. De kleinste heeft een lengte van 7,5 cm en een omtrek van 12,7 cm.

Hoe gebruik je de Siliconen buttplugsetje – zwart?

Je kunt deze buttplugsetje – zwart voor veel verschillende soorten kinky plezier gebruiken. Begin met de kleinste plug en neem als het fijn voelt de andere pluggen mee. Wees er zeker van dat je voor het invoegen van de plug voldoende glijmiddel gebruikt wordt. Vergeet niet dat je siliconen glijmiddel altijd gebruikt voor deze sekstoys, omdat het meeste andere glijmiddel reageert met de siliconen buttplug. Als je alle butt plugs kunt verdragen, voel dan eens een terwijl je de buttplug draagt. Dit kan voor een geweldige extra sensatie zorgen!

Voor wie is de Siliconen buttplugset – zwart bedoeld?

De siliconen buttplugsetje – zwart is een perfecte keuze voor zowel beginnende als ervaren seksspeelgoed gebruikers. Het comfortabele materiaal is ideaal voor zowel mannen als vrouwen. Jouw ervaring met deze toys is volledig in jouw handen, afhankelijk hoeveel je van de stretch en het plezier wilt.

Hoe verbetert de Siliconen buttplug – zwart je seksleven?

Met de siliconen buttplug – zwart krijgt jouw seksleven een start die dynamisch is en volledig opwindend. Deze seksspeeltjes bieden een sensatie die ervoor zorgt dat je bepaalde erotische plekken in je lichaam gaat verkennen die er anders niet waargenomen worden, en dat geeft je een extra boost wanneer je je seksleven definitief naar een ander niveau wilt brengen.

Met welke andere speeltjes en sekstoys kun je de siliconen buttplugset – zwart gebruiken?

De siliconen buttplugset – zwart kan gecombineerd worden met allerlei andere seksspeeltjes en sekstoys. Neem bijvoorbeeld een krachtige vibrator of een -kralenplug. Deze speeltjes zijn allemaal bedrukt op de markt en helpen om de sensatie verder te verhogen. Ook kun je een ring gebruiken voor de penis en de vibrator samen met de buttplug.

Hoe moet de Siliconen buttplugset – zwart gereinigd worden?

Voor het reinigen van deze siliconen buttplugset – zwart raad ik aan om een goede antibacteriële seksspeeltjes cleaner te gebruiken, omdat siliconen materiaal alleen gereinigd dient te worden met een soort van speciale seksspeeltjes cleaner. Ook is het raadzaam om deze plugset na het douchen of baden met schoon water te spoelen en daarna droog te maken met een schone handdoek.

Probeer de Siliconen buttplugset – zwart en koop hem in onze winkel Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een interessante seksspeelgoed ervaring is deze siliconen buttplug – zwart een absolute must. Met dit comfortabele, duurzame siliconen materiaal word je letterlijk overweldigd met sensatie. Probeer het vandaag nog en koop het online in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

8718627526828