De Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls: De ultieme stap in je verkenning van seksuele intimiteit

Omdat we je comfort, plezier en verkenning van seksualiteit voorop stellen, hebben we de – Nouveau Kegel Balls in ons assortiment. Dankzij deze kegel-ballen kun je je seksleven naar een hoger niveau tillen en ervaren hoe het voelt om nieuwe grenzen te verkennen.

Deze kegel-ballen zijn perfect voor beginners en gevorderden. De ballen komen met een krachtige motor die uitzonderlijke prestaties levert. Ze zijn ook verzwaard en hebben verschillende afstanden. Je kunt kiezen tussen het model met vier rijen en het model met vijf rijen. Ze zijn gemaakt van weelderig 18-karaats rosé-goud en gezandstraalde rosé goud, wat resulteert in een zacht herinneringsstuk dat lekker voelt op de huid. De Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls is meer dan alleen maar een seksspeeltje.

Eigenschappen van de Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls

– Krachtige motor
– Verzwaarde kegel-ballen
– Verschillende afstanden
– Materiaal: 18-karaats rosé-goud en gezandstraalde rosé goud

Wat is de Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls?

De Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls is een luxe seksspeeltje waarmee je zowel je vagina als clitoris kunt verwennen. Het is een innovatieve manier om nieuwe manieren te verkennen om seksualiteit en intimiteit te ervaren. De kegel-ballen zijn gemaakt van metaal en ontworpen om je hiermee te verwennen. Het voordeel van het gebruik van metalen kegel-ballen is dat ze behoorlijk zwaar zijn en je zelfcontrole en kracht zullen versterken.

De Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls is de meest onderscheidende en glamoureuze kegel-ballen die je kunt gebruiken. Ze hebben een zeer krachtige motor die je penis of dildo of ander seksspeeltje kunt stimuleren. Een ander voordeel is dat de ballen gezandstraald zijn waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen wanneer je ze op je clitoris en vagina plaatst.

Hoe gebruik je de Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls?

De Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls is eenvoudig te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls te gebruiken met je favoriete geluiden en de afstandinstellingen te veranderen. Maar voordat je deze speeltjes kunt gebruiken, moet je eerst je vagina en clitoris voorbereiden. Hiervoor hoef je alleen je seksspeeltje te schoonmaken met warm water en milde zeep. Als je dit hebt gedaan, moet je de grootte van je seksspeeltje controleren en daarna voelen of deze goed past. Als je de Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls hierna kunt gebruiken, dan kun je de motor instellen en heerlijk genieten van het gevoel.

Voor wie is de Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls geschikt?

De Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Beginners kunnen de kegel-ballen goed gebruiken omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn. De ballen zijn gemaakt van weelderig 18-karaats rosé-goud en gezandstraalde rosé goud wat resulteert in een zacht herinneringsstuk dat lekker voelt op de huid. Gevorderden gebruiken deze kegel-ballen omdat ze een krachtige motor hebben die uitzonderlijke prestaties levert.

Hoe kan de Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls jouw leven in de slaapkamer verbeteren?

De Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls is perfect om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. Door de kegel-ballen te gebruiken zul je meer kracht krijgen als je je vagina verkent. Je kunt ook de motor instellen voor een intens plezier. Het 18-karaats rosé-goud en de gezandstraalde rosé goud maken de Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls tot een bijzonder speeltje.

Je kunt je Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls ook combineren met andere speeltjes die we in onze winkel Ladykiller.nl verkopen zoals en dildo's. Hierdoor kun je meer plezier en opwinding ervaren. Kortom, de Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls verhoogt je seksualiteit, bevordert de bloedcirculatie en versterkt je spieren.

Hoe moet je de Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls gereinigd worden?

Het is noodzakelijk dat je de Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls schoonmaakt voor en na elk gebruik. Dit kun je doen met warm water en milde zeep. Hierna kun je het speeltje goed drogen met een schone doek. Als je de Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls op oplaadbaar is, kun je deze ook aansluiten op een stroom aansluiting.

Kopen bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een manier om je seksleven te verbeteren, dan moet je de Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls proberen. Neem vooral een kijkje bij Ladykiller.nl als je op zoek bent naar manieren om je seksleven te upgraden. We hebben niet alleen de Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls in ons assortiment. Kijk ook eens bij onze andere categorieën met seksspeeltjes zoals cockrings, anus vibrators, , slipjes en meer. Met alle dingen die we aanbieden, kun je je leven in de slaapkamer leuker, interessanter en spannender maken. Neem contact op met ons team en wij helpen je graag bij het vinden van het speeltje dat bij jou past.

We hopen dat de informatie hierboven je geholpen heeft om de Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls te leren kennen. Wil je de Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls kopen, bezoek dan onze webshop Ladykiller.nl. Vergeet niet dat we je altijd willen helpen om jouw perfecte seksspeeltje te vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

8719934000827