Model 10 Kuisheidskooi met plug – 9 cm – Ladykiller.nl

De Model 10 Kuisheidskooi met plug – 9 cm van Ladykiller.nl

Ladykiller.nl is de plek bij uitstek om je leven in de slaapkamer wat spannender te maken! Onze Model 10 Kuisheidskooi met plug – 9 cm is een uitstekend exemplaar dat perfect binnen het latex theme past! De buitenzijde van de kooi is gemaakt van zacht maar sterk rubber en is uitgerust met een plug, die de stroomverbinding tussen de kooi en uw speelpartner faciliteert.

De Model 10 Kuisheidskooi met plug – 9 cm is van allerlei eigenschappen voorzien! Hier even een opsomming van de voordelen van de Model 10 Kuisheidskooi met plug – 9 cm:

  • Versnelt de kooi met 10 seconden of minder;
  • Gemaakt uit zacht maar sterk rubber;
  • Komt met een plug die de stroomverbinding faciliteert;
  • Geschikt voor koppels;
  • Verkrijgbaar in 9 cm dikte;
  • Past perfect binnen het latex thema.

Wat is de Model 10 Kuisheidskooi met plug – 9 cm van Ladykiller.nl?

De Model 10 Kuisheidskooi met plug – 9 cm is een perfecte manier om je partner te blokkeren en als tegenhanger van koppelverband een spannende ervaring te beleven. Het is een kunstmatige kooi die is gemaakt van zacht maar sterk rubber en is voorzien van een plug die de stroomverbinding tussen de kooi en de persoon in de kooi faciliteert, waardoor spelers hun partner stevig kunnen ‘vergrendelen'.

De Model 10 Kuisheidskooi met plug – 9 cm is verkrijgbaar in een dikte van 9 cm die kan worden aangepast aan elke omvang. Het rubbermateriaal is gemaakt van dun, maar sterk rubber en is van alle kanten gesloten waardoor het waterdicht is en hygiënisch. De faciliteiten van de plugboog zorgen voor een stromend stroomverbinding tussen de kooi en de drager – stroomuitgaven zijn perfect veilig!

Hoe gebruik je de Model 10 Kuisheidskooi met plug – 9 cm van Ladykiller.nl?

De Model 10 Kuisheidskooi met plug – 9 cm is een zeer eenvoudig product om te gebruiken. Om de kooi te gebruiken, wordt de kooi over het pakket geplaatst en wordt de plug erin gestoken. De drukknop aan de bovenzijde bepaalt het tijdsinterval waarin koppels de kooi kunnen activeren. Wanneer het tijdsinterval is geactiveerd, activeert de kooi de stroomverbinding. De stroomverbinding is perfect veilig en de kooi zit stevig vast, zodat jij of je partner geen ongemak ervaren tijdens het spel.

Voor wie is de Model 10 Kuisheidskooi met plug – 9 cm van Ladykiller.nl geschikt?

De Model 10 Kuisheidskooi met plug – 9 cm is geschikt voor koppels die op zoek zijn naar een spannende manier om hun relatie wat leven in te blazen. De kooi is ontworpen om je partner te blokkeren en als tegenhanger van koppelverband een spannende ervaring te beleven. De plugboog faciliteert een stroomverbinding tussen de kooi en de persoon die in de kooi zit waardoor jij je partner veilig in kunt perken.

Wil jij je leven in de slaapkamer een boost geven? Met de Model 10 Kuisheidskooi met plug – 9 cm van Ladykiller.nl beleef je samen een ultiem spannende ervaring! Deze kooi is geschikt voor mensen met elke omvang en is gemaakt van sterk maar zacht materiaal. Die stroomverbinding die de plug aan de binnenzijde van de kooi faciliteert, Brussels het spel voor jou en je partner een stuk leuker of spannender te maken.

Hoe kan de Model 10 Kuisheidskooi met plug – 9 cm het leven van onze klanten verbeteren?

Met onze Model 10 Kuisheidskooi met plug – 9 cm zal jij en je partner een heel nieuwe manier van seksleven ervaren. De Model 10 Kuisheidskooi met plug – 9 cm zult u in staat stellen om de functies te gebruiken die de kooi te bieden heeft om jullie seksleven wat meer pit te geven.

Je kunt de Model 10 Kuisheidskooi met plug – 9 cm combineren met verschillende andere speeltjes die we in onze winkel, Ladykiller.nl, verkopen om jouw seksleven nog leuker en spannender te maken. Van en knijpers tot cock rings en orgasme balletsjes – er is een breed assortiment aan sexy speeltjes en beschikbaar om je spel nog spannender te maken.

Hoe kan de Model 10 Kuisheidskooi met plug – 9 cm gereinigd worden?

Om de kooi na gebruik te reinigen, kun je gebruik maken van milde, alcohol-vrije zeep. Gebruik hier water op kamertemperatuur bij. Maak na het wassen de kooi af met een natte doek en droog de kooi vervolgens af met een zachte, schone doek. Voor het beste resultaat is het aan te raden om eerst je Model 10 Kuisheidskooi met plug – 9 cm af te wrijven met een medisch alcohol en deze vervolgens af te drogen alvorens je te gaan wassen.

Waarom de Model 10 Kuisheidskooi met plug – 9 cm kopen in Ladykiller.nl?

Bij Ladykiller.nl zullen klanten de best mogelijke kwaliteit krijgen voor een betaalbare en voordelige prijs. Als u op zoek bent naar een product voor koppels dat een ongelooflijke kuisheidsservice biedt, zou de Model 10 Kuisheidskooi met plug – 9 cm een geweldige optie voor u zijn om te proberen.

Naast de Model 10 Kuisheidskooi met plug – 9 cm, hebben we in onze winkel ook andere speeltjes zoals vibrators, knijpers, cock rings, orgasme balletjes en andere accessoires beschikbaar om het seksleven van onze klanten nog leuker en spannender te maken. Neem gerust een kijkje in ons assortiment om een product te vinden dat het beste bij jouw behoeften en wensen past.

Dus als je op zoek bent naar een product dat jouw leven in de slaapkamer een boost kan geven, zou de Model 10 Kuisheidskooi met plug – 9 cm van Ladykiller.nl een geweldige optie voor je zijn! Koop hem vandaag nog in onze winkel en ervaar de ultieme spannende sekservaring met je lief!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273531872