Model 01 Kuisheidskooi – 9 cm van Ladykiller.nl – Uitgebreide Productbeschrijving

De Model 01 Kuisheidskooi – 9 cm van Ladykiller.nl is een slanke maar fantasievolle kooi die mensen aanmoedigt om hun seksuele kracht te ontketenen. Met deze kooi kun je je ​​mogelijkheden ontdekken en je boundaries aanpassen. De afmetingen maken het de perfecte kooi om overal te gebruiken. De Model 01 Kuisheidskooi – 9 cm heeft vele voordelen zoals:

Kwaliteit en Prestaties

  • Gemaakt van duurzaam en lichtgewicht metaal
  • 9 cm diameter met een slingerend design
  • Kan gemakkelijk opgeborgen worden voor een discrete slaapkamerervaring
  • Compatibel met de meeste stilettools waardoor er oneindig veel mogelijkheden zijn

Met de Model 01 Kuisheidskooi – 9 cm krijg je een nieuwe dynamiek in je liefdesleven en toon je je meester (of meesteres) als je geduld hebt en je vrijheid beperkt. Als je wacht totdat de kooi is verwijderd, kan het seksuele genot verhoogd worden en krijgen beide partners wat ze verdienen.

Wat is De Model 01 Kuisheidskooi – 9 cm?

De Model 01 Kuisheidskooi – 9 cm is een kooi die het seksuele spel oneindig leuker maakt en de fantasie versterkt. De kooi is gemaakt van duurzaam metaal waardoor hij bijna in elke conditie gebruikt kan worden. Met de 9 cm diameter is de kooi klein en discreet genoeg om gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. De kooi heeft ook een slingerend ontwerp aan de zijkanten die een extra niveau van genot toevoegt.

Hoe gebruik je de Model 01 Kuisheidskooi – 9 cm?

De Model 01 Kuisheidskooi – 9 cm werkt op een eenvoudige manier. Alleen de voorbereiding is tijdrovend. Wanneer je de kooi op de juiste maat hebt ingesteld, maak je elk openingsmechanisme los en plaats je het penisstuk of een ander accessoire erin. Als dit gebeurd is, zit de kooi vast en kun je verder met het seksuele spel. De kooi kan door middel van kleine maar krachtige stillettools afgesloten worden, waarmee je verschillende bondage-posities kunt uitproberen.

De Model 01 Kuisheidskooi – 9 cm is geschikt voor wie?

De Model 01 Kuisheidskooi – 9 cm is geschikt voor iedereen die op zoek is naar iets nieuws in de seksuele wereld, of een goede manier om zijn of haar grenzen op de proef te stellen. De kooi biedt de perfecte manier om met elkaar in contact te blijven tijdens het seksuele spel en tegelijkertijd het verzet van een partner te versterken.

Hoe kan de Model 01 Kuisheidskooi – 9 cm het leven van de klant verbeteren?

De Model 01 Kuisheidskooi – 9 cm biedt een unieke manier van seksuele expressie, met het voordeel dat de klant zijn of haar seksuele fantasieën kan verkennen zonder de afleidingen van anderen. Het is een relatief ongevaarlijke en gemakkelijke manier om dat wat werkt voor je te vinden, met het voordeel dat je de grenzen die je hebt gesteld, kunt verleggen. Ook biedt het kopen van de Model 01 Kuisheidskooi – 9 cm het voordeel dat je het samen met andere speeltjes kunt combineren die je online kunt vinden in onze shop Ladykiller.nl.

Hoe reinig je de Model 01 Kuisheidskooi – 9 cm?

Het reinigen van de Model 01 Kuisheidskooi – 9 cm is niet moeilijk. De kooi kan gemakkelijk worden ontsmet met een antibacterieel middel. Het is belangrijk om erop te letten dat het deel dat gebruikt wordt voor seksueel genot wordt schoongemaakt voordat het seksuele spel begint.

Mocht je de Model 01 Kuisheidskooi – 9 cm willen uitproberen?

Als je op zoek bent naar een opwindend seksspeeltje en je fantasie een boost wilt geven, dan is de Model 01 Kuisheidskooi – 9 cm de perfecte manier om je seksleven op te vrolijken. De kooi is klein en flexibel genoeg om comfortabel te dragen in het dagelijks leven en biedt genoeg mogelijkheden om jezelf weloverwogen te testen. Niet alleen voegt de Model 01 Kuisheidskooi – 9 cm een opwindend element toe aan het seksleven, maar ook verhoog je de intimiteit tussen partner. Koop de Model 01 Kuisheidskooi – 9 cm bij Ladykiller.nl en beleef het seksspeelgoed wat je ook maar kan bedenken. In Ladykiller.nl heb je toegang tot een uitgebreid scala aan seksproducten en erotische artikelen om het leven in de slaapkamer spannender te maken: van kuisheidssets, , stimulatieballetjes, penisringen en nog veel meer. Wat je ook bent, Ladykiller.nl heeft altijd een evenwichtige selectie van de beste seksspeeltjes die er te vinden zijn op dit moment!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Specificaties

Kleur

,

Barcode

8714273290489, 8714273290496