Medium Butt Plug – Gepassioneerd spelen met deze plug

Kom de wereld van plezier en sensatie binnen met de Medium Butt Plug. Onze winkel Ladykiller.nl biedt de beste en meest kwalitatieve speeltjes waarmee je jouw seks leven weer leuker en spannender kunt maken. De Medium Butt Plug van onze winkel is zowel geschikt voor beginners als ervaren spelers.

De Medium Butt Plug is zacht, comfortabel en gemaakt van -safe silicone. De plug is hygiënisch, betaalbaar en heerlijk gepassioneerde speelplezier. Het is uiterst belangrijk dat je de volgende instructies opvolgt het effect te halen:

Functies & Voordelen van de Medium Butt Plug

Functies:

  • Gemaakt van body-safe silicone voor optimaal comfort en veiligheid.
  • Textuur met knopjes voor extra stimulatie.
  • Verchroomde basis voor makkelijk georganiseerd en hygiënisch opruimen.
  • Zacht en comfortabel.
  • Geschikt voor zowel beginners als ervaren spelers.

Voordelen:

  • Perfect uitgerust met functies om je verbeeldingskracht tot leven te brengen.
  • Betaalbaar verwennerij die je geld waard is.
  • Geen irritatie van allergische reacties.
  • Gemakkelijk te reinigen voor een langer gebruik.

Wat is de Medium Butt Plug?

De Medium Butt Plug van Ladykiller.nl is een kersverse speeltje dat jouw seksleven kan verfraaien. De plug is gemaakt van zacht & comfortabel body-safe silicone dat is uitgerust met een verchroomde basis en knopjes. De kleine knopjes geven extra stimulatie voor een toegankelijk speelse ervaring.

Deze plug is heel eenvoudig in te brengen. Begin gewoon met het invoegen van de top. Hoe meer je ontspant, hoe makkelijker het wordt. Daarna het extra aanmoedigen door wat glijmiddel te gebruiken. Je zou het zachtjes in- en uit je partner moeten bewegen om de optimalere ervaring te krijgen.

Voor wie is de Medium Butt Plug geschikt?

De Medium Butt Plug is geschikt voor alle maar met name prima geschikt voor mensen die een beginnend avontuur willen starten met anale penetratie. Dit speeltje is vaak door beginners gebruikt om te oefenen en aan te passen. De plug kan ook worden gebruikt voor gemiddeld en intens spel, waardoor het leven van een klant in bed spannender wordt. En met zijn verbazingwekkende unieke textuur met knopjes die extra stimulatie bieden, wordt dit kleine maar zeer krachtige speeltje de favoriet van iedereen.

We hebben ook een veelzijdige selectie aan andere speeltjes die je in onze winkel Ladykiller.nl kunt kopen en je leven in de slaapkamer spannender kunnen maken. Van en clitorisstimulators die staan ​​om de partner klaar te krijgen voor penetratie, tot sexspeeltjes voor anale stimulatie, sterke glas of metalen anal beads, Artificial hymen en meer. Al deze speeltjes zijn ook gemaakt van body-safe silicone met een afneembare basis en makkelijk te reinigen – zodat je je geen zorgen hoeft te maken over overmatig gebruik.

Hoe kan de Medium Butt Plug je leven verbeteren en wat andere opties zijn er?

De Medium Butt Plug zal je ervaring met anale penetratie naar een hoger niveau tillen door het aanbieden van toegankelijk speelse plezier. En dankzij de veelzijdige selectie aan andere speeltjes die we verkopen, kunt u deze plug combineren met vibrators, clitorisstimulators, sterke glas of metalen anaalbeads of Artificial hymen, waardoor je jouw seksleven nog spannender kunt maken.

Klanten kunnen de Medium Butt Plug eenvoudig reinigen met een milde toycleaner en lauw water, en klaar om weer op te bergen. We raden ook aan om het te verpakken in een zakje om te voorkomen dat het stof verzamelt, aangezien teveel stof kan leiden tot bacteriële infectie.

Als je op zoek bent naar een geweldig, kwalitatief en betaalbaar seksspeeltje dat je leven in de slaapkamer spannender kan maken, dan kan de Medium Butt Plug van Labelkiller.nl je hier perfect bij helpen. Gebruik hem met je partner of alleen om geluk en liefde te bereiken, en om de sensatie van een heerlijk orgasme te voelen. Probeer de plug zelf, of voer het uit in duo, en ervaar de momenten van intense genoegen die je alleen met deze plug kunt ervaren!

Merk

Verpakking in cm

,

Kleur

, ,

Barcode

782421125301, 782421125509, 782421931612