De Lasso Single Lock – Cockstrap, is een revolutionaire manier om het seksleven een draai te geven. Bestaande uit een cockstrap, de lasso single lock, is dit een speeltje om koppels samen te brengen. Het is een fantastische, veelzijdige en flexibele sextrapset die je kunt gebruiken voor verschillende activiteiten. Hieronder volgen de eigenschappen van de Lasso Single Lock – Cockstrap:

• Gemaakt van hoogwaardige materialen
• Comfortabel om te dragen
• Regelmatig verstelbaar
• Ondersteunt verschillende speltypen
• Universeel compatibel
• Brengt je dichter bij elkaar

Wat is Lasso Single Lock – Cockstrap?

Lasso Single Lock – Cockstrap is een verstelbare cockstrap, oftewel een sekssysteem. Het is ontworpen om koppels van verschillende maat en vormen een bondgenootschap te laten sluiten. Het bevat ook een uniek “lock”-systeem, waarmee je eenvoudig het perfecte aantal banden kan instellen waar je naar op zoek bent. Het hoogwaardige materiaal maakt het stevig, comfortabel en flexibel – wit het sluiten van de lasso zorgen voor een extra stevige pasvorm die je naar het volgende niveau van extremes bewegen brengt.

Hoe gebruik je de Lasso Single Lock – Cockstrap?

De Lasso Single Lock – Cockstrap kan worden gebruikt voor vele verschillende manieren om partners bij elkaar te brengen. Van tot fetish, het systeem kan je aan de toekomstige beproevingen bestanden. Het systeem bestaat uit een verstelbare cockstrap, waarmee je in één beweging het perfecte aantal banden kunt kiezen om je te binden. Met behulp van de ‘lock' lijn, kun je de cockstrap op maat maken naar het perfecte aantal banden dat je zoekt. En de extra banden zorgen ervoor dat je de pasvorm iedere keer opnieuw concept kunt veranderen zonder extra tools.

Voor wie is de Lasso Single Lock – Cockstrap bedoeld?

De Lasso Single Lock – Cockstrap is voor iedereen bedoeld die enige banden wil instellen met een partner tijdens het spelen. Of je nu een beginner bent of al wat langer experimenteerd met banden, de Lasso Single Lock – Cockstrap is een revolutionair seksspeeltje dat uitstekende kans biedt om van banden te leren en te spelen. De Lasso Single Lock – Cockstrap is zeker een goede toevoeging in de slaapkamer voor koppels, maar single mensen kunnen het ook uitproberen als ze klaar zijn om zichzelf te binden en te beperken.

Hoe kan de Lasso Single Lock – Cockstrap je seksleven verbeter?

Het gebruik van de Lasso Single Lock – Cockstrap zal je seksleven effectief verbeteren, aangezien het een sterk, veilig en comfortabel design heeft. Met een sterk ontwerp kun je zelfs verschillende opzichten beproeven en tot het uiterste gaan – wat betekent dat je veel meer plezier kan hebben, zowel tijdens seks als met het binden en belemmeren. Het veelzijdige en verstelbare design, zorgt er ook voor dat partners verschillende esthetische bindingen kunnen doen.

Met welke andere sextoys kun je de Lasso Single Lock – Cockstrap gebruiken?

De Lasso Single Lock – Cockstrap is universeel compatibel, dus je kunt het gebruiken met meer seksspeeltjes, zoals rope-tethers, , kitteltouwen en zelfs veel meer. Bovendien zijn er veel manieren waarop je de Lasso Single Lock – Cockstrap kunt gebruiken voor een meer bevredigende ervaring. Je kunt het gebruiken voor basic B&D-sessies, explicieter spel of zelfs als stropdas voor lik/flik-acties.

Hoe reinig je de Lasso Single Lock – Cockstrap?

Het is erg belangrijk dat je je seksspeeltjes schoonhoudt en goed onderhoudt, want dit zorgt ervoor dat ze in goede staat blijven en je kunt er zonder zorgen mee spelen. Dus hoe maak je de Lasso Single Lock – Cockstrap schoon? Voor een eenvoudige dagelijkse hygiëne, kun je de Lasso Single Lock – Cockstrap schoonmaken met zeep water. Als je een grondiger schoonmaaktocht wilt maken, raden we aan om een verzachtende toy cleaner te gebruiken.

Probeer de Lasso Single Lock – Cockstrap vandaag nog bij Ladykiller.nl!

Ben jij klaar om je seksleven naar het volgende niveau te tillen met de Lasso Single Lock – Cockstrap? Probeer het vandaag nog bij Ladykiller.nl, jouw online sekswinkel met enkel de beste kwaliteit seksspeeltjes waarvan jij en je partner zullen genieten. Shop vandaag nog jouw Lasso Single Lock, en je zult verrast zijn door het resultaat!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

,

Kleur

,

Barcode

6768903846500, 6768903847200