Verras je partner met de Japans Touw – 10 m van Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je seksleven spannender te maken, dan is de Japans Touw – 10 m van Ladykiller.nl perfect voor je. Deze touw is gemaakt van hoogwaardige, robuuste materialen waardoor het ideaal is voor beginners en meer ervaren personen. Het touw heeft een maximale lengte van 10 m, waardoor je alle kanten op kunt met dit speeltje. De kleur van het touw is zwart of roze, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan je leven in de slaapkamer.

Onder het touw:

  • Hoogwaardig, robuust materiaal
  • Maximum lengte van 10 m
  • Verkrijgbaar in zwart en roze

De Japans Touw – 10 m is een touw dat je seksleven net dat beetje extra geeft waar je al een tijdje naar op zoek bent. De Japans Touw – 10 m is geschikt voor zowel beginners als gevorderden in de wereld van de erotische speeltjes. Met de touw kun je verschillende bindings-technieken uitproberen om je partner mee te verrassen en je spel net dat beetje extra te geven.

De Japans Touw – 10 m is gemaakt van hoogwaardig en robuust materiaal. Het één meter lange touw is alleen verkrijgbaar in de kleuren zwart of roze. De kleuren geven het touw een stijlvolle uitstraling. Ook is het touw heel eenvoudig te gebruiken en te onderhouden. Je kunt het simpelweg af en toe met water en zeep afspoelen en het drogen met een doek.

Hoe gebruik je Japans Touw – 10 m?

Het Japans Touw – 10 m is heel eenvoudig te gebruiken voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Begin met het liggen van het @@@ touw, zodat alle twee de uiteinden gelijkmatig zijn. Knoop het touw aan de bovenkant in je favoriete stijl en trek het aan de onderkant naar je geliefde. Voer de technieken vervolgens uit terwijl je elkaar tot een hoogtepunt brengt. Voeg zoveel bindings-stijlen toe als je wilt.

Voor wie is het Japans Touw – 10 m geschikt?

De Japans Touw – 10 m is geschikt voor elk stel dat erotische speeltjes in hun leven wil toevoegen. Het touw is extra geschikt wanneer je diepere gevoelens en ervaringen met je partner uit wil wisselen. Het maakt het ook mogelijk om je liefdeservaring spannender te maken door complexe bindings-technieken toe te voegen.

Door het Japans Touw – 10 m te combineren met andere speeltjes uit onze winkel Ladykiller.nl is het mogelijk om een aantal echte eyecatchers te creëren. Je kun je seksleven meer spanning toevoegen door speeltjes als kooien, pluggen, banden, bal gags, speeltjes met vibraties en vele andere spannende producten aan het Japans Touw – 10 m toe te voegen. Bovendien zijn alle artikelen in onze winkel gemaakt van hoge kwaliteit materialen die ook nog eens veilig zijn te gebruiken.

Hoe reinig ik mijn Japans Touw – 10 m?

Het Japans Touw – 10 m kun je eenvoudig reinigen – je hoeft het eigenlijk alleen maar met water en zeep af te spoelen en het drogen met een doek. Maar om er zeker van te zijn dat je Japans Touw – 10 m hygiënisch blijft, is het belangrijk om het te reinigen als je klaar bent met gebruiken. We raden je aan om regelmatig het touw te inspecteren tijdens gebruik. Als er versleten plekken zijn, de bindingen te stevig of los zitten of als er knopen aan het touw verschuiven, dien je het touw direct te vervangen.

Japans Touw – 10 m bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar speeltjes om je leven in de slaapkamer spannender te maken, kom dan vooral eens naar de Ladykiller.nl winkel. We verkopen een breed scala aan producten voor seksuele plezier, waaronder dildo's, , cockrings, lingerie, strap-ons, kooien en nog veel meer. We hebben ook verschillende speciale aanbiedingen en eventueel kun je gratis producten toevoegen aan je bestelling als je voor meer dan € 50 bestelt.

Probeer het Japans Touw – 10 m met je partner uit en verras elkaar met een wereld van erotische plezier in onze winkel Ladykiller.nl. Of je nou net bent begonnen met de wereld van speeltjes of al ver gevorderd bent, we hebben het speeltje dat perfect bij je past. Koop de Japans Touw – 10 m in onze winkel en geniet van een spannende avond!

Merk

Verpakking in cm

,

Specificaties

Kleur

, , ,

Barcode

8714273308504, 8714273308528, 8714273308535, 8714273927774, 8714273927781, 8714273927798, 8714273928160