Als je net begint met dan heb je een speeltje nodig waarmee je je verlangens en fantasie kan leven – Enter de Beginners Bondage Fantasy Kit! Deze unieke set is de perfecte combinatie van glamour en motivatie en brengt je in de sferen van kinky plezier. Met deze kit kunnen beginners en gevorderden een voorproefje van bondage krijgen en hun erotische lusten bevredigen.

Hieronder de eigenschappen van Beginners Bondage Fantasy Kit op een rij:

– Inclusief handgemaakte zwarte kanten en koppelstang met 4 gemakkelijk verstelbare haken;
– Vid het masker kunnen beide lekker ontspannen;
– De koppelstang is gemaakt van kwalitatief hardhout met zwarte coating;
– Comfortabele zachte velvet hand en been manchetten;
– Het materiaal voelt zacht aan en is naadloos;
– Afsluitbaar met een Velcro slot;
– Smalle en flexibele lengtes uitstrekken tussen 24-38 cm;
– Het materiaal is magnetisch;
– Wordt geleverd in een luxe zwarte geschenkverpakking.

Wat is Beginners Bondage Fantasy Kit?

Beginners Bondage Fantasy Kit is een unieke set die het perfecte introductie biedt in de kinky wereld van bondage. Weg met preutsheid en plaatsmaak voor pure verlangens en fantasie. Dit pakket kan je koppel aan een rooskleurige en sociale sfeer waar seksualiteit hoog in het vaandel staat. De zwarte geschenkverpakking, de handgemaakte blinddoek en de koppelstang met 4 gemakkelijk verstelbare haken is de volledige beginner set voor twee personen om seksueel avontuurtjes aan te gaan. De koppelstang is gemaakt van kwalitatief hardhout met zwarte coating en heeft comfortabele zachte velvet hand en been manchetten waar de koppelstang perfect in past en een veilige en bevredigende bondage experience zal geven.

Hoe wordt Beginners Bondage Fantasy Kit gebruikt?

De Beginners Bondage Fantasy Kit is eenvoudig te gebruiken. Om beginnen krijg je een handgemaakte zwarte kanten blinddoek en koppenstang met 4 gemakkelijk verstelbare haken. Als eerste bestendig je de beide hand en voet manchetten om je partner. Hierna kun je aan de slag met de koppelstang. Om vervolgens het spel te beginnen maak je beide partners aan elkaar vast met de koppelstang met de verstelbare haken. Het grootste voordeel van deze set is dat je de koppelstang aan kan passen naar jouw unieke seksuele voorkeur, de stang is smal en flexibele en strekt uit tussen 24-38 cm.

Voor wie is Beginners Bondage Fantasy Kit bedoeld?

De Beginners Bondage Fantasy Kit is een perfecte introductie in de kinky wereld van BDSM en bedoeld voor beginners én gevorderden koppels. Heb jij of je partner ën en verlangens waar je met elkaar naar wilt kijken dan is deze set voor jullie bedoeld. De veilige en bevredigende ervaring die deze set biedt biedt koppels de mogelijkheid om zich compleet te overgeven. Je krijgt een mooie introductie in de kinky wereld en kunt samen de bezweringen van bondage ervaren op een veilige en verantwoorde manier.

Hoe kan Beginners Bondage Fantasy Kit je seksleven verbeteren?

Met de Beginners Bondage Fantasy Kit kunnen koppels meer plezier en meer verschillende ervaringen beleven die ervoor zorgen dat de liefde en het plezier tussen jou en je partner groeit. Door een spannende ervaring aan te gaan met de Beginners Bondage Fantasy Kit kun je je erotische fantasie uiten en beleven. Dit betekent dat je door bijvoorbeeld de blinddoek te gebruiken de zintuigen worden vergroot. Hierdoor kun je op een intenser niveau van zelf vertrouwen en langdurig genot ervaren.

Met welke andere speeltjes en toys kan Beginners Bondage Fantasy Kit worden gebruikt?

De Beginners Bondage Fantasy Kit kan perfect gebruikt worden in combinatie met andere speeltjes en toys. Bijvoorbeeld kunnen koppels ook gebruiken als extra stimulatie tijdens het spel. Of om de bondage sessie wat sappiger te maken kunnen er ook verleidelijke en spannende erotische kaarten gebruikt worden voor een game met verrassingen.

Hoe moet Beginners Bondage Fantasy Kit gereinigd worden?

Het reinigen van de Beginners Bondage Fantasy Kit is erg eenvoudig. Om te beginnen pleeg je een oppervlakte reiniging met lauw water en vervolgens een milde sekstoy reinigingsspray. Laat alles schoon en droog worden zodat je vervolgens de kit op kunt bergen. Doe de blinddoek en hand en been manchetten terug in het doosje en de koppelstang in de zak en de kit is weer klaar voor een andere round.

Aanrader om de Beginners Bondage Fantasy Kit te proberen

Als je klaar bent om je seksleven spannender te maken dan is deze Beginners Bondage Fantasy Kit absoluut een must have. Haal deze set bij Ladykiller.nl voor de beste prijs en de snelste service. Laat je goed informeren door onze seksshop en geniet vandaag al van de spannende en intieme ervaring die BDSM je biedt. Wacht niet langer – The Beginners Bondage Fantasy Kit is hier!

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

8718627529911