Ice Glijmiddel – Mint – 80 ml bij Ladykiller.nl

Heb jij zin om het vuur van de liefde terug de laatste tijd weer eens op te stoken? Met ons Ice Glijmiddel – Mint – 80 ml van Ladykiller.nl ben je hiervoor aan het juiste adres! Door middel van ons glijmiddel geoptimaliseerd met mint, krijg je eindelijk het extra plezier en comfort dat je verdient. Met dit glijmiddel bieden we hedendaagse, duurzame en veilige manieren om tijdens je liefdesavonturen een plezieriger ervaring te creëren.

De voordelen van ons Ice Glijmiddel – Mint – 80 ml

Ice Glijmiddel – Mint – 80 ml biedt je een aantal fantastische voordelen:

 • Verzorgt de huid met haar anti-irriterende formule
 • Verlengt de geslachtsgemeenschap
 • Verlicht chronische droogheid
 • Verbetert de weerstand tegen infectie
 • Voelt zacht aan op de huid
 • Oplosbare siliconen
 • Geen enkel geur- of smaakachterlaag
 • Gebruiksklare ingrediënten
 • Hypoallergene formule
 • Geschikt voor mensen met allergieën
 • Geeft een zijdezachte en gladde sensatie

Wat is het Ice Glijmiddel – Mint – 80 ml en hoe gebruik je het?

Ice Glijmiddel – Mint – 80 ml is een subtiel geurend siliconen glijmiddel dat comfort en verlichting biedt door te voorkomen dat de huid uitdroogt. Het kan worden gebruikt tijdens geslachtsgemeenschap of bij andere intieme situaties. Het heeft een antiseptische formule die emolliënten, anti-irriterende eigenschappen en veerkracht heeft.

Gebruik Ice Glijmiddel – Mint – 80 ml op de gewenste plek. Breng een kleine hoeveelheid aan op een vochtige spons om een ​​snelle glijdende en waarneembare textuur te creëren. Het glijmiddel geeft een zijdezachte en sensuele gladde aanraking.

Voor wie is dit glijmiddel geschikt?

Ice Glijmiddel – Mint – 80 ml is een uitstekend glijmiddel dat geschikt is voor mensen met allergieën. Het bevat geen geurstoffen, kleurstoffen of andere irriterende stoffen waardoor het voor iedereen geschikt is. Daarnaast is het ook fijner en verzachtender dan veel andere op basis van water.

Ice Glijmiddel – Mint – 80 ml maakt het gemakkelijker voor jou om je fantasieën en behoeften te vervullen met een gevoel van comfort dat je anders misschien niet krijgt. Het maakt adembenemende momenten gecreëerd waar je daarna geniet. Ice Glijmiddel – Mint – 80 ml bevat ook ingrediënten zoals vitamine-E, waardoor je liefdesleven veel verder gaat dan alleen de seksuele gebeurtenissen.

De voordelen van Ice Glijmiddel – Mint – 80 ml

Ice Glijmiddel – Mint – 80 ml heeft veel voordelen te bieden die het leven van onze klanten een stuk leuker en spannender kunnen maken. Het helpt om bijvoorbeeld de hijs vanwege huidirritatie te verlichten, waardoor je je beter voelt op een intieme manier met je partner, maar ook met andere objecten. Door onze glijmiddel te gebruiken, geniet je meer van je intieme liefdesmomenten en creëer je een spannende en comfortabele ervaring.

Naast het gebruik ervan in combinatie met intieme speeltjes om je liefdesbelevenis naar een hoger niveau te brengen, is Ice Glijmiddel – Mint – 80 ml ook geschikt voor gebruik met andere producten zoals condoom en andere seksspeeltjes. Hiermee verhoog je de intieme belevenis ten opzichte van zonder glijmiddel. Bij ons in de winkel, Ladykiller.nl, verkopen we een breed scala aan speeltjes en medische apparatuur om je slaapkameravontuur spannender te maken.

Reiniging

Net als elk ander glijmiddel, raden we aan om Ice Glijmiddel – Mint – 80 ml na gebruik te reinigen. Je kunt dit doen door de restjes af te vegen met wat tissue. Na het reinigen met tissue, veeg je de plek nogmaals schoon met een vochtige doek.

Kom de Ice Glijmiddel – Mint – 80 ml bij Ladykiller.nl proberen!

Onze Ice Glijmiddel – Mint – 80 ml worden geleverd in een stijlvolle en unieke verpakking die eenvoudig kan worden geopend om zo direct gebruiksklaar te zijn. Ook zit er in onze winkel Ladykiller.nl een scala aan andere speeltjes om je liefdesleven leuker en spannender te maken.

Kom de Ice Glijmiddel – Mint – 80 ml bij Ladykiller.nl vandaag nog, en ervaar het zelf door vandaag nog een bestelling te plaatsen en het gemak, de proef en het comfort ervan te ontdekken. Je ervaring zal verbeteren met onze glijmiddel die verlenging, comfort en veel meer potentiële plezier voor jou en je partner garandeert.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273501172