De Pro 4: Perfectioneer je Seksleven!

Het F-Machine Pro 4 is een die automatisch trilt. Je krijgt er een wandensteun en vier onafhankelijke bedieningspennen bij. De steunen om het apparaat te bedienen. Het F-Machine Pro 4 is het perfecte toestel voor anale en vaginale- en stimulatie. Het wordt ingezet als een stijlvolle:

– Seksmachine voor zowel vaginale als anale stimulatie
– Inclusief 4 onafhankelijke bedieningspennen
– Met een trilhoogte variërend van 0 tot 100 Hz
– Inclusief wandensteun
– Geschikt voor gebruik in bad
– Vrij van BPA's

Wat is F-Machine Pro 4

F-Machine Pro 4 is een professionele seksmachine die je kunt gebruiken voor vaginale en anale stimulatie. Ze wordt geleverd met 4 onafhankelijke bedieningspennen waarmee je de snelheid en intensiteit van het trillen kunt aanpassen. Het gaat van 0 tot 100 Hz, met een maximum van 4200 rpm dat je gerust ook kunt proberen. De F-Machine Pro 4 is ook vrij van BPA's.

De wandensteun geeft je de mogelijkheid het apparaat op te hangen als je het niet gebruikt, of als het trillen te intens wordt. Dankzij de wandsteun kun je de plaats van het apparaat veranderen voor maximale opwindende stimulatie. Het is ook geschikt voor gebruik in bad of in een lekker warm bubbelbad.

Hoe gebruik je de F-Machine Pro 4

Met de F-Machine Pro 4 kun je eenvoudig de snelheid en intensiteit van het trillen aanpassen door de voetpedaal bediening. Je kunt kiezen uit een lage, medium of hoge intensiteit. Het draagcomfort is een van de belangrijkste eigenschappen van deze seksmachine. Het apparaat is compact en licht genoeg om mee te nemen. Je kunt het zelfs meenemen naar reizen of een kameroord.

Voor wie is de F-Machine Pro 4?

Het F-Machine Pro 4 is een seksapparaat dat is ontworpen voor gebruik in een badkamer, in een slaapkamer of op reis. Het is een goede keuze voor gebruikers die het professionele trillingsplezier van een seksmachine willen combineren met de flexibiliteit van een draagbaar apparaat en eenvoudig te bedienen. Het is ook een goede keuze voor alleenstaanden die hun seksleven willen verrijken met een krachtige, maar draagbare trillingsmachine.

Hoe kan de F-Machine Pro 4 je seksleven verbeteren?

De F-Machine Pro 4 is uitgerust met een krachtige trilmotor en biedt meerdere trilspeeds voor verschillende niveaus van stimulatie. Met het ene apparaat kun je meerdere verschillende functies selecteren en passen bij je unieke behoeften. Je bent niet langer afhankelijk van een conventionele , want de F-Machine Pro 4 biedt je het trillingsplezier waar je naar op zoek bent!

Welke andere speeltjes en toys gebruik je met F-Machine Pro 4?

De F-Machine Pro 4 biedt vele mogelijkheden voor heerlijke stimulatie. Het is perfect te combineren met andere toys zoals 's, en andere speeltjes. Je kunt er ook clitorale- en bij gebruiken. Je seksspel kan hieraan kracht en variatie toevoegen door het combineren van verschillende trilspeeds van de F-Machine Pro 4 met je andere favoriete seksspeeltjes.

Hoe te reinigen de F-Machine Pro 4?

Nadat je een trillende sekssessie hebt gehad, is het belangrijk om de F-Machine Pro 4 grondig te reinigen. Deze kun je schoonmaken met een vochtige doek met lauw water en milde zeep. Als je de wandsteun en bedieningspennen ook hebt gebruikt, haal je deze eraf en maak je ze apart schoon. Reinig alle delen van de seksmachine met een vochtige doek. Let daarnaast ook op om geen te heet water te gebruiken, want dit kan schade aan de elektronische komponenten veroorzaken.

Probeer de F-Machine Pro 4 uit en kom naar Ladykiller.nl!

Als je op zoek bent naar een krachtige en flexibele seksmachine voor vaginale en anale stimulatie, is F-Machine Pro 4 een goede keuze. Zijn unieke trilmotoren geven je een unieke sensuele ervaring. Je kunt de F-Machine Pro 4 bestellen op Ladykiller.nl. Daar vind je ook andere seksspeeltjes en die je kunt gebruiken om de F-Machine Pro 4 toe te voegen aan je personals een verhogen. Bezoek Ladykiller.nl voor een leuke ervaring met de F-Machine Pro 4!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

696952117905