De Extension Condom – vergroot je ervaring!

De Extension Condom is een revolutionair nieuw seksspeeltje. Het is speciaal ontworpen om de lengte en dikte van de penis significant te vergroten en zo het seksleven een boost te geven! De verlenging zit in de vorm van een condoom en is daarom erg comfortabel en veilig in gebruik. Het is gemaakt van hoogwaardige siliconen en is voorzien van ribbels waardoor extra stimulatie gegeven wordt. De Extension Condom is niet te voelen en alleen voor partner te zien, waardoor het een geheim speeltje blijft.

Voordelen van de Extension Condom

De Extension Condom biedt veel voordelen voor een spannender leven in de slaapkamer:

  • Voegt length en dikte toe aan de penis
  • Gemaakt van hoogwaardige siliconen
  • Voorzien van stimulerende ribbels voor extra plezier
  • Veilig in gebruik
  • Geen voelbare verlenging
  • Voor partner zichtbaar

Wat is de Extension Condom?

De Extension Condom is een revolutionair nieuw seksspeeltje dat speciaal is ontworpen om de lengte en dikte van de penis te vergroten. Het is een condoomvormige verlenging gemaakt van hoogwaardige siliconen voor een comfortabele fit. De ribbels die erin zijn aangebracht verhogen de stimulatie van de partner. Deze verlenging is niet voelbaar en alleen zichtbaar voor de partner, waardoor het een geheim speeltje blijft.

Hoe gebruik ik de Extension Condom?

Gebruik de Extension Condom door het condoomnetje zoals een normaal condoom over de penis te doen. De Extension Condom zal je penis zonder problemen verlengen en de ribbels zullen je extra ervaring geven.

Voor wie is de Extension Condom geschikt?

De Extension Condom is voor alle mannen van 18 jaar en ouder geschikt die zoeken naar een extra verlenging van hun penis. Het heeft een comfortabel en veilig design en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Door deze combinatie profiteer je van langere en spannender seksuele ervaringen met je partner.

Hoe de Extension Condom het leven van onze klanten kan verbeteren

Met de Extension Condom kun je ervoor zorgen dat je seksuele ervaringen met je partner heftiger worden. De verlenging zal je en je partner helpen om de meeste spannende seksuele na-effecten te ervaren. Verder kun je de Extension Condom combineren met andere speeltjes uit onze winkel Ladykiller.nl. Zoals en clitoris klemmen voor een ultieme verwen ervaring.

Hoe de Extension Condom gereinigd moet worden

Hou de Extension Condom altijd schoon! Gebruik na ieder gebruik warm water of een toycleaner en zorg ervoor dat je het goed afdroogd met een schone handdoek. Voor een hygiëne kun je ook een condoom gebruiken.

Wees vrij om te experimenteren!

Als je op zoek bent naar spannende ervaringen in de slaapkamer, dan is de Extension Condom een must-have item. De verlenging geeft je en je partner de mogelijkheid om een intensere ervaring te ervaren in de slaapkamer. In onze online shop Ladykiller.nl hebben we nog veel meer speeltjes waarmee je je leven in de slaapkamer veel spannender kunt maken. Probeer ze allemaal uit!

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4890888124297