Exile Deluxe – Vergrendelbare Kuisheidskooi

Ga voor meer plezier met de Exile Deluxe – Vergrendelbare Kuisheidskooi van Ladykiller.nl! Deze innovatieve kuisheidskooi biedt een veilige en spannende manier om je liefdesleven naar een nieuw niveau te brengen.

Functies en Voordelen van de Exile Deluxe – Vergrendelbare Kuisheidskooi

De Exile Deluxe – Vergrendelbare Kuisheidskooi is een ideale manier om het gezonde liefdesleven op te fleuren. Van zacht en kamervullend tot echt rigoureus, deze kuisheidskooi kan worden aangepast aan ofwel je ofwel je partners voorkeur.

De rubberen balg en geometrisch gemaakte gaasstructuur maken de kooi supercomfortabel en duurzaam. De rubberen rand bedekt volledig het bed waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over schade of lekkage. De kooi bevat een stevige vergrendeling voor extra veiligheid en is gemaakt van 100% duurzame materialen.

Bovendien komt de kooi verpakt in een mooie katoenen verpakking dat is ontworpen om hem zacht en discreet te vervoeren.

Op de volgende punten verfijnd de Exile Deluxe – Vergrendelbare Kuisheidskooi je liefdesleven:

  • Geometrisch gemaakte gaasstructuur die comfortabel en duurzaam is
  • Rubberen balg die bed en matrassen tegen het uitlekken van vloeistoffen beschermt
  • Stevige vergrendeling om extra beveiliging tegen ongelukken te garanderen
  • Mooie verpakking die hem zacht en discreet vervoerd

Wat is de Exile Deluxe – Vergrendelbare Kuisheidskooi?

De Exile Deluxe – Vergrendelbare Kuisheidskooi is een ultra-veilige kuisheidskooi met een unieke design. Dit revolutionaire speeltje wordt geleverd in verschillende maten voor zowel de kleine als de grote mensen. De kooi heeft een externe zijde speciaal ontworpen om je partner af te schermen tegen stoorzenders.

De Exile Deluxe – Vergrendelbare Kuisheidskooi bestaat uit vier onderdelen die gemakkelijk aan elkaar passen. De luchtgaas die het frame ondersteunt is sterk, maar flexibel genoeg om aangenaam te zitten. Verder zit de rubberen balg vast met een rubberen plaat aan de hellende framebalken waardoor het frame optimaal steun geeft aan de luchtgassen.

De kooi heeft een extra stevige vergrendeling met een speciale pin om extra beveiliging te garanderen. De hele kooi kan gemakkelijk uit elkaar worden genomen voor een gemakkelijke vervoer naar een romantisch weekendje weg.

Hoe gebruik je de Exile Deluxe – Vergrendelbare Kuisheidskooi?

De Exile Deluxe – Vergrendelbare Kuisheidskooi is heel gemakkelijk in gebruik. Allereerst moet je de kooi op het bed monteren. Hiervoor gebruik je simpelweg de inbegrepen schroeven en pluggen. Eenmaal gemonteerd heb je een stevige vergrendeling die gemakkelijk te bedienen is en je partner volledig beveiligd.

Vervolgens moet je een binnenkomst creëren waar je partner zijn oren, en armen kan bevrijden. Hiervoor kun je de luchtgassen omsluiten met planken of een kleedje om het pad vrij te maken wanneer je partner wil worden vrijgelaten.

Voor wie is de de Exile Deluxe – Vergrendelbare Kuisheidskooi geschikt?

De Exile Deluxe – Vergrendelbare Kuisheidskooi is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een veilige manier om meer plezier te krijgen. Deze kooi is ideal voor zowel beginners als gevorderden in de -wereld. De kooi is comfortabel en veilig, maar ook nog steeds extreem.

Hoe vindt de Exile Deluxe – Vergrendelbare Kuisheidskooi de levens van onze klanten?

De Exile Deluxe – Vergrendelbare Kuisheidskooi brengt het liefdesleven van onze klanten gegarandeerd naar een nieuw niveau. Door deze kooi te gebruiken kunnen onze klanten hun liefdesleven meer variëren en van nog meer plezier genieten.

Bovendien kunnen onze klanten de Exile Deluxe – Vergrendelbare Kuisheidskooi combineren met andere speeltjes verkrijgbaar in onze winkel. Van , en tot zwepen en , met al deze items kunnen onze klanten hun fantasiešn op haar best uitleven.

Hoe moet de Exile Deluxe – Vergrendelbare Kuisheidskooi gereinigd worden?

De Exile Deluxe – Vergrendelbare Kuisheidskooi hoeft maar een paar keer per maand te worden gereinigd. Hiervoor kun je een mild reinigingsmiddel gebruiken en stofzuigen. Elke paar maanden kan je de kooi afneem met wat warm zeepachtig water. Zorg er ook voor dat je de rubber balg en de vergrendeling schoonmaakt met warm zeepachtig water, alsook wat mild schoonmaakmiddel.

Probeer de Exile Deluxe – Vergrendelbare Kuisheidskooi!

Als je op zoek bent naar een veilige manier om je liefdesleven spannender te maken, dan is de Exile Deluxe – Vergrendelbare Kuisheidskooi de juiste keus voor jou. Niet alleen is deze kooi veilig, maar hij is ook extreem spannend.

Bescherm jezelf tegen ongelukken en bestel de Exile Deluxe – Vergrendelbare Kuisheidskooi nu bij de exclusieve winkel Ladykiller.nl. Bekijk onze collectie en kies ook andere speeltjes die je liefdesleven spannender maken. Van handboeien, blinddoeken en vibrators tot zwepen en anale kralen – er zit voor iedereen wat bij!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518026507