Een groepseksuitje met je vriendinnen of een ontspannen avond met je partner? Wat voor avontuur je ook kiest, Ellie – Vibrating Egg betekent dat je in staat bent om sensationele kracht te genereren. Ontdek wat er in jouw slaapkamer gebeurt met deze vibratieei. De Ellie – Vibrating Egg is een stijlvolle, elegante en krachtige vibratieei, die je ontspanning en plezier kan brengen.

Eigenschappen van Ellie – Vibrating Egg:
• Krachtige en stille vibraties die je een heerlijk gevoel van ontspanning geven
• Magneetoplading voor gemakkelijk energievullen
• Gemaakt van duurzaam ABS-plastic
• Waterbestendig
• USB-oplaadbaar
• Gebruiksvriendelijk
• Verbreed je seksuele horizon en gebruik verschillende manieren en vibratiepatronen

Wat is de Ellie – Vibrating Egg?

De Ellie – Vibrating Egg is een krachtige, stille vibratieei, die jou een gevoel van ontspanning geeft.

De Ellie – Vibrating Egg is een krachtige vibratieei die ongelooflijke vermogens genereert. De vibraties geven je een heerlijk gevoel van ontspanning, en je kunt vibranties uitproberen met verschillende intensiteiten en patronen. De vibratieei is op te laden met magneetoplading en is gemaakt van duurzaam ABS-plastic dat waterbestendig is. De Ellie – Vibrating Egg is ook USB-oplaadbaar, waardoor het gemakkelijk energievullen en bijladen is.

Hoe gebruik je de Ellie – Vibrating Egg?

De Ellie – Vibrating Egg is een gebruiksvriendelijk speeltje dat je kunt gebruiken tijdens solo of duo-seks. Je kunt veel plezier beleven als je de Ellie – Vibrating Egg alleen gebruikt, of als je je partner betrekt. Hoe je de vibratieei ook gebruikt, je kunt de meest krachtige en stille vibraties genereren en een sensuele sensatie ervaren.

Voor wie is de Ellie – Vibrating Egg?

De Ellie – Vibrating Egg is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een interessant speeltje waarmee je je seksuele horizon kunt vergroten. De vibratieei is ook ideaal voor beginnende seksspeeltjes gebruikers die op zoek zijn naar een discrete manier van kunstmatige opwinding.

Hoe kan de Ellie – Vibrating Egg je seksleven verbeteren?

Met de Ellie – Vibrating Egg worden saaie seksavonturen verbeterd. Je kunt met deze vibratieei je seksleven verbeteren door nieuwe manieren van stimulatie ontdekken. Je kunt ook voelen hoe vrouwelijke erotische kracht echt kan voelen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Ellie – Vibrating Egg gebruiken?

Je kunt de Ellie – Vibrating Egg gebruiken in combinatie met andere seksspeeltjes en toys. Probeer verschillende vibratiepatronen en -intensiteiten met een clitorale stimulator, een clitorisvibrator of een paar draadloze liefdesklemmen. De Ellie – Vibrating Egg voegt aan je seksleven iets toe dat niet te vergelijken is met andere toys.

Hoe moet ik de Ellie – Vibrating Egg reinigen?

Om je seksuele gezondheid te vrijwaren, is het belangrijk dat je de Ellie – Vibrating Egg korrekt en grondig reinigt voordat en na elk gebruik. Was de vibratieei met een milde zeep en warm water. Vervolgens dep je het speeltje droog met een schone, zachte doek. Als je de Ellie – Vibrating Egg enige tijd niet gebruikt, haal dan de magneetoplader eraf en bewaar de vibratieei in een absorberende verpakking.

Koop Ellie – Vibrating Egg bij Ladykiller.nl

Ben je klaar voor een avontuur in je slaapkamer? Dan is de Ellie – Vibrating Egg de perfecte keuze voor jou. Probeer de vibratieei uit en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Bestel Ladykiller.nl! Ladykiller.nl biedt een uitgebreide selectie van seksspeeltjes van uitstekende kwaliteit en de beste service. De Ellie – Vibrating Egg is een geweldig speeltje dat je intense mate van ontspanning en plezier kan brengen.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060311472922