Meer dan ooit voelen stellen zich de vraag over de vele sextoys die er tegenwoordig op de markt zijn. En zoeken ze wellicht naar een spannende manier om hun seksleven te verbeteren. Diamond Mesh – Ring – S/M is zo'n sextoy en ideaal voor koppels en stellen die op zoek zijn naar iets gloednieuws en spannends.

Eigenschappen van Diamond Mesh – Jock Ring – S/M:
– Uitstekend stretchmateriaal dat perfect afstembaar is op je geslacht
– Supercomfortable elastische mesh stof die comfortabel aanvoelt
– Verkrijgbaar in kleurzwart en in verschillende maten (Small/Medium)
– Onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te reinigen

Wat is Diamond Mesh – Jock Ring – S/M?

Diamond Mesh – Jock Ring – S/M is een sextoy dat designed is voor koppels en stellen die op zoek zijn naar iets nieuws en leuks. De jock ring, zoals de Diamond Mesh – Jock Ring – S/M ook wel genoemd wordt, is perfect afstembaar op je geslacht. Het stretchmateriaal, een supercomfortabele Mesh stof, voelt aan als een tweede huid. De jock ring is verkrijgbaar in kleurzwart en in twee verschillende maten, Small/Medium.

Hoe kan je Diamond Mesh – Jock Ring – S/M gebruiken?

Je kan Diamond Mesh – Jock Ring – S/M gebruiken tijdens zowel vaginale als . Sommige stellen slapen zelfs met de jock ring voor een nog intenser koppelplezier. De elastische stof is zacht voor de huid en voelt heerlijk comfortabel aan. Vooral wanneer je meerdere sextoys/speeltjes gebruikt zoals bijvoorbeeld een butt plug, schacht of is de jock ring als extra bijkomend speeltje erg prettig te gebruiken. De jock ring is verkrijgbaar in 2 maten, small/medium en wordt geleverd met een handig knopje waarmee je de stof kunt aanspannen.

Voor wie is de Diamond Mesh – Jock Ring – S/M bedoeld?

Diamond Mesh – Jock Ring – S/M is een sextoy dat ontworpen is voor stellen die op zoek zijn naar een spannende manier om hun seksleven te verbeteren. Het is heerlijk om een keer aangeraden te worden door je partner of sekspartner om een Diamond Mesh – Jock Ring – S/M te proberen. Met de jock ring creëer je een ervaring die je nooit eerder hebt gehad en waar je jullie seksleven naar een nieuw niveau brengt voor heerlijke seksuele belevenissen.

Hoe kan de Diamond Mesh – Jock Ring – S/M je seksleven verbeteren?

De Diamond Mesh – Jock Ring – S/M kan je seksleven reinventeren. Het is een speeltje dat perfect is om aan je partner of sekspartner voor te stellen om samen te verkennen. Elke beweging voelt heel intens wanneer je met een jock ring aan seks hebt. De ring versterkt de belevenis en deel je zintuiglijke kriebels, waardoor jullie de nog intenser zullen ervaren.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Diamond Mesh – Jock Ring – S/M gebruiken?

Je kan Diamond Mesh – Jock Ring – S/M gebruiken in combinatie met andere speeltjes. Maak bijvoorbeeld gebruik van een anale butt plug, wat voor nog meer koppelplezier zorgt. Ook kan je de jock ring met een penisring combineren. Dit creëert nog meer zintuiglijke kriebels en draagt bij aan een langerdurende erectie.

Hoe je Diamond Mesh – Jock Ring – S/M moet reinigen?

Het is build-in aan te raden om je Diamond Mesh – Jock Ring – S/M in combinatie met water en een mild reinigingsmiddel na elke gebruik te reinigen. Laat de jock ring daarna drogen voordat je weer gaat gebruiken.

Probeer de Diamond Mesh – Jock Ring – S/M en koop bij Ladykiller.nl

De Diamond Mesh – Jock Ring – S/M is perfect voor stellen die op zoek zijn naar een spannende manier om hun seksleven te verbeteren. Bestel jouw Diamond Mesh – Jock Ring – S/M eenvouding in onze seksshop Ladykiller.nl. Gemaakt van ultrazacht en comfortabel materiaal, die er ook nog eens sexy uitziet. Laat je verrassen, verras je partner of sekspartner en probeer de Diamond Mesh – Jock Ring – S/M. Bestel nu online bij Ladykiller.nl en laat je onderdompelen in een wereld van ultieme koppelplezier.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kledingmaat

,

Kleur

Barcode

845830085311, 845830085328