Met de Cockring Met Geribbelde kun je urenlang kinky en sensationele seksuele plezier beleven. Deze uizoefenbare sextoy is gemaakt van 100% siliconengede, een goedkope en veilige materialen. Deze geribbelde cockring met een ingebouwde buttplug is ontworpen met het doel om je seksuele belevenissen een extra boost te geven.

Eigenschappen van Cockring Met Geribbelde Buttplug:
– Gemaakt van 100% siliconengede.
– De ribbels op de ring geven een extra erotische grip.
– Zorgen voor extra klitorale en anale stimulatie.
– Kan zowel anale als vaginale stimulatie bieden.
– Waterproof om mee in bad of douche te kunnen spelen.

Wat is Cockring Met Geribbelde Buttplug?

Cockring Met Geribbelde Buttplug is een fantastische sextoy voor zowel mannen als vrouwen. Met deze sextoy kan je je seksleven een enorme boost geven. Het is ontworpen met veel precisie en bestaat uit twee verschillende onderdelen. De eerste is een ribbelige ring die om de penis of gedragen kan worden, terwijl de tweede onderdeel een buttplug is die in je anus of vagina gedragen kan worden voor anale of vaginale stimulatie. De cockring met ribbels zorgen voor een extra erotische grip die in combinatie met de buttplug jouw ervaring enorm verbetert.

Hoe gebruik je Cockring Met Geribbelde Buttplug?

De Cockring Met Geribbelde Buttplug is gemakkelijk te gebruiken. Begin met het aanbrengen van een glijmiddel op de ribbelige cockring en de buttplug. Plaats de ribbelige cockring vervolgens om je penis, clitoris of beiden tegelijk. Dit geeft je extra klitorale of penissensatie en zorgt voor een extra erotische grip. Vervolgens kun je de buttplug inbrengen voor extra anale of vaginale stimulatie. De cockring met geribbelde buttplug is gemaakt van siliconen materiaal en is daardoor waterproof waardoor je hem ook kunt gebruiken in bad of in de douche.

Voor wie is dit seksspeeltje bedoeld?

Cockring Met Geribbelde Buttplug is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een manier om extra vermaak en variëteit te hebben tijdens het vrijen. Het is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe ervaring, want deze sextoy biedt een dubbel aantal sensaties die je ervaring een enorme boost zullen geven. Het is een sextoy dat zowel alleen als met een partner gezien kan worden.

Hoe vergroot het je seksleven?

De Cockring Met Geribbelde Buttplug garandeert heerlijk intiem seksueel plezier. Het biedt een unieke ervaring omdat het gemakkelijk twee verschillende sensaties combineert. Door de ribbels op de cockring en de buttplug ben je hoe dan ook verzekerd van een verbluffende seksuele ervaring.

Met welke andere toys en speeltjes is de Cockring Met Geribbelde Buttplug geschikt?

De Cockring Met Geribbelde Buttplug biedt veel variëteit en kan gecombineerd worden met andere sextoys zoals , klem-spellen, -kralen, penisringen en andere voor extra stimulatie.

Hoe reinig je de Cockring Met Geribbelde Buttplug?

De Cockring Met Geribbelde Buttplug is eenvoudig te reinigen. Allereerst haal je de cockring en de buttplug van elkaar. Spoel de twee onderdelen af met warm water en antibacteriële zeep of je kunt ervoor kiezen om de sextoy te poetsen met een speciale sextoy-reinigingsmiddel.

Waarom is de Cockring Met Geribbelde Buttplug een aanrader?

De Cockring Met Geribbelde Buttplug kan een enorme boost geven aan je seksleven. Het is een gemakkelijk te gebruiken toy, goedkoop, duurzaam en gemaakt van een veilig materiaal. De cockring en buttplug bieden dubbel aantal stimulatie, extra erotische grip en variëteit die je eerderseksleven een enorme boost zal geven. Als je op zoek bent naar een manier om extra plezier te hebben met je seksleven, is de Cockring Met Geribbelde Buttplug een must-have sextoy. Probeer het uit en koop deze sextoy op Ladykiller.nl!

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Diameter in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

8719497664894